Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...

Разследващите са иззели доказателства, но Росен го няма
90
Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...
Снимка: Булфото

Полицията е претърсила в четвъртък вечерта къщата в село Луково на 56-годишния Росен Ангелов, който се издирва след шесторното убийство в Нови Искър.

Още по темата

"Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства", потвърди пред Нова телевизия кметът на Луково Румен Колев.

Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре.

"Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил, медиите рано оповестиха информацията и заради това операцията не беше успешна. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки негови вътре", заяви Румен Колев.

Той допълни, че е виждал Росен преди 12 години.

"Тогава го издирваха за блудство, водеше там, така се говореше, малки момичета. След това беше в затвора. Росен Ангелов не живее в селото, но ходи от време на време", каза Колев.

По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил, защото вилата е луксозна, обзаведена.

Няма съседи, къщата е отдалечена.

"Този човек не е контактувал с местното население, тук определени хора са го виждали, тези които са искали да разберат кой е, защото се носеха слухове, че води малки момичета“, допълни кметът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защото се носеха слухове, че води малки момичета---------------- Ми те, 12-годишните конячета затова се въртят на Централна гара - болни мозъци като тоя да ги разхождат до вилите си.
22
2
 
45
 
! Отговори
Неук с мнение преди 6 години
Аз ли съм *** или онзи с 80% е прав. На всеки имот, който притежавам, заплащам месечните сметки на ток и вода. Е как няма да разбера, че някой се е самонастанил в имота ми, като токът скочи от 10 на 150 лева? Че използвал и комп, значи е знаел паролата на някое комшийско уай фи. А може да си е регистрирал телефон на свое име и да е взимал нет от него за компа.Ама това със затоплената къща, луксозно обзаведена дълбоко в гората направо скъси живота на жителите на Аляска.
21
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР изпрати цяла армия от полиция и не можаха да хванат един човек?
20
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е имало суджук на масата.....Ясно кой е убиецът...
19
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стрина Въса на внучката на баба Пенка ни каза...Бивш затворник, чул че го търсят за нещо толкова жестоко, е много логично да се изплаши и да изостваи и компютри и котлони и да хване гората, като му е ясно, че е перфектната жертва да си измият ръцете. Пък може и направо да го застрелят за по-лесно уж в опит да избяга...Кой вярва на полицията вече ?!?
18
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно,в тази същата къща преди 12 год. е правил блудства и бил задържан и осъден за това,че и пак се върнал в тази луксозна къща,къде от време на време,къде за повече време щом някои са го познавали,макар че бил необщителе,а къщата неизвестна на кого на поколения кметове,че и други,а още строителен контрол подпистващ актове строителство,ток,вода,канализация,актове за собственост,двор,парцел и данъчни регистри в допълнение за такси/смет като за почистване в град/село,регистър местожителство
17
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До АнонименТРЪГНАЛ Е С ГРАНАТОМЕТА СЛЕДВА ИЗСТРЕЛ И---КРАЙ НА УБИЕЦА ААХХХХХ
16
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмете, като се носеха слухове, що не направи нещо, да го проследят службите, без да се бие тъпан. Ама нали е по-добре да си взимаш заплатата и ни чул, ни видял, пък квото такова.Сега отваряш уста, тва било, онова било.
15
2
 
24
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Линейкаджията е изразил натурално мнението си за работата на криминалистите.,,Да ви пикая на работата"!
14
4
 
47
 
! Отговори
Х преди 6 години
Как следово куче може да открие джип,след по-вече от 48 часа ,а не може да проследи човек стъпил в кръв?Май се работи по най лесната версия.
13
8
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати. Човекът се приготвил да празнува Нова година и чува по новините, че го търсят. Ще му изплющят всички обвинения. Въпреки, че е рецидивист, той си е излежал присъдата. Сега за него няма никакво спасение след като го наклепаха така.
12
3
 
22
 
! Отговори
До Жоре БОПо преди 6 години
Една съществена особеност на българските Жорета е убедеността, че професионален килър би застрелял жертва с десет куршума от два метра. И то на Нова Година, когато жертвата е в компанията на свои роднини, та и тях да трябва да убие!Хубаво нещо за Жоретата!
11
2
 
12
 
! Отговори
Узуна преди 6 години
Брутално *** е, няма да го хванат.
10
8
 
68
 
! Отговори
Жоре БОПо преди 6 години
Както сутринта един бивш началник на БОП-а каза, най-вероятно ще го намерят "самоубит" и всичко ще приключи като "по каталог". Друг е въпроса, че най-вероятно убииците са други и така и няма да бъдат открити. Стила на това убииство е различен и няма как да се окачестви че като престъпление от ревност.....но родната полиция ни пази
9
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лампичката светеше, но роската го немаше.
8
1
 
27
 
! Отговори
линейкаджията преди 6 години
...облекчава се до линейката.
7
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убил ги е и е седнал да нареди един пасианс на компютъра професионалистите така правят. Жената дружила с тоя тролейбус абе верно ли сте прости, тая е можела да си хване къде някой друг хванала се със един скитник.
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя на снимката пикае ли?
5
12
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако телевизиите не бяха вдигнали шум щяха да го хванат. Той се е осведомявал от компютъра и телевизията. Във всички сайтове се изнасяше информация за действията на полицията. Чак и за хеликоптера и за претърсванията на къщи се оповести. Ето защо никога не трябва да се изнася информация защото спъва работата на полицията. Има още поне 100 години да се учат медиите че с такова нещо сензации не се търсят. Но сензациите са по важни и от хляба! Нал тъй? Кой знае къде сее скрил и скоро няма да го откр
4
6
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уплашил се е, че Бойко ЛИЧНО е тръгнал по следите му.