Нова схема: Наемаш апартамент, крадеш вещите и накрая - невинен!

Извършителят: Дължахме пари и ни заплашваха!
5 фев 2018 10:30,
120


Група младежи извършва нагли обири на апартаменти, предлагани под наем за краткосрочно настаняване. Информацията стана известна след пост в социалните мрежи, в който се упоменава името на един от извършителите - Емилиян Йорданов.
 
В публикацията си Красимира Хаджииванова съобщава името на момчето, което е било подпомагано от още един младеж и две момичета докато изнасят телевизор от апартамент. Прикачен е и файл с видозапис от кражбата.

Екип Bulgaria ON AIR се срещна с набедения Емилиян Йорданов. Той разказа, че всичко се е случило, тъй като заедно със съучастниците му са взели заем от 5000 лв, който е трябвало да върнат.

"Човекът, на когото дължахме парите ни заплаши, че ако не му ги върнем ще ни потроши от бой. Затова се съгласихме да се замесим в схемата с апартамента и обира. Това, което въпросната г-жа Хаджииванова обаче твърди, че употребяваме алкохол и наркотици, не е вярно", разказа Емилиян.

Той отрече и твърдението, че са извършвали и друг път подобни престъпления.

"Всичко се случи само веднъж. Ние не сме престъпници. Днес ще отидем на разпит в полицията и сме готови да си понесем последиците. Осъзнаваме, че стореното от нас не беше правилно и искрено се разкайваме за действията си", отбеляза още Емилиян Йорданов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
15
 
! Отговори
на съд преди 6 години
Тези *** *** да бъдат съдени по бързата процедура! В затвора ще станат хора! Нагли *** дето ги представят за невинни да лежат с тях!!!
60
1
 
12
 
! Отговори
123 преди 6 години
Следващият въпрос е: тия на кого ще са булки в затвора.
59
0
 
24
 
! Отговори
------ преди 6 години
Ба си наглостта: Ние не сме престъпници...А кви сте бре? Изнесохте телевизора на отговорно пазене ли?
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително нагли
57
0
 
24
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
A сега пуснете една банкова сметка да им събираме пари да си платят заема и да се правят на интересни. Нещастници!
56
0
 
24
 
! Отговори
X преди 6 години
Значи наема апартамент, за да открадне нещата, но не е престъпник!?!?
55
17
 
6
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Капитала мачка всичко по своя път.Момчета борете се за своето бъдеще станете комунисти.Разбирам ви напълно,моят баща ми е разказвал за смазване битие и безизходица при капитализма,но той не краде мята пушката на рамо и с много други променят системата.Борете се!
54
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ду *** да им е яко ! Правили са се на играчи, сега някой ще им играе отзад !
53
9
 
12
 
! Отговори
... преди 6 години
Обаче никой не споменава за лихваря - на тоя човек всичко му е чисто. Дал парички на дечицата. Факт - виносни са си децата, но нека обърнем внимание на главният проблем: защо тези деца са успели да вземат толкова пари - без договор? Според мен и лихварят е за затвора - на какво основание заплашва с побой(ако децата са под 18 има закон). Все пак това си е вид подлъгване. И децата ще са в затвора, а лихварят пак ще дава пари и ще бие някой друг..
52
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо няма тема за УБИЕЦА Московски???Защо бе вестникарски ***??!!
51
3
 
9
 
! Отговори
До 55 Василев преди 6 години
Защо само *** са ви в *** глави? Може би, защото дълбоко вътре сте всъщност неосъзнат гей? :)
50
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Тези са срам за нас българите !Белене + прасета = читава нация.Факт !
49
1
 
33
 
! Отговори
123 преди 6 години
Зоб и тревица. И ето ви крайният резултат безмозъчни от всякъде. Каот ги гледам и по рождение не са много умни, но в комбинация е НАПРАВО.... МАНИ БЕГАЙ.
48
3
 
7
 
! Отговори
И.Б. преди 6 години
Има немска поговорка от великия Гьоте: "Противи се на началото." (свободен превод, но разбираем, надявам се)С това самопризнание пред медиите се улеснява работата на разследващите органи.Младежите ще си понесат последствията, това е ясно. Но тук се питам: Не знаят ли наемодателката и лихварят на кого дават 5000 лв. и апартамент под наем? И двамата нямат човешко познание. За тях мога да кажа: "Парен каша духа." Участниците в играта са четирима.
47
0
 
31
 
! Отговори
да преди 6 години
нагли, та дрънкат..не било престъпление, защото било само веднъж...
46
0
 
13
 
! Отговори
а преди 6 години
Този дето ги кара да крадат трябваше да ги прати да заработят 5 бона като *** на пл. Македония !
45
3
 
20
 
! Отговори
Ако преди 6 години
бяха РОМИ, до сега да са са ги пуснали. За 300 лева телевизор, никой нямаша да им прави проблем даже да пребият някого за да го вземат, пък те схеми взели да измислят. Горките деца, объркали са етноса и семействата в които да се родят.
44
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя не го мислете, този от който е взел заема вече го е платил за потрошаване. А ако не млъкне и за друго. Ще четем за него че са го били някъде. Повярвайте ми.
43
2
 
15
 
! Отговори
беемве преди 6 години
Деца на прехода и модерния начин на живот в бг
42
18
 
5
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
Абе нещо много отрано по кривите пътеки хванали... Тази сигурно се е оляла във Face Book, но пък иначе за един ТВ няма да й обърнат никакво внимание. Пък и е жена - те нямат спирачки, пичове, от мен да знаете! Удивително е как младите хубави мацета с годините се превръщат в злобни чудовища, които само дебнат мъжа, за да му намерят работа, да го издоят за поредната глупава покупка или просто да му развалят кефа в момента.