Руски експерти: Епохата на Владимир Путин ще продължи!

Те обаче предричат засилване на репресиите в Русия
Обновена: 19 яну 2018 11:47 | 19 яну 2018 09:50,
115
Руски експерти: Епохата на Владимир Путин ще продължи!
Снимка: Reuters

Изолационизъм, засилване на репресиите, продължение на сегашната "епоха на Путин" - ето какво очаква Русия след президентските избори през март. Така смятат експерти, участвали в приключилия вчера в Москва Гайдарски форум на социално-икономически теми, пише "Ведомости".

Аналитиците не очакват тази година мащабни промени в Руската федерация. Според тях най-вероятно започва година на подготовка за промени, например за приемане на нова конституция или "разработване на нови правила, които ще позволят на днешния държавен глава да остане на кормилото възможно най-дълго".

През това време Русия ще се развива според очерталите се вече тенденции - изолационизъм, засилване на "избирателните репресии", нагнетяване на информационен фон, прогнозира вчера на дискусия в рамките на форума политологът Владимир Гелман.

Според наблюдателя Николай Петров, за да избегне държавният глава имиджа на оттеглящ се лидер, Кремъл трябва да стартира нов сериозен процес - "прехвърляне на властта от президента Путин към вожда Путин".

Междувременно страната все тъй "малко по малко ще деградира", уточнява експертът Дмитрий Орешкин.

По думите на анализатора Дмитрий Орлов, неучаствал в дискусията, Путин ще запази влиянието си върху руската политика и след евентуалния си нов мандат, който ще изтече през 2024 г. Руският лидер обаче няма интерес да го прави чрез промени в конституцията или кардинални реформи в държавното управление. Всички опасения в тази връзка "спадат по-скоро към фобиите, а не към рационалните прогнози", добавя Орлов.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Джанго преди 6 години
До дед народЩе го кажа на чист българскиФърст- пише се дед Мороз , иСекънд - епохите започват с Рюрикови една камара царе, та после са Романови и те не са малко.Абе пичове , засрамете се. Всеки има компютър в джоба си, преди да напишете некоя глупост , пак земи провери кеф ти Гугъл, кеф ти Яндекс. Аре у лево.За ВДВНикто кроме нас
100
4
 
3
 
! Отговори
usa = на джудже преди 6 години
*** се казва сащ. Русия е най великата страна на земята. И ние българите много я обичаме. Ние сме един народ с русите. Една кръв ,и една религия. Никой *** не може да промени това. Така е било ,и така ще бъде. Точка. Казах.
99
4
 
5
 
! Отговори
хубавото преди 6 години
хубавото на Русия е, че колкото повече я плюете - толкова по-силна става!
98
3
 
8
 
! Отговори
**** преди 6 години
Ало демократите,вижте се докъде докарахте страната бе пукали,една част от страната да иска да се пресъедини към друга държава,това трябва да ви говори нещо,но вие сте тъ пи,и заслепени от лъжидемокрацията,с която ви промиват мозъка,защото не можете да мислите самостоятелно и да различите кое е добро за страната,и кое лошо.
97
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То Путин може и да го има ама русия едва ли. *** се е засилила към пропастта и спиране няма.
96
1
 
6
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Откъде минуси? Не искате да следвате правия западно -демократичния път? Ай-ай
95
6
 
7
 
! Отговори
рускиня преди 6 години
Откъде такова вълнение и притеснение на българи за изборите на Путин? Нали в РБ избирате демократично - най-по-по-най умните , интелектуалци, изявили икономисти, политолози. Хора, наслаждавайте се на собствения избор, на собствените умни, милеещи за народа политици. Твърдо следвайте западния модел на политик - бездетна бивша комсомолка или млад геронтофил или оня от Люксембург с съпругата с мъжки атрибути. Нека тъмната Русия да избира мъж за президент - направо смешни са руснаци
94
2
 
12
 
! Отговори
валери преди 6 години
Грешка в заглавието , да се чете "Про-американски експерти ", плещят пълни глупости , руснаците са силен и независим народ с чувство на отговорност защото не чакат някой да дойде да ги освободи и помогне с фондове , препатили са много и знаят кое е дабро за тях !
93
6
 
7
 
! Отговори
Русофил преди 6 години
Путин ще управлява докато се напикава,като почне да се насира ще се пенсионира.
92
1
 
2
 
! Отговори
До анонимен 85 преди 6 години
Пробай да се забършеш с китайският си дж ес ем, пред китайският си телевизор и напиши резултата на китайсския си компютър- ха, ха, ха......
91
3
 
7
 
! Отговори
дед мароз преди 6 години
То така си е в СССР от време оно. И по правило приключват като умре бащицата.Та до сега епохите са на:- Ленин- Сталин- Хрушчов- Брежнев- Андропов, Черненко, малко се посменяха че бързо поумряха- Горбачов- Елцин- Путин- следващия партиен/КГБ кадър, след като *** фърли топа
90
1
 
7
 
! Отговори
? преди 6 години
Епохата на Владимир Путин ще продължи! Това и де.би.ли.те го разбраха отдавна ....
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно!
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, умрях от радост.
87
1
 
2
 
! Отговори
**** преди 6 години
Ало,напишете,Форт Нокс няма да подкрепи долара,и четете,а не само да плещите *** коментари в които няма никакво съдържание.
86
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комуниста и путинофила имат една обща съществена особеност, това е вярата в светлото бъдеще. Отнеми на путинофила вярата в светлото бъдеще на Русия и путинизма и от него ще остане само едно незначително мазно ***.
85
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убогие люди повторяют мантру о величии России. Их не надо проклинать, потому что там нечего проклинать. Это пустые места. 70 лет они празднуют победу Рабы вс празднуют. Потому что праздновать им больше нечего.Жалкий народец. Завистливый. С черной, мстительной душонкой. А что сделал Путин за 15 лет? Ничего. Сидел на газовой трубе и ни хрена ни делал. Только рассказывал про великую россию, которая встает с колен. Никто даже не спрашивает у Путина, а где деньги?
84
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С/без форум да вземат да разберат и усетят,че по времето на разделянето на СССР на отделни вътрешни държави се разделиха с тогвашната икономическа структура състояща се основно-министерства по браншове и по минестерствата обединения,тръстове,организации,управления включая промиш. индустриални обединения,заводи,фабрики,проектбюра,органи за разпространение,бази,търговски обекти,магазини,пунктове в административно разпределение,управление,сега от значение е регистъра по места в държави,региони,край
83
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам един китайски юан и чакам някакъв повод ( Китай става първа икономика, света започва да работи с рубли и т.н. ) да го използвам като тоалетна хартия. Даже и парите им не приличат на пари, все едно са на обикновена хартия печатани и без защити защото едва ли някой ще тръгне да ги копира.
82
8
 
7
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Нека си продължава епохата на Вовата.Важното е,че България вече е надалече от тези комунистически работи.(:(:(: