Килърът Росен: Блудствал с 11-годишна, бил в затвора, убил шестима...

Военни, полиция, жандармерия се вкюлчавт в издирването му
5 яну 2018 11:50,
149

Къщата в Луково. Снимка: Bulgaria ON AIR

56-годишният Росен Ангелов, който се издирва за шесторното убийство в Нови Искър, е блудствал с момиченце на 11 години във вилата си в село Луково.

Това се е случило преди 10 г. - през февруари 2007 г. Спипан е с детето от двама полицаи. По-късно са го осъдили на 8 г. затвор, но не е изтърпял цялото си наказание.

Още по темата

Росен Ангелов е педофил-рецидивист. Два пъти е лежал в затвора за блудство с малолетни момичета, а сигналите срещу него в полицията са десетки, твърдят разследващи пред "24 часа".

Още като бил войник лежал по арестите заради незаконна търговия с чужда валута. Униформени са го хващали и да шофира пиян в София.

При обиска във вилата в Луково са открити много негови вещи и информация от компютъра, който е ползвал. Той редовно е влизал в профила на Кети Кюхова, въпреки че не са били приятели в социалната мрежа.

Харесвал е само снимките, на които Кети е сама, както и на кучето Нерон, което лично е разстрелял, но не и тези на останалите си жертви от къщата в Нови Искър.

Издирването на Росен Ангелов продължава. Все още не е открит, нито оръжието, с което се предполага, че е разстрелял Кети Кюхова, Неделчо Юнаков, децата им, възрастната Еленка Буруджиева и кучето Нерон.

Според криминалисти не е изключено Росен да се е самоубил след бягството. Не е напускал страната. Всички гранични полицаи са запознати със снимката и данните му.

А от днес командоси от специалните сили на армията, отряд "Кобра" на МВР и жандармерията се включват в издирването му. Това е било решено на съвещание в СДВР тази сутрин, на което са участвали премиерът Бойко Борисов, главният секретар на МВР Младен Маринов, началникът на отбраната ген. Андрей Боцев и екипът, който разследва шесторното убийство от Нови Искър.

Засилва се и полицейското присъствие във всички населени места от Искърското дефиле, за да се гарантира сигурността на хората, било решено още на съвещанието тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КИЛАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА МВР МВР МВР МВР
133
1
 
8
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Убил е седмина... Кучето що го пропускате? Някак не е честно, като има издевателство над животни, опищявате орталъка, ама убитото куче не го и броите...
132
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
Този ми прилича на Валери Симеонов ... да не са роднини случайно ?
131
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
гилзите ги нямаше в къщата до една си бе събрала полицията за да ги открие ,КЪДЕ? ,във вилатаа ,ашколшун мара ба , браво на разследващите и полицията и сигурно няма смс отгоре какво да се прави, тия надминаха очакванията
130
0
 
14
 
! Отговори
Android преди 6 години
И какво излиза накрая ? Понеже държавата не може да го осъди и вкара в затвора до края на живота му, той бам - 6 души, от които две деца. Държавата е много, ама много виновна тук !!!!
129
5
 
10
 
! Отговори
Roskata преди 6 години
Кой знае дали изобщо тоя знае, че е убил шест човека. Опра пешкира, заради някой юнак. Има една такава народна приказка. Ахмак лозе копае, а юнак вино пие. Тоя ми прилича на ахмака. Кой ли е юнака?
128
0
 
5
 
! Отговори
Аха преди 6 години
До @128Моят пост е отговор на пост,в който беше зададен въпрос : Ами ако излезе, че не този човек?Затова и написах, как така ще излезе , че не е този човек.А освен това не е моя работа да съдя кой е човек и кой не.И на съдебната система ХИЧ не вярвам.
127
0
 
