Килърът Росен: Блудствал с 11-годишна, бил в затвора, убил шестима...

Военни, полиция, жандармерия се вкюлчавт в издирването му
5 яну 2018 11:50,
149

56-годишният Росен Ангелов, който се издирва за шесторното убийство в Нови Искър, е блудствал с момиченце на 11 години във вилата си в село Луково.

Това се е случило преди 10 г. - през февруари 2007 г. Спипан е с детето от двама полицаи. По-късно са го осъдили на 8 г. затвор, но не е изтърпял цялото си наказание.

Още по темата

Росен Ангелов е педофил-рецидивист. Два пъти е лежал в затвора за блудство с малолетни момичета, а сигналите срещу него в полицията са десетки, твърдят разследващи пред "24 часа".

Още като бил войник лежал по арестите заради незаконна търговия с чужда валута. Униформени са го хващали и да шофира пиян в София.

При обиска във вилата в Луково са открити много негови вещи и информация от компютъра, който е ползвал. Той редовно е влизал в профила на Кети Кюхова, въпреки че не са били приятели в социалната мрежа.

Харесвал е само снимките, на които Кети е сама, както и на кучето Нерон, което лично е разстрелял, но не и тези на останалите си жертви от къщата в Нови Искър.

Издирването на Росен Ангелов продължава. Все още не е открит, нито оръжието, с което се предполага, че е разстрелял Кети Кюхова, Неделчо Юнаков, децата им, възрастната Еленка Буруджиева и кучето Нерон.

Според криминалисти не е изключено Росен да се е самоубил след бягството. Не е напускал страната. Всички гранични полицаи са запознати със снимката и данните му.

А от днес командоси от специалните сили на армията, отряд "Кобра" на МВР и жандармерията се включват в издирването му. Това е било решено на съвещание в СДВР тази сутрин, на което са участвали премиерът Бойко Борисов, главният секретар на МВР Младен Маринов, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев и екипът, който разследва шесторното убийство от Нови Искър.

Засилва се и полицейското присъствие във всички населени места от Искърското дефиле, за да се гарантира сигурността на хората, било решено още на съвещанието тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
5
 
35
 
! Отговори
qw преди 6 години
Какво има като публична потвърдена информация:1. В къщата никой не се е готвил да посреща Нова Година. Няма маса, няма готвено.2. Синът е бил на работа, баща му се обажда да го извика спешно преди полунощ.3. В къщата е имало трима здрави яки мъже, три жени и куче.4. Всички са избити с малокалибрено оръжие, тип дамски пистолет с макс 8 патрона в пълнител.5. Всички убити имат множество огнестрелни рани, общо над 50 патрона.6. Убиеца трябва да е сменил 6 пълнителяУбити от влюбен в Кети!!???
93
5
 
2
 
! Отговори
не син преди 6 години
Не разбрахте ли, че подобни прокажени твари никога не могат да се поправят ! Наложената за върховен закон измислена "демокрация" накрая ще доведе до изчезването на цели етноси и нации за сметка на *** *** като този ! Поредното доказателство за нуждата от смъртно наказание !
92
0
 
5
 
! Отговори
Циник до 96 преди 6 години
Разни експерти тука - говорят простотии... се едно, че някой е люпил семки!
91
6
 
6
 
! Отговори
гербераст преди 6 години
Между 85-88г.имаше подобен случай в централният балкан на 2рия ден престъпника бе вече ликвидиран, а сега 56г. дядка прави всички служби смешни като бай Петко с баретите.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до ИвоНе, той е стрелял с автомат с барабан от 100 патрона малокалибрени :))))))))))))))))))))
89
0
 
20
 
! Отговори
Циник до Иво преди 6 години
Изобщо не ми е ясно - в какъв ред ги е застрелял!Ако първо с 10 изстрела е убил онзи якия пич... какво са правили младите ?Защо не са побегнали през прозореца?Мътна работа!
88
0
 
18
 
! Отговори
Циник до 90 преди 6 години
Ти застрелвал ли си скоро 6 човека с 22 калибър?Намали холивудските бози, че си се филмирал много!
87
0
 
7
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До *** до ИвоХахаха да всигурно са вдигали ръчичка, може ли аз да съм следващия :Д:Д
86
0
 
24
 
! Отговори
11 преди 6 години
Уж къщата беше необитаема, уж кмета не знаел на кого е къщата, пък има ток и вода, а пък още през 2007 г. в същата къща същият е блудствал там.
85
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да не е планирано, малокалибрено оръжие, което пука слабо. В новогодишната нощ, никой не обръща внимание на пукотевици. И как да няма сто изстрела, това да не е ловджийска пушка да гръмне веднъж и да се презарежда.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя да не е изкукал 11 годишна тука има и помощници ми се вижда само един да ги стреля съмнява ме освен ко не са спали и да е със заглушител такива *** до живот без никои да ги вижда или командосите да го откомандироват то в случая е за баретите това ми боико да се заеме и то нее само тоя луд
83
0
 
4
 
! Отговори
hfij преди 6 години
До Експерт егати експерто пасти да ядат от фбр
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единственото логично досега е, че този като се е видял по телевизията е събрал 2 и 2 и е хванал гората..
81
1
 
26
 
! Отговори
Циник до Иво преди 6 години
Как си го представят ушевите това ?10 куршума само в 1 от жертвите... голямо зареждане ще е паднало ... а останалите убити са си чакали реда ... кротко и смирено!Цялата работа вони!
80
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не Берлускони личната ясновидка няма ли да се изкаже, че от МВР-то и са конкуренция в момента. То не беше привикан син, лайкнато куче, заключена врата, липсваща трапеза, 5 убити без съпротива,деца сурвакари...сега пък педофил психясал от любов по 45 годишна...
79
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Профила на педофил въобще не съвпада с това което е станало в Нови Искър , избиването на 3 поколения род е избиване до крак както се казва , даже и кучето го е отнесло .
78
3
 
34
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Дайте сега, аз лично, не вярвам един човек да убие 6 човека в една къща с малокалибрено оръжие, като единия от тях с 10 патрона, колкото и да е рамбо или Чък Норис, няма как да стане.... Плюс това аз лично ако извърша такова нещо , ще имам план за напуснаке на страната и то още същата вечер. Не да си ида вкъщи .. То ясно че става въпрос за мафиотски неща и може би замесените са някои хора от горе... Всичко се знае в тая страна, но на всеки му е по-изгодно да си затваря очите..
77
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В затворите няма ни един виновен, всички твърдят, че са " света вода ненапита".
76
3
 
20
 
! Отговори
Циник преди 6 години
"Кучето , което лично е разстрелял..." Откъде разбраха тулупизираните ни милиционери?
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова:Слушам, гледам и не мога да отгатна, може ли от този случай да се спретне някакво недоверийце.Но нещо ме възпира, защото като чувам, че Росен е тръгнал по стъпките на чавдарци, може да се окаже НАШ ЧОВЕК !