Синът на Джон Ленън изпя "Imagine" в защита на Украйна

Това стана по време на благотворително събитие
10 апр 2022 13:35, Петя Славова
82

За първи път Джулиан - син на Джон Ленън изпя емблематичната песен на баща си "Imagine". Това стана по време на благотворително събитие "Да се изправим в защита на Украйна", предава Bulgaria ON AIR.

Джулиан Ленън сподели, че песента символизира светлината в края на тунела, за която всички се надяват. Наследникът на знаменития артист често казваше, че ще изпълни тази песен само ако дойде краят на света.

Въпреки това е решил, че като човек на изкуството, трябва да отговори именно по този начин на трагедията в Украйна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
25
 
10
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Ако ще и химна на СССР да изпее ,украниците ще ядът бой Първо от руснаците ,а след време бежанците им от местните ,по държавите дето се моткат
37
13
 
31
 
! Отговори
Германец преди 2 години
*** слушат само квалитетната музика на Филип Киркоров. Неговото мнение е меродавно за тях.
36
23
 
2
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Еееее, трябвало е да свитнат джонката, преди да направи Джулиан............
35
5
 
29
 
! Отговори
До 37 преди 2 години
Приятелю, не су губи времето да цивилизоваш стадото про стаци плъзнало по форуми и социални мрежи. Всички са клоаката на обществото, без знания на езици , без собствено анализиране и мислене ,повтарят едни и същи клишета с една дума безлични ***.
34
27
 
5
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До :))))))))))откак украинската армия мина в контранастъпление в некои райони, веднага се излюпи укроопозицията, и м0зикантите почнаха "да помагат". даже такива дето беха десетки години на руска хранилка са "за мир". а на ленън песните са горе доле като участията на сигнал у нас - от 78-*** едни четири песни и "хайде сега всички заедно"
33
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
39 много жалко. Защото точно Йоко Оно, японката, би трябвало да е възпитала сина си какво значи атомно оръжие и как се наказва онзи, който заплашва да го използва. Но предвид как чинно стоят японците пред американците, вече нищо не ме изненадва.
32
0
 
20
 
! Отговори
До 40 преди 2 години
Център по изкуствата и както вече написах е към Университета на Ливърпул в който се изучават много и различни дисциплини.
31
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Операция Z отдавна трябваше да се проведе! Украйна ТРЯБВА да бъде освободена от фашисткия режим в Киев.
30
24
 
7
 
! Отговори
:)))))))))) преди 2 години
Тези музиканти (и набедени такива) колко десетилетия вече се борят за мир, не моа просто. Страхотни победи постигнаха и постигат, бравос!
29
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И какво изпя срадура, представи си всички хора да живеят в наци свят, до един украинец със свастика още един и така, ооо какъв мирен свят. Ужас! Горкия Джон, сигурно са му се превъртяли кокалите хиляди пъти.
28
18
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
До До 29 не смея да попитам центъра "йоко оно" дали е вокална академия
27
5
 
33
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
И Джулин и Шон Ленин занаят къде е Украйна и какви зверства се случват там . Преди 2 седмици присъстваха на откриването на центъра "Йоко Оно" към университета на Ливърпул. Шон говори за Украйна и за отношението на баща си към войната и агресорите. Но ти няма от къде да го знаеш, защото си живеш в ко чин ката,налообразован си ,безличен си и си част от стадото мислене на парвенютата .
26
2
 
0
 
! Отговори
Карелия е руска преди 2 години
До Анонимен 36 а финландците даже по отдавна, от времената на руската империя. обаче великите сили и международното положение прецакаха работата. но нищо, другарю, вова ще ни/ви обедини
25
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руснаци и украинци живееха прекрасно в Съветския съюз. Изкуствено посяха нацизъм и разделение и го направиха службита на САЩ.
24
3
 
8
 
! Отговори
а? преди 2 години
До IQ 3.14 тоя същия Кадиров с Прада ботушките ли?
23
5
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
...от друга гледна точка, йоко оно ако изпее имеджин и я пуснат по всички канали, най вероятно и двете страни ще хвърлят пушките и останалите в съзнание ще побегнат.
22
6
 
8
 
! Отговори
22 преди 2 години
Рашанистите не са способни на такава умствена дейност като "imagine", те просто имат една дупка и фуния в главата и квот им се даде това предават. Ботове...
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази песен се пее за Новия световен ред.
20
12
 
10
 
! Отговори
Цирк преди 2 години
Тоя *** знаели къде е Украйна.
19
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че беше Украйна та светът да чуе и за тоя некадърник.