Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария

Шампионът най-вероятно ще е гост на Ричард Брансън
21 ное 2017 17:30,
131
Гришо и Никол – на луксозен остров! Заедно... с мама Мария
Снимка: "Марица"

Григор Димитров и Никол Шерцингер заминават на луксозна почивка. Гришо, който преди дни спечели най-големия си трофей в кариерата, купата на ATP, ще отмаря с любимата жена на екзотичен остров. Двамата обаче няма да са сами, компания ще им прави майката на Григор Мария.

Много е вероятно тримата да заминат тези дни за остров Некер, който е собственост на британския милиардер сър Ричард Брансън. Той посреща тенис звезди от световна класа, сред които е и Григор.

Още по темата

Освен него още няколко професионални тенисисти ще мерят сили в благотворителен турнир, в който ще се включи и ексцентричният Брансън.

Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great House. Къщата е на два етажа и разполага с девет спални. Тя е реновирана през 2013 г., след като пострада при тропическа буря, предизвикала пожар.

Остров Некер е с площ от 300 000 кв. м. Той е собственост на Ричард Брансън от 1984 г. и често заема място в класации на най-добрите островни курорти.

На острова има шест вили и резиденция, в които могат да се настанят до 28 гости. Цените започнат от 65 хил. долара на вечер. Това е едно от любимите ваканционни места на звездите.

Кейт Мос го избра за 40-я си рожден ден, Лари Пейдж – за сватбата си, Джей Зи, Марая Кери и Опра Уинфри също са наемали острова.

Ричард Брансън го придобива, докато мястото все още е необитаемо. Цената, която той плаща за него тогава е 180 хил. долара. След което построява луксозен курорт на него.

След голямата победа на Григор в лондонската Арена 02, преизпълнен с гордост и възторг от Лондон към Хасково обаче си тръгва бащата на Гришо - Димитър Господинов, пише "Хасковска Марица".

Всички състезатели, които тренират на кортовете на ТК Хасково 2015 с нетърпение чакат бившия национален селекционер да разкаже за подвизите на своя син.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти в какво си успял,я да видим!Или хейтваш срещу всеки казал някакво по различно мнение от общото!Доста тъпанарско!
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен57 Само комплексарите,тъпите,неуспелите,комунистите отБСП,които завиждат на всеки,който има пари,рускитеподлоги,некадърниците,само те,омаловажават постигнатото от Григор Димитров и хейтстват срещу него.Джокович и руската,позастаряла командирка-Маша,винаги се отнасяха с Григор снизходително и му пречеха по всякакъв възможен начин,усмихвайки се.Добре,че се отърва от тях.Давай Гришо,мачкай съперниците си и не слушай българомразците.Успех!
58
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен57 Само комплексарите,тъпите,неуспелите,комунистите отБСП,които завиждат на всеки,който има пари,руските ***,некадърниците,само те,омаловажават постигнатото от Григор Димитров и хейтстват срещу него.Джокович и руската,позастаряла командирка-Маша,винаги се отнасяха с Григор снизходително и му пречеха по всякакъв възможен начин,усмихвайки се.Добре,че се отърва от тях.Давай Гришо,мачкай съперниците си и не слушай българомразците.Успех!
57
2
 
5
 
! Отговори
До 60 преди 6 години
Много сте бе,май повече от 80%.
56
1
 
16
 
! Отговори
До българина-54 преди 6 години
Гришо е гражданин на света млади мушмороко.Тръгнал е от Хасково ,но сега света е негов.А ти? Явно си запознат с кърската работа и бостаните,ама селските.Тези ,,бостани " по екзотичните острови са малко по други.Ти ще ги гледаш само на картинка и ще продължават да ти текат лигите.
55
2
 
5
 
! Отговори
Kрай преди 6 години
Е Волгин не е ли канен?!
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българка имах предвид!
53
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И впрочем като толкова обича родината защо няма България за гадже?Риторичен въпрос,Гришо е поредното първеню ,но явно много вода ще изтече преди да го разберете!
52
2
 
6
 
! Отговори
От 51 преди 6 години
Става дума за 48.А ти 50 щом си докарал до там на тези години да ровиш в кофите значи нещонетие в ред.Сигурно си от Столипиново или Факултето А лаптопа в кофите ли го намери? Ех вие 80%
51
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо в Китен!Може да иде където си поиска в Бг има достатъчно квалифицирани курорта!Тъй че хич не е глупав въпроса!
50
4
 
11
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Гришо, води я в Хасково. Има работа на бостана.
49
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умните и кадърните са богати като Гришо, само глyпаците са бедни.
48
4
 
5
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Предлагам за нова година правотелството да закупи ракети и да ги разнесе по контейнерите и пенсионерите като ровят за огризки от храна ще ги намират и ще станат като Гришо - да печелят милиони и да се регистрират данъчно в Монако, там не се плащат данъци, а не да ровят в кофите за огризки от храна.
47
5
 
11
 
! Отговори
До 50 преди 6 години
Кой е комплексирания бе малчо.Този който се радва на успеха на свой сънародник,или този който злобно му завижда ? Какво общо имат парите ,той си ги е изработил с къртовски труд А ти явно си беден щом гледаш успеха от такъв ъгъл.Но както е казал мъдреца,,Бедноста е най справедливото наказание за г.л.у.п.оста.
46
3
 
7
 
! Отговори
тенесист преди 6 години
До БездомникАко наистина си ровил цял ден по кофите щеше да намериш поне една ракета и щеше да си като Гришо тенесист!
45
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко много заблудени и комплексирани хора има.Радват се на парите на Григор, все едно че са техни.*** на него му пука за вас. Вие си оставате едни комплексирани панелкаджии.
44
34
 
20
 
! Отговори
вьзмутен преди 6 години
Хора престанете да обрьщате такова внимание на един *** спортист. Омрьзна ми всяка 1,2,3 новина да е свьрзана с хасковският и неговата черна мандолина. Боли ме НАДЕНИЦАТА 'де ще ходят и 'ко ще праят - ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПРОМИВАТЕ НА ГОРКИТЕ ХОРИЦА УМОВЕТЕ.П.п. в дьржавата цари тотален хаос корупция вьрвим кьм затриване, а ВИЕ сте седнали да се занимавате с некв *** тенисист ........
43
10
 
20
 
! Отговори
КОМУНИСТ=ДЕБИЛ преди 6 години
А Петърчо Георгиев (Волгин) отново ще се прибере в панелната си килия и ще злобее на студено, ха-ха-ха...
42
2
 
15
 
! Отговори
зрител от софия преди 6 години
Цената на големите победи е доста висока! Гришо трябва да внимава да не прави грешките например на човека, който му донесе купата на крака. Бекер едвам ходеше, въобще не изглеждаше щастлив човек :( Прочетох поставен му е таз......от много игра целият се е разглобил, а утре ще навърши едва 50 г.А друг голям спортист не можа да си доживее утрешният 50 г. юбилей! Който има слава и пари, също му е доста трудно с противоположният пол....Борис за акция от 7-8 сек му се наложи да плати 30 млн.ДМ. :)))
41
5
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 6 години
Човек или помага с каквото може или не , и глупави оправдания че някой друг който имал много повече не правел нищо са извинения за пред собствената ти съвест.