Кети – мъртва, X5-цата е открита. МВР мълчи!

Съсед на избитите в Нови Искър хора, разказва за ужаса
Обновена: 3 яну 2018 09:26 | 3 яну 2018 09:22,
145

Обявената за издирване Кети е открита мъртва, а близо до нея е открита и колата (BMW X5) на семейството от Нови Искър, които снощи бяха открити мъртви, простреляни.

Още по темата

Това твърди съсед на убитото семейство, който е и поемно лице по случая, защото именно той се натъкнал на зловещата гледка на избитите хора.

Според него Кети Кюхова е била убита, неясно от кого. Засега тази информация не се потвърждава от МВР.

Съседът Йордан Георгиев, обясни също, че убитата възрастна жена в семейството е била простреляна с четири изстрела.

"А за Неделчо 10. На много места... по главата, по тялото и по бедрата. И Гошко също, беше прострелян в гърдите точно, и после в главата много", обясни той пред Bulgaria ON AIR.

В момента тече повторен оглед на къщата на ужасите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
0
 
! Отговори
1 преди 6 години
До някойРъсят,ръсят, ама лошото е че всеки дава това което няма!
115
4
 
2
 
! Отговори
У нас преди 6 години
властта се е сляла с мафията. Само баламосват народас фалшиви версии.
114
3
 
9
 
! Отговори
някой преди 6 години
До Sep ditrihСтрашна логика, "пращиш" от акъл!Защо не си гледате работата а по цял ден ръсите мозък в нета?
113
4
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
След многото версии, не само от журналисти, остава една, още не лансирана. Масово самоубийство, с по няколко куршума. Последния се самоубива, скрива оръжието и откарва джипа по надалеко. Достоверноста е не по малка и от изказването на Главния прокурор
112
3
 
6
 
! Отговори
ахахахха преди 6 години
ахаххахахах бедна ви е фантазията как трият мнения за родната полиция -ахахаххахах *** държавата-до сега гърците да са ги избесили и полицй и политици и съдий -яжте хурката целия народ
111
1
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Абе *** стига сте писали сапунки.Кажете какъв им е бизнеса на тези хора.Дайте малко ИСТИНСКА информация а не махленски клюки
110
5
 
6
 
! Отговори
кирчо преди 6 години
Кой бе,кой ще пита всички магистрали колко см асфалт има и колко е по европейски стандарти.кой бе ,кой ще пита кой открадна милиарди само от магистралите ,кой бе ,питайте бе,хайде бе стискали ви,питайте -колко е стандарта на см асфалт в европа и кой открадна милиарди-хайде де -ДНЕС хайде бе -мушмороци
109
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европредседателство ли...България е страна от третия свят....
108
3
 
3
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 6 години
До Ст. Л-т ОЗКалашникът от снимката е въздушен 4.5 мм./менте/. Оптиката му е от 10 лв. от битака. Продават се свободно.
107
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
До ЯвноКато от тях не става, нали от тебе става. Направо да те назначават за такъв!Българина е свикнал да коментира другия за какво става или не, а не гледа себе си!
106
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сме грешни. Все по големи християнски празници стават такива трагедии - дискотека Индиго, база Индия в Кербала,ужасяващи катастрофи,петорно убийство и т.н.Трябва повече обич един към друг. Не знам, сложно еБог да прости починалите. Съболезнования на близките ако такива са останали
105
2
 
5
 
! Отговори
Явно преди 6 години
Вежди е имал предвид МВР като е казал, че от тях и *** за зеле не става
104
1
 
6
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
До Анонимен 114"Дано го открият и задържат."Аз казвам: Да но го открият, но да не го задържат. Само така може да има правосъдие.
103
1
 
11
 
! Отговори
65 преди 6 години
Лошо,лошо започна годинатаДопреди години само цъкахме с език на такива новини от Щатите и казвахме ,,БОЖЕ пази ниА сега?Май ще ги стигнем американците?
102
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да убие толкова народ този не е бил добре с психиката. Няма нормален човек който ще извърши такова масово убииство като изключиме хитлеристите които са избивали наред майки и деца. Този сигурно е със психиката на хитлерист. Те са били такива психопати. Дано го хванат и дано не се окаже псичхично болен щото спорет толерастките и демони-кратични закони неможе да го осъдят!
101
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сънувах го това убийство оня ден. Беше странен сън, защото обикновено не сънувам смърт. В моя сън убиецът се правеше на техник, с униформа и количка, със светла коса. Лицето му беше безизразно и после видях пистолета. Имаше и жена бягаща с черен джип. Наистина много грозна история е това убийство и всичко говори за хладнокръвен убиец, сигурно социопат, някой който няма какво да губи и за който живота няма стойност. Хайде на хората е бил сърдит, а кучето? Дано да го хванат, че си е страшно!
100
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв звяр трябва да е бил този, който ги е избил, толкова много народ!Не го проумявам.Дано го открият и задържат.
99
2
 
22
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Спрете да пишете врели-некипели и когато имате достоверна информация, тогава ни осведомете!!! Аз ли да ви уча на журналистика???
98
2
 
1
 
! Отговори
Веско преди 6 години
https://youtube/watch?v=xej2iif_ILo
97
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сте ..... Всички версии са вярни досега! Ето какво е станало: Хапвайки от празничната трапеза, ненадейно и едновремено, всички се задавят в следствие на гръм от пиратка навън.Започва задушаването. Някой хваща пътлака и се засилва да види кво става навън, но произвежда неволен изстрел и това е втората версия. След вниматен оглед се оказва наличието на 30-40 рикушета в стаята(потвърдихме и третата версия)Кучето е умряло от мъка по стопаните, а джипа не е бил на ръчна!