Деца в руските окопи: Войник, но не на игра

В Русия има повече от 200 военни училища. Желаещи за тях – също
182

Снимка: Reuters

В Русия има повече от 200 военни училища. В тях децата са подложени на тежки тренировки, учат се на дисциплина и разбира се - патриотизъм.

Шанс имат само най-добрите, а който издържи докрай, може да разчита на стремглава кариера, пише в свой материал DW.

Освен нормалните предмети, които се преподават във всяко друго училище, тук децата изучават и боравенето с оръжие. А и как да се справят в определени тежки условия.

Боравенето с оръжие заема централно място в учебния план. Малките кадети прекарват с оръжие в ръка и голяма част от свободното си време. Докато връстниците им се отдават на безгрижни детски игри, членовете на паравоенните клубове "Патриоти" и "Руски рицари" обменят опит в боравенето с оръжие.

През 2001 година руската държава разработи образователна програма, която отдава голямо значение на възпитанието в патриотизъм. Военните училища и паравоенните летни лагери са точно част от тази програма.

А на какво още се обучават децата вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
3
 
7
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Стамат-Стамате,ако синът ти е в расия и цъка със снайпера значи отстрелва руснаци бре умнико...Ама то у русофил откъде и акъл....
48
0
 
0
 
! Отговори
HELL преди 6 години
До ***To THE FUCKING HELLТам ти е МЯСТОТО
47
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който не храни собствена армия, храни чужда.
46
0
 
1
 
! Отговори
КИРИЛИЦА ТУПАК преди 6 години
До DO FLORO FOOL ПИШИ НА КИРИЛИЦА ИЗВИОТ На УЧИЛИШЕ НЕ СИ ЛИ СТЪПВАЛ??
45
10
 
12
 
! Отговори
Тодор Живков преди 6 години
А момченцата на ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ биват тренирани вместо пушка с вибратори.
44
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
др. Димитров е велик човек, който пръв е осъзнал че няма българи, а ЮГО славяни! Ние сме "малки руснаци", като сърбите и не сме отделна народност!! Ще се оправим едва когато руската армия влезе в София и обедини народа в едно! А не като сега = две държави, един народ... Слава на РОССИЯ!
43
4
 
3
 
! Отговори
KRAKADILA GENA преди 6 години
abe rusnqk li si nesi 4elovek i te taka a pusin e 1 obiknovena kosmata........ you know
42
10
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Точно това искам за моя син - да е в Россия и да цъка със снайпера!
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Древна Рус или Киевска Рус. Техният вожд княз Рюрик (ок. 830 ок. 879) основава първото източнославянско държавно обединение през 862 г. Рюрик е варяга, т.е. викинг. Държава Рус (Киевска Русия) е в Източна Европа от края на 9 век, като резултат от пренасянето на столицата от Ладога в Киев (през 882 г. от Олег) и обединението под властта на князете от династията Рюриковичи на 2-та главни центъра на източните славяни и русите Новгород и Киев.
40
3
 
5
 
! Отговори
Беее преди 6 години
др димитров е национален предател, също и съветски предател - затова са го и ликвидирали. Ние сме си българи, те са руснаци. Братя сме но сме различни.
39
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
56, искам РОССИЯ да нападне Болгария и да ни освободи! Да станем народна република Болгария! Няма българи, има славяни! С руснаците сме един народ! Изписвам Болгария с "о" от уважение към руския език! Няма българи, има ЮГО славяни! Ние сме "малки руснаци", като сърбите!!! Пъпната ни връв е Москва! Това го е осъзнал още преди 90г. др. Димитров! Слава на Россия! Болгария и Россия = един народ, една държава!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много историци предполагат, че рус произлизат от Скандинавия и това са варягите или както още са известни викингите. С това название арабските хронисти наричат северните търговци и воини. През 18 век двамата историци и филолози Готлиб Зигфрид Байер и Аугуст Лудвиг фон Шльоцер, които работят в Санкт-Петерсбургската академия на науките, първи съобщават за скандинавския произход на рус. Те се позовават на хрониката на Нестор. Рус е етносът, дал своето име и съставлявал социалната върхушка на средновековната държава на източните славяни Рус, известна в съвременната литература като Древна Рус, или
37
2
 
2
 
! Отговори
A NA SIO RAVNO AMA D преди 6 години
ISTINSKITE RUSNACI SA shvedi VIKINGI OSTANALOTO E MELEZI ALBINOSI GAGAUZI ATTARI I BYLGARI TAKOVA NESHTO KATO RUSNQCI NQMA I NIKOGA NE E IMALO
36
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 52И откога сме славяни, като дори генетично не сме близки. А за Русия - те са варяги, ако знаеш какво е. Първите им князе са северняци и нямат нищо общо със славяните. Ако говориш за Киевска Рус, чиято историа Русия си присвоява, това е друга тема. И нали си българин, пиши поне България правилно. Или не си и това, а просто за Русия е по-нажна от България. Ако си руски *** не се бъркай.
35
2
 
2
 
! Отговори
Floro преди 6 години
И като гледам пяната по устата ти , и правописните еднакви грешки, та реших че и трите поста си един и същ ....... та както казват братята сърбе - абе говори на сръбски, а мисли на турски.
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тук трябва така! Децата да бъдат пращани да се учат и възпитават на патриотизъм и уважение към Болгария и Россия! Дано Руската армия влезе по-скоро в БГ и ни освободи от ЕС! Велик е Путин! Трябва да скъсаме всякакви отношения с ЕС и САЩ и да влезем в Евразийския союз! Болгария и Россия = един народ (славяни), една държава!
33
1
 
2
 
! Отговори
Floro преди 6 години
До 44 Ясно, ***.р.ите вече не е.бав..ат да пишат дори на родната си азбука. Казво остава да прочетат историята на народа си. Така е явно модерно, да плюеш, не да мислиш. Ама то и мисленето не е за всеки, не на всеки се отдава. Но дори не ме е жал вече за твоята порода, простотията и тя е от Бога. Щом ти е дадена, значи си я заслужил.
32
11
 
2
 
! Отговори
RUSOFILSKI FASHKII преди 6 години
po dobre pod turdko otkolkoto RUSKo robstvo TUR4agite piqt po malko
31
4
 
9
 
! Отговори
Makedon преди 6 години
Bolgari ... ne se igrajte majtap so Putin .
30
7
 
16
 
! Отговори
Всички мишки МЛЪК преди 6 години
Скоро ЦЕЛИЯ СВЯТ ШЕ се КЛАНЯ на РУСИЯ и НА СЛАВЯНСКАТА ОБШНОСТ!!! СПИРАЙТЕ ВЕЧЕ с ГЛУПОСТТА СИ!!!