Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента

Двамата ще вдигнат сватба при това
Обновена: 28 апр 2018 12:42 | 28 апр 2018 12:32, Елка Василева
380
Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си имат бебе през есента
Росен Плевнелиев и Деси Банова. Снимка: архив, Булфото

Наесен президентът Росен Плевнелиев и жената до него - Деси Банова, ще си имат бебе. Бившата синоптичка очаква дете от държавния глава на републиката в периода 2012-2017, пише "24 часа".

В началото на октомври Плевнелиев обяви, че бракът му е вече история. Малко повече от месец преди това бе започнала любовната му история с Деси Банова.

Още преди Коледа, когато стана ясно, че Банова е жената до Плевнелиев,  медии започнаха да пишат, че тя е бременна. Всъщност тогава това беше фалшива новина, днес е истинска.

Още по темата

Росен Плевнелиев е човек, който изключително държи на семейството. Въпреки че вече бившата му съпруга не застана до него нито веднъж като държавен глава, той до последно я бранеше, като казваше, че в България институция “първа дама” няма. Като изключително всеотдаен баща описват Плевнелиев приятелите му.

В края на март Деси Банова показа годежен пръстен. Предложението е било много романтично във Виена, лаконична беше бъдещата г-жа Плевнелиева.

За нея този брак ще е първи. С бизнесмена Ивайло Грахов, баща на Йоанна, тя не минава под венчило. За Плевнелиев пък ще е трети. Преди Юлияна той е женен за друга, но от първата си съпруга няма деца.

Сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев ще е по-нетрадиционна, с приятели и далеч от медиите. По информация на “24 часа” те ще се врекат във вечна вярност, преди да се роди бебето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"истинския мъж - да създаде поколение"Това е мнгоо животинско мислене. Човешката еволюция приключи, поне по начна, по-който е протичала досега. Вече имаме колтурна и научна еволюция, която е мнго по-важно то това, ти да си копираш половината гени.
75
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофоб - комсомолски секретар! Как ли ги осъвместява тия две противоположности у себе си???? Все едно да си мъж и жена едновремено. Ама то всъщност май при него се получава...
74
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До :)"Колхозници, докато вие търкате билетчета, нормалните хора деца правят"---Ама, ти тия двамата за нормални ли ги имаш? Да? Е, значи ти не си У ред. Ходи, търкай билетчета в колхоза, или най-добре *** да правиш щипки за пране във Варненското заведение. :)
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бебето не е гаранция за щастие.
72
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, кой пише тези хвалебствия и грижливо ни ги пробутва всяка седмица?Кой се интересува този политически труп и безгръбначно нищожество, та ни досаждате с неговите глупости?Не видях една статия за Петър Стоянов, не видях една статия за Първанов, не видях една статия за Желев, нито пък някого от тях наричате така нахално и натрапчиво Президентът... въпреки, че има правописна грешка. В случая с този трябва да се пише Прецедентът, защото България си има президент и той е Румен Радев.
71
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво нетрадиционно има в една сватба с приятели и без досадни медии?
70
17
 
9
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Хората се познават по делата, а не по думите. Наричайте Плевнелиев, както искате но той прави точно това, което трябва да направи истинския мъж - да създаде поколение (това ще му е четвърто дете) и да осигури бъдещето си напредвайки в живота (успешен предприемач, министър, Президент). Антипод на Плевнелиев са льольовците, които на думи (по форумите) са големи мъже, но иначе не могат да дадът на вързано куче хляб. Вие от кои сте - палец нагоре, ако сте от първите, палец надолу ако сте от вторите.
69
17
 
9
 
! Отговори
Помак от Златоград преди 5 години
Аз мисля, че са много хубава двойка. Роската като гледам само красавици клеца, но тази последната е ТОП. Да са живи и здрави, изглеждат влюбени и щастливи.
68
9
 
9
 
! Отговори
:) преди 5 години
Колхозници, докато вие търкате билетчета, нормалните хора деца правят
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама пич, спри се бе. Ще си ходя, на каквото си искам, когато и на колкот си искам, особено, ако мога да си го позволя. Виж, не вярвам, че имаш парите и властта, ти да налагаш. Този на снимката има, така че не си ти, този който ще му налага.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 126Най-нормалното нещо на света е да прави това,което ти харесва,а не да живееш за хорското мнение.Каквото и да направиш пак ще има хора,които да те одумват.ако ти е кеф защо да не ходиш на дискотека?Аз съм на 43 години и ходя по нощни заведения.И много ми е приятно даже.Дреме ми какво ще кажат клюкарките на улицата.
65
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йордане, на какво да завиждам? На омразата на цял народ ли? Ми не, благодаря!
64
2
 
19
 
! Отговори
До 126 преди 5 години
Така е -за гушването на букета няма определени години. Но все пак хората умират много повече когато са на 60 и повече години от колкото на 25.Сега ти май искаш да ме убедиш ,че аз на 55 години трябва да ходя на дискотека и това е най-нормалното нещо на света.Вярно ,че някои хора като минат 50 стават с акъла на внуците си ,но това не ги прави по-млади.Иначе и Роската може да прасне една Виагра и да клати Десито един час ,но това няма да го направи 30 годишен мъж
63
6
 
16
 
! Отговори
На тяхно място преди 5 години
Младоженецът и пръв натовец-комсомолец се вживява,че може да събере повече от 0.1%.Пиар кампанията му плаща една фондация.Да не вэемем да забравим Чехлю Аджеба!Ще кумува онзи с червените бузи/горни/имам предвид.
62
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Радев и Деса кога ще си имат детенце? Или техния брак е само партийна поръчка?
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 119Чингис хан е останал сирак на 9 години.Пък е завладял половината свят.Така че не се знае каква ще съдбата на децата,независимо на колко години си ги създал.
60
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неуспешен политик, неуспешен баща, неуспешен съпруг... Какво? До три пъти и отново ли ще опитва?
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 119Букета може да го гушнеш и на 25 години.На толкова е бил убит прадядо в Балканската война и е оставил прабаба вдовица с 5 деца.А пък и петте са оцелели и всичките имат свои наследници.В съвременните условия винаги има кой да помага при отглеждане на деца.
58
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки БГ тиняк знае, че най-лесно се забременява от мултимилонер, незаконно зобогатял с нашите пари!
57
3
 
8
 
! Отговори
До 106 преди 5 години
Смешният си ти.Няма значение на колко е родила-важното е, че ражда.И моята жена роди на 38 и 40 години.Късно се е омъжила, защото баща й е бил тежко болен и се е грижила за него, а майка й е починала млада.По твоята логика изобщо не трябваше да ражда.И сега щеше да има две хубави бели българчета по-малко.