Ugly Kid Joe забиват на Midalidare Rock In The Wine Valley

Firewind, Scanner и Silent Winter допълват бандите на фестивала
8 мар 2022 13:50, Петя Славова
7
Ugly Kid Joe забиват на Midalidare Rock In The Wine Valley
Midalidare Rock In The Wine Valley

Американските рокаджии от Ugly Kid Joe, стават част от все по-силния фестивал в долината на виното. Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли. Потвърдените групи, които ще видим това лято са Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, The Dead Daisies, Alestorm, Ross The Boss, Freedom Call и Project Renegade.

Ugly Kid Joe са създадени през 1989 година. Бандата има издадени четири студийни албума. Най-успешните от които са As Ugly as They Wanna Be (1991) и America’s Least Wanted (1992), които имат статут на платинени. Бандата се разпада през 1997, но се събира отново през 2010 откогато не спират да турират. Феновете в България ще чуят на живо и най-големите хитове на групата, сред които са Cats in the Cradle и Everything about you.

Освен Ugly Kid Joe, на Midalidare Rock ще видим още групата на Gus G (китарист на Ozzy Osbourne), Firewind с вокал Herbie Langhans, работил с групите Sinbreed и Avantasia. Немските пауър метъли от Scanner и гръцките рок машини от Silent Winter.

„Искаме за пореден път да благодарим на всички фенове, които застанаха зад нас през последните две трудни за всички години и показаха, че наистина има смисъл. Подготвяме се за незабравим фестивал“, споделят организаторите.

Билетите, закупени за изданията през 2020 г. и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват.
Деца до 12 години влизат безплатно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 2 години
Ако наистина се случи, ще е най-добрият фестивал правен някога в България !
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста добре! Дано да се случи. Доста класици и се изненадах за Ugly Kid Joe. Имат страхотни неща и са мноооого добри на сцената. И Alestorm. Много веселяшки метъл на пиратска тематика и пиене... Е, то от името си личи още. Малко са еднообразни с всичките там кораби, злато, ром. Все едно някой е слушал техен албум и е направил "Карибски пирати" по него. Ама е на бееем ти мястото тоя фест. Да нашите тъпани не се издънят с организацията, че е насред едно голо поле. Все едно са някакъв отбор шизоиди
2
0
 
6
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Готин фестивал се очертава. Стига да не бъде отменен, разбира се ;)
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заглавието просто цепи мрака! Тук сте царе на "грамотността".