Ториното и авери под прицел! Те ли отвлякоха Адриан Златков?

Всяка крачка и дума на заподозрените като помагачи се следят
Обновена: 25 мар 2018 09:51 | 25 мар 2018 09:45, Камелия Цветанова
13
Ториното и авери под прицел! Те ли отвлякоха Адриан Златков?
Снимка: Булфото, архив

Със СРС-та разследващи дебнат Ивайло Борисов-Ториното и неговите авери с надежда да разкрият кой стои зад отвличането на Адриан Златков, съобщи "България Днес".

Още по темата

Всяка крачка и дума на заподозрените като помагачи в престъплението в момента се следят, тъй като доказателствата срещу тях са твърде оскъдни, за да ги издържат в съда, твърди източник от полицията.

Златков-младши бе похитен в края на август миналата година и бе освободен жив и здрав, след като баща му плати солиден откуп.

Ториното бе закопчан в края на януари тази година заедно с шофьора му Мартин Марков, авера Георги Джамбазов и неговата приятелка Здравка Стефанова. Те попадат в ареста, след като разследващи достигат до косвени доказателства, че вероятно те осигуряват двата автомобила, с които е извършено похищението на Адриан, и симкарти за мобилни телефони, с които е преговаряно за откуп с бащата на момчето Тони Златков.

Борисов и бандата му прекараха зад решетките само няколко дни. Първоначално магистратите от Софийския градски съд решиха да оставят групата в ареста, но колегите им от по-горна инстанция ги освободиха срещу парична гаранция заради оскъдни доказателства.

В мотивите си за освобождаването на задържаните апелативните магистрати категорично отсякоха, че срещу Ивайло Борисов и компания има само косвени доказателства и съвпадения, които не могат категорично да докажат дали петимата са подпомогнали отвличането на Адриан, син на собственика на тузарската автокъща "Софавто" Тони Златков.

"Нямаме информация дали има развитие по разследването и не ни интересува, честно да ви кажа. Сега се опитваме възможно най-бързо да се върнем към нормален ритъм на живот и да забравим за случилото се", категоричен бе Тони Златков, баща на отвлеченото момче, пред репортер на вестника.

"Адриан бе разпитан, след като арестуваха Ивайло Борисов-Ториното, но не е казал нищо ново по разследването. Всичко, което си спомня от деня на похищението, го е разказал при първоначалния разпит, след като бе освободен", категоричен е Тони Златков.

По думите на родителя Адриан към днешна дата се чувства по-добре и отново се е върнал на работното си място - луксозна столична автокъща.

Адриан Златков бе похитен сутринта на 30 август миналата година минути след като излиза от дома си, във вилната зона на село Герман в обичайния за него час. Младежът минава покрай местните гробища, когато пътя му пресича тъмносиня "Шкода Фабия". Бандити с качулки на главите го принуждават да слезе от колата си и го набутват на задната седалка на техния автомобил. Младежът бе освободен на 11 септември жив и здрав. Похитителите и до ден днешен остават неизвестни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПОЗНАТОСякаш ми описваш съдбата на Бойко БорисовМозъчният му тръст Прокопиев си посипва главата с пепел че е създал "Бацила ГЕРБ" и всячески се разграничава от него дори като разцепи десните да не са в парламентаЕдинственият шанс на Бойко Борисов да се спаси от линч е разни продиктаторчета като Си Дзин Пин,Ердоган,Путин,Тръмп да успеят и да го задържат на върхаиначе лошо му се пише
8
11
 
25
 
! Отговори
ПОЗНАТО преди 6 години
Имах същия случай в моя живот . Такъв като Ториното и негов авер . Тези тормозиха целия град , даже този приличащ на ториното изнасили майка си . Мина се време , те лежаха в затвора , излязоха старци и се опитаха пак да правят глупости - смешни бяха защото бяха вече старци и взимаха социална помощ . Умряха като кучета и Общината ги погреба служебно . Ни дете , ни коте . Лошото е че винаги се възраждат като Феникс - всяко поколение ражда такива отпадъци на обществото .
7
6
 
31
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Думата рекет не е руска да се учи в Русия. зад океана са големите учители рекетьори.
6
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯ " професия " рекет се учи в Русия
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Футурологтова само ли го измисли бе ***
4
1
 
20
 
! Отговори
до Авторката преди 6 години
съобщи "България Днес" а ти само копира и постави Текста тука и накрая си сложи името отдолу
3
13
 
59
 
! Отговори
Футуролог преди 6 години
Но на мен това ми прилича на пореден епизод на гербаджийската циркова демокрацияСлед като Цецо Циркаджията чрез Лев Инс всячески се стараеше да прикрие че босът на бандата на "наглите" е Ивайло Евтимов-Йожи с брат политик от НДСВ от където има списъците на богаташите във БългарияСега изникна Ивайло Борисов-Ториното дето нищо чудно да е невинен или тези ивайловци тясно са се специализирали в отвличаниятаСмях стил мутра и Цецо шлиферчетоБойко,"Наглите",Пеевски тръгнаха от НДСВто си личи
2
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какви ще са тези СРС-та и защо???? го оповестявате тук че се ползват срещу лицата???? За да ги предупредите ли? Мафия!!!
1
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв е тоя талибан бе? Мястото на този полеви командир от ИД е в Сирия. Чий го крепи тук?