Нова схема: Наемаш апартамент, крадеш вещите и накрая - невинен!

Извършителят: Дължахме пари и ни заплашваха!
5 фев 2018 10:30,
120


Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.
 
В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамент. Прикачен е и файл с видозапис от кражбата.

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
52
 
! Отговори
Пора преди 6 години
Това нещо да отиде на възпитателен лагер за 1 година - обществено полезен труд - да чисте ***, да мете улици, да строи пътища - ако откаже - в затвора за 10 години - да видиш как повече няма да помисли да барне...
80
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
леле ,каква наглост и дебелоочие ,чак е страшно
79
2
 
51
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Държавата спокойно допуска дилърите да зарибяват младежите от малки. И това е масов процес!Няма начин едно поколение наркомани да си намира пари за дрогата без кражби. Но ще дойде момент няма да има от кого да крадат.Държавата трябва да обяви тотална война на дрогата и дилърите. Всички ги знаят по всички села, градчета и квартали.
78
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега понеже се раздуха историята ще се наложи на този фин и възпитан младеж да му дадат 4 месеца условно. Само се задъхва правосъдната система значи, според детето проблем няма. Взел един заем и после си набрал телевизор да го плаща. Тъй де..
77
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия младежи вместо да се съберат и да потрошат лихваря, тръгнали да крадат мебели и посуда.
76
0
 
26
 
! Отговори
Bastor преди 6 години
*** откраднал телевизора, снимали го и сега момичето, му е виновно? Че е *** като *** и крадлив ***?Обрали момичето - жертвата му е виновна....
75
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камщици и тупаници, като на бясно куче тоягите. Няма друга превъзпитателно мярка.
74
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това въобще не е вярно. Тези момчета редовно си крадат , а сега се правят на сбъркали за да им дадат условна присъда. Защо не сбъркаха и да се хвърлят под влака .
73
18
 
13
 
! Отговори
а, недейте с лошо преди 6 години
Трабва да им се говори позитивно за да се провокира добрата енергия в тях. И да се запишат на йога за да си балансират чакрите
72
1
 
32
 
! Отговори
боже боже преди 6 години
Майко мила полиция няма ли бе момче! Краде и после пита! ЗАТВОР БЕ ЗА ТЪПАНИТЕ!
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ко..лета!
70
2
 
44
 
! Отговори
бившо ченге преди 6 години
Бе аз като ви казвам,че един добър пердах оправя всичко,вие се разчеквате от минуси!Че и бан слагат на всичкото отгоре!
69
2
 
34
 
! Отговори
Мамини златни преди 6 години
какво толкова били направили... Всички други в ситуацията виновни, само те - невинни, златни... И си вярват... кРадат, ама ако може да не ги изтипосват никъде, щото не им харесвало... Наглеци!!!
68
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да направиш такава тъпотия и да не си алкохолик или наркоман то ти си за психо диспансера.
67
2
 
26
 
! Отговори
До bolbov (№64) преди 6 години
Браво, браво!Добър съвет им даваш.Навремето учихме за подхода на Владимир Илич спрямо криминалния контингент и жриците на древния занаят - те също били жертва на експлоататорския строй, затова са най-близко до пролетариата и трябва да бъдат привлечени на негова страна!Та и ти така. Парите, с които е купено и обзаведено жилището, са капитал, спечелен с труд. Щом на апаша му трябват пари, нека граби наготово от онзи, който има капитал!А после с пушка на рамо да продължи грабежа като комунист!
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 55 ВасилевЧовека правилно го каза!Въпроса е,защо ти се засягаш!?Май си "осъзнат",а!?:)
65
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поколението Z в пълния му блясък, взели 5к, похарчили ги за 3 дена, уау
64
1
 
47
 
! Отговори
Пердах му е майката преди 6 години
Горките, трябвали са им парици за последния модел айфон, да се гъзареят пред тъпите си моладжийки. Сега реват като **тки, че щели да ядат бой. Да бяха се хванали като хамали и да съберат кинтите, ама не - по филмите дават, че е по-яко да се гепи. Да не са луди да бачкат! Типичен продукт на системата - алчен, но maлоумен, с промит мозък, нагъл и в същото време страхлив, агресивен, но психически лабилен. И всичко им е на шега, на всичко се смеят, всичко презират, всичко рушат. Вандали!
63
1
 
32
 
! Отговори
Върховен съдия преди 6 години
Това с наркотиците лесно може да се провери с един тест. Въпросът обаче е, ако теста е положителен дали ще ги тикнат на топло за 5 години за лъжи? Склонен съм да вярвам, че пострадалата казва истината, а този... пикльо лъже безобразно само и само да спаси кожата си. Каква хубава булка ще излезе от него в ЦСЗ, че само си викам "Дано!".
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DMS NESHTASTNITSI