Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...

Разследващите са иззели доказателства, но Росен го няма
90
Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...
Снимка: Булфото

Полицията е претърсила в четвъртък вечерта къщата в село Луково на 56-годишния Росен Ангелов, който се издирва след шесторното убийство в Нови Искър.

Още по темата

"Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства", потвърди пред Нова телевизия кметът на Луково Румен Колев.

Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре.

"Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил, медиите рано оповестиха информацията и заради това операцията не беше успешна. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки негови вътре", заяви Румен Колев.

Той допълни, че е виждал Росен преди 12 години.

"Тогава го издирваха за блудство, водеше там, така се говореше, малки момичета. След това беше в затвора. Росен Ангелов не живее в селото, но ходи от време на време", каза Колев.

По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил, защото вилата е луксозна, обзаведена.

Няма съседи, къщата е отдалечена.

"Този човек не е контактувал с местното население, тук определени хора са го виждали, тези които са искали да разберат кой е, защото се носеха слухове, че води малки момичета“, допълни кметът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно, тези дни трябва да пребъркат джобовете на убитите за писма с признание за самоубийство. Това вече се е случвало и работи.
62
4
 
18
 
! Отговори
www преди 6 години
Луксозна вила без собственици?! Браво! Това е европейска България, управлявана трети пореден мандат от лицето Бойко Методиев Борисов.
61
3
 
43
 
! Отговори
Глупи преди 6 години
Луксозна къща , самонастанил се ,ток вода нет кой плаща ?????? Що за глупости!!!
60
1
 
21
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Кво става тука? Полицията всеки ден намира по 1 труп в района. Ако и утре намерят труп, направо да обявяват че "Зомби апокалипсисът" е започнал!
59
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждате ли до къде я докарахме колеги... Да не вярваме на нищо и на никой в тази държава. От 89-та досега ни крадат и лъжат, едни и същи муцунки прескачат от партия в партия и пак са на власт. Вярно е, че *** съсипаха много неща, но още по-вярно е, че герберите просто унищожиха всичко което беше останало. За три мандата ни превърнаха във феодална държава на последно място в Европа по доходи и на първо място по корупция. Този случай е само един *** пример.
58
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те ще го заловят сигурно, но не е сигурно дали точно той е убиецът?!
57
1
 
37
 
! Отговори
Пак да помогна преди 6 години
Поведението му говори ,че не той е убиеца.Ако беше ,нямаше да стои на топличко и да си готви манжата ,а щеше да е вече зад граница.Почерка на убийството е на някой ,който го е подготвял и обмислял.Този човек щеше да е обмислил и как да се покрие след това ,което и е направил.За него е бонус ,че полицията търси Росен,който е разбрал от медиите ,че е заподозрян и е духнал панически, от страх.
56
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АЛОУ, Полицията!Тъй ли,бе?Ти съвсем за прости взе народа!?Престъпника щял да си пише сам мнения,хахахаа,а уж били 55 дущи пишещите?Ти откъде пък преброи колко души пишат,освен ако не си заинтересован от този случай повече от останалите?Че и с ИП следене ще ги заплашваш.
55
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Наистина медиите в повечето случаи вредят, вместо да помагат. Журналистите в желанието си да хванат "водещата новина", са готови на всичко. Ако не се бяха намесили, беше въпрос на няколко часа полицията да го залови.
54
14
 
13
 
! Отговори
АЛОУ, Полицията! преди 6 години
Чета тука коментарите и се чудя: възможно ли е толкова много психопати да има в България - един затрива 6 човешки живота, а други 55 са готови да го защитават, предполагат невинност, доводи изнамират. Все едно самия убиец си е намерил тихо и спокойно място и на воля сам пише коментар, след коментар...! Аз да съм полицай първо от IP-на мненията ще започна издирването!
53
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ako всички тези небивалици,които се изнасят не са за заблуда на убиеца,това означава,че полицията ни и разните му там гл.секретари,прокурори и следователи са кръгла нула. Пратили Ботьо Ботев да разследва приема на децата в детските градини,а не го пратили да лови убиеца! Смях!!!!
52
3
 
29
 
! Отговори
Дядо Ставри преди 6 години
Каква полиция каква прокуратура който ги познава от близо е наясно с нещата. Почти всички са едни *** надути пуяци, кокошкари, чакат да гепнат някой лев малко бензинец и така. Нямали обувки малки им били заплатите пък и рано пенсийка да вземат че и няколко брутни заплати. Мама мия.
51
1
 
41
 
! Отговори
wild horse преди 6 години
Росен бяга,защото са го нарочили. Полицията е безпомощна и бездарна. Всеки труп е с изстрел в главата,а Неделчо има и множество в тялото. Излиза ,че докато е презареждал,другите са чакали търпеливо. Семейството не е безпарично,а синът работи за 700 лв в психиатрична клиника,където се въртят упойващи и психотропни вещества. На масата на 31.12. няма храна,колата със счупен прозорец,много "ако",но е по-лесно да се намери виновен веднага. Има 2 мафии работещи с изстрел в главата.....
50
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този кмет след като е дочул че Убиецьт е водил в селото малки момиченца как му е взело сьрцето да промьлчи и защо не е сигнаризирал до полицията!? Има вероятност кмета и малките момиченца да са били заедно с този на снимката!
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР замества всеки един провал с др. още по-голям! Ако този е убиеца то начина разследване и изтеклата информация е причината този да не е заловен още. Ако той обаче не е виновен за нищо и полицията знае за това ще гледа да му лепне всичко на него. Сигурен съм, че ако този първи го набарат ченгетата ще го елиминират физически и с това случаят да бъде разрешен. Ако този не е виновен трябва да се предаде на полицията на публично място за да остане жив и за да докаже невиността си в съда.
48
2
 
20
 
! Отговори
крайната цел преди 6 години
да се прикрият други високопоставени хора - за параван!
47
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така --- пуснато ПЦ и ви е чел глупостите на вси *** та се е информирал как го издирват. Големи сте *** журналяътъ. Поне да не бехте писали през час какво, защо и къде. И без това полицията ни е умрела отвсекъде а така и вие му помогнахте да се покрие. Смешници.
46
2
 
11
 
! Отговори
стил и метод преди 6 години
Докато го открият истинския извършител ще има много изкупителни жертви!Съгласно досегашната практика МВР-то е ТД и ще предстоят пазарлъци.
45
1
 
19
 
! Отговори
Гого преди 6 години
До АнонименДо АнонименЩото лесно ще го "самоубият" и проблема няма да е проблемПри това дето е правил през годините на никой няма даму е жал за негоНо пък и престъплението на другарчетата е прикрито успешноКолко много такива случаи имаме вече, безброй са ...
44
1
 
46
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Представете си в каква държава живеем,щом кмета на едно малко село не познава хората в селото и кои са им къщите,а пък да се прави луксозна къща и той да не е видял кои са собствениците? Тога каква му е работата на кмета,само да получава заплата?