Българи дават по 3 000 лева за среща с Джони Деп и Алис Купър

Билетите за концерта на супергрупата Hollywood Vampires са в продажба от днес
4 ное 2022 14:00, Петя Славова
22
Българи дават по 3 000 лева за среща с Джони Деп и Алис Купър
Снимка: Hollywood Vampires

За първи път ще видим на живо супергрупата Hollywood Vampires на 12 юни 2023 г. Двигателите на звездната формация са Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry от Aerosmith, които ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата. Т.н. meet and greet предизвика голям интерес сред феновете.

"Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата", споделят организаторите в България.

Американската група Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (The Beatles), Slash (Guns N' Roses) и Brian Johnson (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала "Арена София". Билетите са в продажба от днес - 90 лева – правостоящи, 150 лева – Front of stage, От 110 лева до 170 лева – седящи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя *** жони деп са щели да го линчуват тука като дойде 100% ***. Пъх пъх щяло да има на сам воар с хайдушко подвикване
10
3
 
2
 
! Отговори
К.Р. до 12 бейби преди 1 година
Бейби, извинявай, ако съм се изразила неясно. На коцерта ще присъствам, но не мога да си заплатя личната среща с тях, бейби, която струва 3000лв. А в отговор на конкретния ти въпрос - даже без дрога им се кефя, бейби. Смятай колко съм сбъркана, бейби, това не се купува с пари като дрогата, така съм се родила.
9
0
 
4
 
! Отговори
VladTepes преди 1 година
До модерен метълПрез октомври дойдоха стойностни съвременни творци в зряла възраст като Omnium Gatherum, Fleshgod Apocalypse, Septicflesh, Hypocrisy. Повечето музиканти в групите са около 40, останалите 45-50 годишни.
8
4
 
4
 
! Отговори
модерен метъл преди 1 година
Кавър група,при това пенсии.Да докарат съвременни групи,стига рок нафталини!
7
1
 
5
 
! Отговори
Будали преди 1 година
Тези пияници няма да помнят нищо на следващия ден. Ама като има будали да ги спонсорират...
6
4
 
8
 
! Отговори
К.Р. преди 1 година
Артистите са невероятни! За незапознатите Алис Купър е едно от най-значимите имена в историята на рок музиката. Джони Деп не е най-великия музикант, но пък за сметка на това е голям актьор. Мисля, че идеята да си направят група е гениална. Нямам търпение да присъствам на концерта им. С удоволстие бих се срещнала с тях на живо. Жалко, че не ми е по джоба, ще се надявам да се засечем на улицата...
5
4
 
11
 
! Отговори
Rеее преди 1 година
вярно са вампири...🧄🧛‍♀️
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не се оплакват тогава,че заплатата им е мялка и не стигала
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че малко сатанисти си имаме у парламента...
2
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни кло уни, а "музиката" им - само краде и парчета. Нито едно авторско.
1
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За тези олигоф.рени и пари да ми дават не искам да ги виждам.