2
 
! Отговори
Ушев Контрабас преди 6 години
от пресцентъра на мвр съобщиха, че най вероятно се касае за неонацисти, тъй като по сведения на запознати с живота на българския чикатило роднини на близки до вуйчото на третите братовчеди на бръснаря му, човека усърдно е играел в света на танковете само с немски машини. тва да не е вестник стършел? както би писала как Петя, национална "медиа" .
126
1
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До rsепа да арестуват хикок45 и фпсраша тогава , че освен че си имат стрелбища, са пропагандирали насилие и тероризъм в интернет. сметни на колко човека в профилите е цъкал дрътия с двата пищова. веднага да сезираш ***, фбр, цру, вик, нквд, ххрп и ямх.
125
12
 
16
 
! Отговори
Най-удобно самоубит? преди 6 години
- От кой етнос са били малолетните му партньорки? Не че го оправдавам.- През 80-те г. на 20-и век кой младеж не е търсил валута на черно, за да си купи после дънки от Кореком? Ами,само онези,чиито родители не са работили в чужбина, а също и най-задръстените, които вярваха, че носенето на каубойски *** е равностойно на предателство спрямо родината и соца. Щом някои търсят да купят, други продават или препродават.- Освен командосите, защо не вдигнат цялата ни армия?. Да искат и подкрепа от НАТО
124
6
 
17
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Като гледам опитите информационно да бъде убедено населението да не помага на "извършителя" и как лично Бойко Борисов пак се заема със случая, става ясно, че иде реч за случай от типа "Чакъра 2", сиреч, с мъртвите умира и Истината:)))
123
8
 
6
 
! Отговори
rs преди 6 години
До qwДа ясно е че е той, след като са намерили във обитаваната от него вила негови снимки а във двора на вилата импровизирано стрелбище от вързани по дърветата шишета по които е стреляно и други мишени, предполагам със същият калибър оръжие са дупките по мишените. Тренирал е усилено....
122
1
 
9
 
! Отговори
@128 преди 6 години
Наричаш "човек" осъден педофил??? Това, че си стои спокойно нищо не значи, както и ако бягаше нищо нямаше да значи. Но всъщност как полицаите решиха, че е той? Това нещо не си го спомням. Освен това защо не дават инфо с какво се е занимавал досега. Много се съмнявам да е работил в офис. На мен си ми прилича на чистач на мафията. И защо съседите не казват нищо. Както бяха супер разговориливи, сега никой нищо не казва. Странно.
121
4
 
16
 
! Отговори
Аха преди 6 години
До АнонименИ как така ще излезе, че този човек не е извършителят? Кой ще позволи да излезе такова нещо и от къде ще вземат друг извършител.Свърши тя неговата, той вече е назначен за извършител. А факта, че не е избягал от България и че даже си седи във вилата показва, че не е той. Ако беше той така ли щеше да си стои спокойно.Той може да е психопат, но не и ***.
120
2
 
47
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Искам да попитам автора на статията:Дали може да откриете дума на БЪЛГАРСКИ език ,която да замести КИЛЪР???Журналистите започват да ме отвращават все повече...
119
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо не са празнували? Чакали са го да дойде ли? Защо викат момчето да се прибере от работа? Защо не пускат Нанси да отиде на партито с другите младежи както са се оговорили? Теорията на МВР е направо смехотворна, психясалият педофил ромео ги застрелва един по един без да реагират, пък после се прибира, запалва печката и си седи 4 дни преди да чуе че го търсят и да хване гората?
118
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес е петък -работен ден ,но мързеливите и калпавите киснат цял ден тук и си оплътняват жалкото съществуване като се правят на Шерлок Холмс и си забъркват конспирацийки,ясно е кой е убиеца ко умувате отивайте на работа
117
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе стига сте си мислили някакви конспирации, кой ще му отрепе цялото семейство заради далавери. Тоя е изперкал и ги е избил, просто е психопат
116
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше невинен досега щеше да се е предал, но знае че е виновен и няма алиби
115
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...но не е изтърпял цялото си наказание"