40-годишна падна и загина след селфи на Витиня

Инцидентът е станал по обед, в момента тече оглед
Обновена: 8 дек 2017 15:47 | 8 дек 2017 15:45,
68
40-годишна падна и загина след селфи на Витиня
Снимка: Bulfoto, архив

40-годишна жена падна и загина в района на "Витиня". Инцидентът е станал на 35-и километър на автомагистрала "Хемус" в посока Варна.

Жената е искала да си направи селфи, уточняват от МВР - София. Сигналът за трагичния инцидент е подаден на тел. 112 в 14:17 часа днес.

Жената и мъжът й спрели в района на 35-ия километър на магистралата. Най-вероятно тя е загубила равновесие и е паднала от съоръжението, което е със 100-метрова височина. В момента има оглед на мястото.

Това е поредният нелеп случай с фатален край, след опит за овековечаване. И у нас, и в чужбина много хора загубиха живота си по време на селфи през последните години.

Смъртта на 14-годишно момиче от София е сред последните инциденти. Ученичката падна от 12-етажна сграда и умря на място.

Едва ли някой ще оспори факта, че селфитата, които се оформиха като една от най-трайните мании, родени от новите технологии, безпощадно взимат и своите жертви, без да подбират възраст и пол.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
1
 
! Отговори
Олеле преди 6 години
Матряла наистина е много лош, личи си по коментарите - веднага им роди главата, да заведат жена си на селфи
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да спреш на магистрала и то на този висок мост за селфи?
53
2
 
3
 
! Отговори
рене от ресторанта преди 6 години
доказано е че жените от 40г до 50г ги хваща "пубертета", особено ако се е оженила млада и не си е взела бройките го удрят "като за последно"
52
0
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 39 преди 6 години
Като ще водиш жената на селфи, да не забравиш тъщата.
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да спреш на магистралата за селфитата???
50
0
 
9
 
! Отговори
Партньорите преди 6 години
Анита МейзерСега - мъжа на тая жена
49
2
 
13
 
! Отговори
студио Х преди 6 години
Много убийства изглеждат като самоубийства или нелепа смърт и нещастен случаи. Дори много добри криминалисти и следователи биха се заблудили или поне да си раздвоят мнението. Ако има повече свидетели ще помогнат да се реши този нещастен случаи. Много интересно ще бъде ако неволно жертвата е заснела друг човек които и е помогнал за нелепата смърт. Колкото и безстрашен да е човек, би се самоубил само ако мозъкът му не е в ред. Останалите хипотези не са гаранция за достоверност.
48
1
 
12
 
! Отговори
Леонардо преди 6 години
По някога престъпниците обичат да увековечават действията си. Близки и познати на жертвата могат да докажат дали е била толкова наивна и привързана тази жена за селфита както тинейджърите. Да не прибързваме със заключението че това е от простотия, защото може да се окаже че това е предварително обмислено действие на някои неин близък.
47
2
 
15
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Този нещастен случаи е предварително планирано убийство или самоубийство. Ако няма никакви свидетели освен съпругът на жертвата, това е предпоставка за такава хипотеза.
46
2
 
14
 
! Отговори
Джек преди 6 години
По някога самоубийците правят така че да изглежда нелепа смърт за да не се срамуват от тях близките им. Но има ли свидетели които да докажат че никои не е помогнал да падне тази жена. Има моменти когато нормални хора по някога не разсъждават какви глупости вършат, действат като под хипноза и мозъкът им бездейства. Никой нормален човек не е застрахован от подобни обстоятелства. Бог да и прости и лека и пръст. Съболезнования на близките и.
45
2
 
12
 
! Отговори
Има ли друг свидетел преди 6 години
Дали е било "опит за увековечаване"?Защото един свидетел не се счита за 100% благонадежден.Да не се окаже, че единственият свидетел леко се е отървал от жената, ако с нещо му е обърквала по-нататъшните житейски планове?Не искам да хвърлям подозрение върху съвършено непознат човек, но всичко това изглежда много странно. 40-годишните жени са далеч по-трезвомислещи и по-предпазливи в сравнение с 14-годишните пубери.Макар че винаги има вероятност нелепа случайност да се окаже фатална.
44
1
 
12
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Бутнал я е.
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мирише на Убийство... 99%
42
1
 
6
 
! Отговори
ДЖИПСИ преди 6 години
Психари със рисковани моменти за селфи могат да се приравняват с дрогирани ***.
41
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпреки, че за всичко обвиняват Путин, този път виновен е Нютон!
40
0
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
Селфито е запаметяваща простотия на самоубийците. Ако изобщо може да се каже че е самоубийство.
39
1
 
11
 
! Отговори
гост преди 6 години
Ако се е качила върху парапета да си прави селфи е възможно да падне. При други обстоятелства е самоубийство или убийство. Глупостта по някога кара и най умните да оглупяват.
38
9
 
4
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
ГРОБ царува и заради такива екземпляри.
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ша водя и аз жената да са селфи ...
36
2
 
13
 
! Отговори
,,,,,,,,,, преди 6 години
Малоумното си е малоумно , те ти селфи.