Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!

Бруталната саморазправа е станала след полунощ във Варна
21 мар 2018 12:15, Анисия Иванова
115
Поредният психар в действие: Уби баба с юмруци, самоуби се с жици!
Архив: Булфото

Зловеща и кървава история се е разиграла тази нощ във варненския квартал "Младост". Млад мъж е убил възрастна жена и след това се е самоубил, съобщиха от Апелативната прокуратура в града.

Около 1.00 часа след полунощ 24-годишният Цветан А. започнал да хвърля от балкона на жилището си различни предмети. Младият мъж излязъл на балкона гол и крещял.

След това прескочил преградата между двата балкона и се прехвърлил в съседния апартамент, където живеела 84-годишната Минка М.

Шумът от виковете и буйството му събудили живеещите във входа съседи, които подали сигнал на спешния телефон 112.

Пристигналият на място полицейски екип разбил вратата на жилището на пенсионерката, но било късно. Жената била мъртва. Убийството ѝ било извършено с множество удари.

В апартамента било намерено и тялото на Цветан, който се самоубил чрез включени кабели в електрическия контакт. По първоначални данни мъжът е страдал от психично заболяване.

Разпитани са свидетели на действията на 24-годишния мъж. Днес ще бъдат извършени аутопсии на двете тела и назначени експертизи за установяване причините за смъртта им. Действията по разследването продължават.

Досъдебно производство за извършеното убийство с последвалото самоубийство на мъжа ръководи Окръжната прокуратура във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
2
 
! Отговори
Любу преди 6 години
Наско ментата е номер уан
33
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера в САЩ пак се стреляха и имаше убити в училище.
32
4
 
1
 
! Отговори
Татуировка преди 6 години
Тъпанарска история от всекъде
31
3
 
9
 
! Отговори
Лунчова преди 6 години
Това във Русия е невъзможно
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В последните 20 години много хора развиха психически разстройства.Лошото е че роднините, а и самите хора ги е страх да не им сложат клеймо и не се лекуват както трябва.
29
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрисДа така е къде по-евтино е да им даваме пенсии и да им плащаме хапчетата на лудите. Къде по евтино е да принасяме в жертва по някои и друг човек, ей така за да може лудите да си задоволяват извратените мании.
28
2
 
8
 
! Отговори
Тунджата преди 6 години
Много силно *** има и на някой просто не им понася, Това е истината! За това има толкова много истории с фатален край! Консумацията се повиши, качеството също, а МВР с крие в патрулките и броят рушвета!
27
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В моят вход вече 4 човека ги прибраха в психиятрията за има няма година.Не знам какво става с този народ.
26
0
 
14
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
А кой допусна БХК да си развява байряка? В никоя друга държава не цепят басма на такива организации. Тук всеки свива уши пред тях . Един бидон с нафта и клечка кибрит в централата и проблемът се решава. Никой няма да заплаче за престъпното БХК. Каквито клиентите - такава и организацията - престъпници защитени от тарикати!
25
13
 
2
 
! Отговори
Ахаха преди 6 години
Когато глухата баба дъни сериалите на Мах, ще търпите.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена! Бог да я прости!
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЕвтимТи очевадно си тотален егоист и/или ментално болен, щом смяташ за нормално, луди да се разхождат по улиците, пък било то и това да е твой роднина. Такива като теб са големия проблем - кухи розови *** които смятат че лудите не са проблем, а като стане проблем си заравят вакуумираните кратуни в пясъка и после се правят, че нищо не се е случило. Аз пък искам луд да нападне семейството ти, да видим тогава какви ще ги пишеш.
22
3
 
8
 
! Отговори
от сидниАав$тралия преди 6 години
като прочетох заглавието имам усещането че тия новини ги е писал някой докер от сточна гара чийто втори език е български
21
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки втори българин е с разклатена психика и на някакви хапчета.Вече 30 години умишлено ни затриват като нация.Живеем в най-тежкото време от Освобождението.
20
4
 
12
 
! Отговори
Опш работник :) преди 6 години
Някакъв ненормалик убил баба пък вие намесихте Европа и Русия...Все едно през комунизма нямаше откачалници които трепеха баби... Ама поне ги прибираха де...
19
2
 
7
 
! Отговори
Крис преди 6 години
Номер 19 : НЕ ги прибират щото няма кой да плати. Ако се плаща ше ги приберат.
18
0
 
15
 
! Отговори
До номер 9 преди 6 години
Да ги затвори в лудници, многознайко! Лудите са опасни за живота на околните. Вместо това закриват психиатрични заведения и приюти за откачалки. Кой друг да разреши проблема ако не държавата - ти ли? Прибери си някой луд у дома да го дундуркаш!!! Държавата е станала чиновническа мафия и само ВЗЕМА, без да прави нещо за хората.
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До sportДържавата не може да прибира лудите в лудници, защото веднага е атакувана от БХК, съдена в Страсбург и т.н. Дори луд да те убие, него няма да го съдят, ще го вкарат за няколко месеца в психиатрия и пак ще го пуснат да вилнее. А ние само само мърморим под мустак и се успокояваме, че на нас това няма да случи.
16
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко убаво беше при бай Тоше.Такива новини.... не ги съобщаваха.
15
2
 
5
 
! Отговори
Евтим преди 6 години
Анонимния, пожелавам ти луд в семейството, белким се ограмотиш относно отговорностите на чиновниците, или по-скоро липсата им.