Първо изявление на Юлия Скрипал: Чувствам се все по-добре

То е разпространено от нейно име от полицията в Лондон
5 апр 2018 17:30, Елка Василева
49
Първо изявление на Юлия Скрипал: Чувствам се все по-добре
Юлия Скрипал. Снимка: БТА

Юлия Скрипал, дъщерята на бившия руски шпионин Сергей Скрипал, която заедно с него бе отровена с нервнопаралитично вещество в Солсбъри на 4 март, заявява, че с всеки ден се чувства все по-добре, предадоха световните агенции.

"Събудих се преди повече от една седмица и съм щастлива, че могат да кажа, че се чувствам все по-добре с всеки изминал ден", казва 33-годишната Юлия в изявлението, което е разпространено от нейно име от полицията в Лондон, уточняват агенциите.

Още по темата

"Сигурна съм, че вие разбирате, че целият този епизод е нещо дезориентиращо и се надявам, че ще уважавате моя личен живот и този на семейството ми по време на периода на моето възстановяване", допълва Юлия Скрипал.

Това е първо изявление на Юлия Скрипал след отравянето й на 4 март, отбелязват агенциите, цитирани от БТА.

Междувременно Виктория Скрипал – племенница на Сергей Скрипал, заяви по руска телевизия, че е разговаряла с Юлия Скрипал по телефона, предаде ТАСС.

В ефира на "60 минути" прозвуча запис от разговора, предаден на редакцията от Виктория Скрипал. По думите на водещите на предаването автентичността на записа засега не е потвърдена.

На записа Виктория Скрипал разговаря с жена, която се представя за Юлия Скрипал. Събеседничката говори, че "всичко с нея е наред". Виктория й съобщава, че ако получи виза, ще замине за Лондон в понеделник. На това събеседничката отговаря, че "виза никой няма да даде".

Жената, представяща се за Юлия Скрипал, заявява, че състоянието на Сергей Скрипал е "нормално". "Всеки се подобрява, всички сме живи. По никой няма нищо непоправимо. Скоро ме изписват", казала тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е като продават продукти с изтекъл срок на годност.
36
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито е чуто, нито видяно това изказване. Плод на английските умствено ограничени тайни служби.
35
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудодейните въскресения явно не са запазена марка само на Христос. Ако не бяха наложили санкции на Русия, семейство Скрипал нямаше да възкръснат.
34
3
 
25
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Handel: Според теб сега руснаците прябва да ги о'плюем, заради това, че не са отровили както трябва Скрипал и дъщеря му. Но пък специалисти казват, че отровеният с "Новичок" може да оцелее само, ако до две минути след това му инжектират антидот. Как това според теб се връзва с британската версия за "руската следа" и произведената в Русия отрова? Нещо май се изложиха не руснаците, а британците.
33
23
 
4
 
! Отговори
Handel преди 6 години
До голем смех: Да, много голем смех има в това, което пишат някои таваришчи. Не случйано самите руснаци имат поговорка "Опитахме се да направим нещо друго, но се получи както винаги". И не случайно руснаците имат гениални теоретици, но практическите им успехи се изчерпват с това да сглобяват по една бройа с купени от китайците части. С мърлявщина, пиянство. некадърност, корупция и шуро-баджанащина няма как да направиш нещо свястно.
32
0
 
19
 
! Отговори
голем смех преди 6 години
Отровата не може да е руска. Руснаците са известни с това, че често правят нещата прости и неугледни, но винаги ефикасни. Ако все пак е тяхно дело, целта е била не ликвидирането на Скрипал, а да одурачат целия зпаден политически елит. Ефикасност 100%.
31
3
 
43
 
! Отговори
Новичок СЛОН убива преди 6 години
Новичок е 8 пъти по смъртоносен от отровата зарин но Скрипал си е жива и здрава що така бе лъжливи Англичани!?
30
3
 
17
 
! Отговори
Юлачка Скрипалачка преди 6 години
Чувстваю ся всйо по-харашо. Английские разведчики дали мне один милион стерлингов. Здес они обещали мне и на мой папачка Шпиончик ещо 2 миллионов стелринги. УРРРРРАААА
29
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха! Ама девойката възкръснала! Ееех, чудеса, чудесааа...
28
2
 
14
 
! Отговори
Order out of chaos преди 6 години
Още в началото като видях, че е на 33 си знаех, че цялата история е една голяма лъжа!Интересно е, че *** Браун умира на 33,което може пак да е код за фалшива смърт!
27
1
 
10
 
! Отговори
аман преди 6 години
и предния път с литвиненко беше сплашване и сега пак сплашват, чайчета зелени, химици, въобще
26
3
 
26
 
! Отговори
А бе преди 6 години
От шпионски екшън отидохме към латино-сапунка!Яловата Т.Мей се напъна и роди... мишка*.Единственото спасение от резила е да отровят Ходорковски(примерно) по най-бързия начи,щото положението е неспасяемо.*оригиналната пословица-"Напънала се планината и родила мишка"
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чл. 143 от Наказателния кодекс - Който принуди лице против волята му да извърши, да пропусне или да претърпи нещо, като използва за това сила, заплахи или ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТТА СИ, СЕ НАКАЗВА С ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ДО ШЕСТ ГОДИНИ. мИСЛЯ ЧЕ И В аНГЛИЯ има такова престъпление и ако някой принудително държи Скрипалови в болница или затвор може да стане клиент на правосъдието, а и ако им диктува изявления.
24
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Не си прав.......ПРЕДАТЕЛЯ Е ТОЙ, А НЕ ТЯ!!! Вчера по руската телевизия дадоха нейна роднина, която разказа, че момичето си е най-обикновенно, работи си в Москва, не е никаква богаташка или разглезена фльрца, както несправедливо я наричаш! А това, че е дошла на гости за малко на баща си, явно ония лъжливи ингилизи са използвали да сътворят тази провокация! Сега е интересно какво ще я подучат ония гадняри да плещи!?
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Виртуалната реалност 21Е, кеф.....слава Богу не съм единствен, който вижда как Изтока и Запада са си разменили местата!!! Хи-хи-хи....ама трябва да ви кажа, братушките ги правеха тия неща по-интелигентно!!! Тия сега западенците я карат направо през просото, карай, пред тия "т-ъ-п-а-ци", за дето ни мислят всичко ще мине! А се оказва, че техните си хора са такива, защото приемат всичко на вяра и даже не се замислят!!! Ама па и братушките се излагат, едно "отравяне" не могат да направят..хи-хи
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам я тази ф л ь о р ц а и се питам какво ли е да си дете на предател на родината си. В какви ценности този Скрипаллл е възпитавал дъщеря си и дали въобще има ценности. Българи, шпиони на всякакви чужди служби, замислете се за примера който давате на дечицата си.
21
2
 
3
 
! Отговори
хехе преди 6 години
юлия кръстева никой не ще да я отрови. за сабина не знам
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези не са били отравяни изобщо, дали са им една камара пари да се правят на отровени.
19
4
 
2
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Супер много обичам да чета историите за убити руски шпиони, предния път беше история с някво детенце и ръкостискане, този път солсбъри, за чувство за вина (към проблемния със солта), или просто изнервяне. може да съм лес, ама няма да ги питам от МИ... не нам кой номер, дали смятат да направят полова недискриминация в групата допълнително.
18
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните не дават никакви изявления, чудят се какво да излъжат за да бъдат малко по-малко смешни и все не им идва на акъл.