Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...

Разследващите са иззели доказателства, но Росен го няма
90
Убиецът бил в къща в Луково – затоплена, с храна, пуснато PC...
Снимка: Булфото

Полицията е претърсила в четвъртък вечерта къщата в село Луково на 56-годишния Росен Ангелов, който се издирва след шесторното убийство в Нови Искър.

Още по темата

"Късно снощи приключи огледа, иззеха доказателства", потвърди пред Нова телевизия кметът на Луково Румен Колев.

Той разказа, че в къщата е имало следи, че доскоро е имало човек вътре.

"Имаше включени електроуреди, компютърът беше включен, явно човекът, който е бил вътре се е уплашил, медиите рано оповестиха информацията и заради това операцията не беше успешна. Имаше приготвена храна, беше затоплено. Намерихме и снимки негови вътре", заяви Румен Колев.

Той допълни, че е виждал Росен преди 12 години.

"Тогава го издирваха за блудство, водеше там, така се говореше, малки момичета. След това беше в затвора. Росен Ангелов не живее в селото, но ходи от време на време", каза Колев.

По думите на кмета не е ясно кои са собствениците на къщата, а Ангелов най-вероятно се е самонастанил, защото вилата е луксозна, обзаведена.

Няма съседи, къщата е отдалечена.

"Този човек не е контактувал с местното население, тук определени хора са го виждали, тези които са искали да разберат кой е, защото се носеха слухове, че води малки момичета“, допълни кметът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този човек или "няма да го намерят",или уж ще се "самоубие",но преди това ще го представят като чудовище,той няма начин да е извършителя,фактите които изнасят не се връзват с един човек,при това прекарал инсулт,което го прави непълноценен и със забавени реакции.Полицаите имат модерна техника и по туптенето на сърцето могат да заловят всеки и навсякъде.
42
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова, озапти си троловете ако обичаш. Страшно гнусно е да се опитваш да използваш трагедията на хората за да предизвикаш недоволство срещу правителство и полицията (които и да са на власт).
41
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както винаги журналистите помагат на престъпника да избяга като го информират за всеки ход на полицията. За тях е приоритет да гушнат някоя кинта за това че първи са написали сензацията. От друга страна полицаите им продават информация с охота. И престъпника и журналистите и полицаите печелят. Държавата и жертвите да го дyxaт. Жертвите така и така са мъртви....
40
5
 
10
 
! Отговори
qw преди 6 години
И сега последната гореща новина, току що съобщена от неназован източни в мвр: убиеца Росен си направил селфи с убитите на нова година пред коледната елха, току що го е качил в сурат тефтера. бил е облечен като дядо коледа и затова е успял да се вмъкне в къщата. разследващите са намерили костюма на дядото и следи от присъствие на снежанка.предстои пресконференция на гл. секретар, Цецерон и Него. оперативния щаб е бил в Банки, операцията по залавяне е в ход. Той заповядал всеки полицай с базука.
39
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо ми се струва, че този е много удобен да го отнесе
38
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кметка като е имал съмнения, че там се водят малки момичета, защо не е алармирал полицията или пак сме на принципа като не е моето дете не ме интересува
37
2
 
58
 
! Отговори
Specter преди 6 години
По голяма главоблъсканица не бях прочитал скоро. Къщата е на Росен но по късно е разбива и се самонастанява!?!?!?Но никой не знае на кой е къщата н е луксозна :))))) Ай сикана бе драги зрители.
36
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмете,ама ти наистина се омота като в кълчища.нали не си виждал това лице преди,и в крайна сметка вилата негова ли е или не.не може такъв да е блудствал с малки момичета, да са го търсили ,ати да не можеш да го познаеш
35
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмета - инструктиран какво да говори...пази си поста...и уж къщата била на Росен, пък после се бил самонастанил, защото била луксозна и той, видиш ли, си я харесал... а пък съседите и кмета и представа си нямали на кого е къщата...е нали уж е на убиеца бе!
34
1
 
19
 
! Отговори
Eбa преди 6 години
Хората по света по филмите поне де, правят forensic с отпечатъци, DNA samples, какво ли не, тука милицуйнерите намерини притоплена манджа и неколко снимки - бая адванцед са :D
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е важно, че компа е пуснат :)
32
2
 
25
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя ако е педофил, когато и да го гръмнат все ще му е късно, НО дали той е убил всичките тези хора. Нещо....
31
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кмета на луково не се усеща как лъже
30
1
 
13
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 6 години
Като го гледам тоя на снимката до белият бус, колко усилено търси.........
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По голяма тъпотия до сега в живота си не бях чела. България- без война какво става ....бягайте българи.
28
2
 
40
 
! Отговори
НМ преди 6 години
Нищо не казват за телефона на Боби - нали майка му го е набрала след полунощ и някой, най-вероятно убиецът, й е затворил...провериха ли този телефон за отпечатъци?Ами другите убити - нямат ли роднини, приятели, никой ли не им е звънял да им честити новата година?...Той убиецът,горкия, какво да прави по-напред - да мести трупове ли, да бърше кръв ли, масата ли да раздига или да отказва телефонни разговори...
27
1
 
32
 
! Отговори
ТЦ ТЦ преди 6 години
ААА как няма да знае чий е имота кой плаща ток, вода, данъци ?
26
3
 
41
 
! Отговори
??? преди 6 години
Луксозна вила и кметът не знае на кого е. И в тази отдалечена къща има компютър и интернет. И как така решиха ,че това е убиецът? Може само да е заподозрян в дадения момент.
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе ако искаха да го хванат щеше ли да се раздухва,че щяла армия и хеликоптер го издирват ?
24
10
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Най-якото отмъщение е да очистиш врага си заедно с цялата му рода, по-яко от това няма.Всичко друго е компромис.Кучака е бил новогоддишен бонус.