Седмичен любовен хороскоп за 29 април - 5 май

Ще копнеем за романтика
29 апр 2024 09:31, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 29 април - 5 май
Снимка: Istock

Новата седмица ни носи много любовни желания. Всичко това ще се дължи на преминаването на Марс в Овен и на Венера в Телец. Ще копнеем за романтика, страсти и няма да премълчаваме желанията си. Стремежът ни да завладяваме и печелим в играта на любовта ще бъде почти невъзможно да се игнорира.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Вашето сексуално желание определено ще се повиши, Овни. Марс, който е ваша управляваща планета, навлиза в знака ви във вторник и именно той ще ви даде онази допълнителна мотивация в интимен план. Марс не само ще повиши либидото ви, но и ще намали търпението ви.

Така че, ако има нещо, което сте чакали, свързано с любовта, може да се уморите от това изчакване. Бъдете търпеливи, особено ако сте във връзка. Ако сте необвързани, може да сте по-импулсивни, докато се опитвате да получите това, което искате.

Любовен хороскоп за май

Телец

Любовта е във въздуха, Телци! Венера преминава във вашия знак, давайки ви най-забележителните сили на привличане. Може да успеете да получите това, което искате от любимия човек или любовен интерес, без да се налага да правите практически нищо, освен да бъдете себе си.

Вашата енергия, излъчване, ще привличат вниманието към вас. Някои необвързани представители на зодията може да започнат нова романтична връзка.

Близнаци

Скъпи Близнаци, независимо дали сте необвързани, обвързани или някъде по средата, възможно е да сте се държали в романтична клетка. Тази седмица ще започнете да осъзнавате защо. Венера навлиза във вашия 12-и дом, позволявайки ви да осъзнаете много неща, свързани с любовта.

Необвързаните е възможно да копнеят по някого, когото не могат да имат, но най-накрая ще осъзнаят, че разбиват собственото си сърце. Достатъчно!  От друга страна, онези Близнаци, които са в щастлива връзка, ще бъдат заредени с много положителни емоции и желание за още повече любов.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Музика
Алисия и Фики се включват в концерта на Константинос Аргирос
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари