Бил ли е наистина педофил Карол Войтила или папа Йоан-Павел ІІ?

Дневникът на отвлечената и потънала вдън земя 15-годишна Емануела Орланди го уличава във връзка с непълнолетната девойка
25 май 2024 07:30, Елка Василева
182
Бил ли е наистина педофил Карол Войтила или папа Йоан-Павел ІІ?
Снимка: архив, БГНЕС

Лицето, престояло почти 27 години на върха на Светата католическа църква, папата, с чиято благословия преди повече от 40 години бе развихрена измислената “българска следа” в атентата срещу него, сринала имиджа на нашата страна за десетилетия напред, първата и изглежда последната еманация начело на Ватикана на ултраконсервативния религиозен орден “Опус Деи”, духовният пастир в бяло расо, похарчил хитро парите на римската мафия, за да финансира родния си антикомунистически синдикат “Солидарност”, обявеният за светец на католиците поляк Карол Войтила или иначе казано Йоан-Павел II, изглежда наистина е бил педофил, пише „Труд“.

Отвлечената в средата на юни 1983 г. и потънала вдън земя 15-годишна гражданка на Ватикана Емануела Орланди го нарича в дневника си “Джованино” - гальовното умалително на Джовани, както е Йоан на италиански. А че става дума точно за папата-поляк го доказва изписването по-нататък в момичешкия лексикон на инициалите му като глава на римокатолическата църква - “Й. П.II”. Нещо повече - съученичка на Емануела дори я взема на подбив в дневника със собственоръчно написана задявка за някаква “сантиментална връзка” на дружката є с тогавашния №1 на папската държава.

Дневникът на Емануела Орланди се появи на бял свят преди броени дни, публикуван изцяло от разследващото издание “Джало”. Иззет е бил при посещение в дома на девойката от агенти на италианските специални служби ден след отвличането й. Като според в. “Кориере дела сера” рицарите на плаща и кинжала били задържали лексикона незаконно цял месец. После той бил предаден на шефа на полицията в Рим, в чийто архив бил съхранен с гриф “Строго секретно” и престоял там до откриването му от репортерите на “Джало”.

А първият, който нарочи преди няколко месеца Карол Войтила за педофил, замесен в потъването вдън земя на сестра му, бе братът на Емануела - Пиетро Орланди. Бившият банкер и сега пенсионер обяви в интервю по телевизията, че като по-млад папата-поляк нахлузвал вечер дънки и тръгвал с авер из Рим “със сигурност не за да благославя правоверните християни”.

През годините италиански политици, журналисти и видни общественици намесваха в отвличането на Емануела Орланди и името на България, щото уж нашите някогашни служби искали да я заменят в ония години за намиращия се в затвора атентатор на папата и уж “български агент” - турчинът Мехмет Али Агджа. Преди доста време обаче стана известно, че Йоан-Павел II и неговият ковчежник - американският кардинал Пол Марчинкус, били прибрали в банката на Ватикана милионите на римската мафия, уж да ги пазят на сигурно място. Ама не ги били опазили, ами ги били дали, без да питат собствениците им, на синдиката “Солидарност”, за да подкопае комунизма в Полша и след това в цяла Източна Европа.

И когато според разкритията на италианските медии мафиотите от прословутата римска групировка “Ла Маляна” си поискали обратно парите, не получили нищо. Според една от версиите за изчезването на Емануела Орланди бандитите я били отвлекли с цел да рекетират Светия Престол с евентуален неин разказ за небогоугодното житие-битие на самодържеца на Ватикана. Но по всяка вероятност двете страни били сключили сделка, тъй като Емануела изчезнала безследно, като от нея и до днес не е открита следа. А след като тарторът на мафиотите Енрико Де Педрис бил убит през 1990 г. от конкурентна банда на организираната престъпност в Рим, той бил погребан едва ли не като папа в олтара на една от най-големите римски църкви, обгрижвана от ордена на Йоан-Павел II - “Опус Деи”. Погребение - признание за много добре свършена работа според вещи по делата на Ватикана журналисти, пише "Труд".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от Музика
Горан Брегович първи ще забие на новия стадион на Ботев
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гаден мръсен католически полски педофил е бил Папата!!!
155
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Същата статия я четох в Труд! Изключително гнусна! Писана от агент Руслан! Тези хора се изравят изпод земята редовно за да ни напомнят за ДС!
154
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
СОЦИАЛИЗМА СЕ СВАЛИ ОТ НАЙ-ВИДНИТЕ КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НАБЛИЖАВАХА ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И РЕШИХА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО КАПИТАЛИСТИ! ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ, СПЕСТЯВАНИЯТА В БАНКИТЕ, КАКТО И СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ ЗАДГРАНИЧНИТЕ ФИРМИ,С АВОАРИ ЗА МИЛИОНИ! НИЕ СЕ РАДВАХМЕ! ТЕ СЕ СНИШИХА И ТЕХНИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ СЕГА СА МИЛИОНЕРИ! ТЕЗИ КОИТО НОСЕХА СИНИТЕ ЗНАМЕНА СЕГА СА С МИНИМАЛНИ ПЕНСИИ!изкупени земи на безценица и изкупени спестявания във фалиралите банки!
153
3
 
7
 
! Отговори
анти-религия преди 3 седмици
Нямам нужда от нищо за да мразя тази институция, католическата църква е едно срамно петно в историята и трябва да бъде заклеймена и забранена. Нито един диктатор, болест или звяр е отговорен за смъртта на повече хора. Тия за натрупали планини от кости и са напълнили морета с кръв... Долу религията!
152
3
 
7
 
! Отговори
до 153 преди 3 седмици
Чикатило е украинец.
151
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Типичен педофил. Физически моята му го издава.
150
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И още нещо. За да стана този педофил папа, американците утрепаха предишния папа. Идеята беше да се свали социализма и за тази цел САЩ не подбираха средствата.
149
5
 
3
 
! Отговори
Абе преди 3 седмици
Конспирации всякакви !
148
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До DO 159 - Не ти ли е ясно, че е казано "ще чакат на опашка" в преносен смисъл? Ако големец с такъв ранг иска момиче, винаги ще има желаещи и ще организират обслужването достатъчно дискретно за да не се разбере. "Новини" като тази от текста по-горе са 100% фейк, целящ да създава негативни настроения спрямо определени институции.
147
3
 
1
 
! Отговори
румбата бимбалов преди 3 седмици
а така а така, да има кликове че яндекс нещо бават парите.
146
6
 
5
 
! Отговори
Домбил Бомбасов преди 3 седмици
за папата не знам ама помните ли съветския комунист чикатило - доказан пeдoфил, канибал и масов убиец, дето същите дето тропат кокалите на йоан павел втори, го освободиха от ареста щот бил член на кпсс, и го неутрализираха чак след като нападна не кое дете требва
145
4
 
9
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
другото интересно нещо е че покрай епстейн излезнаха документи директно уличаващи секви светила в злоупотреба с агнешко, втч стивън хокинг. само че в народното читалище това не се коментира, единствения папа, тръгнал срещу руснаците им е големия проблем
144
5
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До Мислете трезвоae те клана хилъри епстейн за тва го мишобирнаха, щот папата ходил да гони ученички из италия ;) статията е като за милиционера, дето некв 13 годишен пикльо го "Разкрил" със помощта на крадени снимки и фалшив профил
143
3
 
6
 
! Отговори
DO 159 преди 3 седмици
Вие май не мислите трезво ? Дали ?Представяте ли си Папата да си избере от опашката дете момиче ?Ще има филм за Оскар .
142
5
 
9
 
! Отговори
Мислете трезво преди 3 седмици
Ако човек с ранг на папата има нужда от интимности с млади момичета, няма да му се наложи да отвлича и ликвидира. Кандидатки за близостта му ще се редят на опашка, включително и непълнолетни.
141
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Жалко, че е изчезнала тийнейджърка и съдбата й е неизвестна, но защо хвърлят обвинения върху папата? Не могат да му простят това, че помагаше за рухването на престъпните червени режими в Източна Европа ли?
140
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Симеон Велики бил в Търсикурската школа. По стара християнска традиция е бил онождaн всекидневно за да стане татков послушко хрисим. Усетил от къде дуxa вятъpа и се навеждaл доброволно, за да може хем да не го убие татко му както е направил с брат му езичник, хем да се докопа до власт и пари. Сладко, а? Сладко, сладко го е пoeмал и даже се е връткaл с дyпетo за да може монасите да свършaт по-бързо.
139
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Завършен педофил. Вижте му само мазната гнусна физиономия.
138
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да цереш ли отиде? Стана ми скучно без тебе.
137
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"и борис и симеон са монаси" - То и Баба Гyси беше монах!