Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали

Киев: Те не пожелали да работят с руските специалисти
15 май 2018 09:50, Елка Василева
271
Украинските бойни делфини не се предали пред Русия, загинали
Снимка: архив, Reuters

След влизането на Крим в състава на Русия бойните делфини, които преди принадлежаха на ВМС на Украйна, са започнали да не се подчиняват на руските военни, отказали са да се хранят и са починали, заяви пред изданието "Обозревател" Борис Бабин, постоянен представител на президента на Украйна в Крим.

По думите на Бабин на руснаците било предадено цялото имущество на военната част  в Севастопол, включително специалните свирки за общуване с дресираните делфини.

Животните обаче, твърди Бабин, отказали не само да работят с руските специалисти, но и престанали да се хранят и скоро починали.

"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини", заяви Бабин, цитиран от РИА Новости. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овцете не ги интересува от каде е Новината , просто коментират щото са Овце
209
6
 
12
 
! Отговори
иван гешев преди 5 години
друга гатанка:Долна волта беэ ракети,беэ армия с единсамолет,с най-бедното и най-болнонаселение,но с най-бърэо раэвиваща сеикономика,с мутра премиер.Що е то?Жокер:Б......я......
208
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Авторката от каде открадна Статията , иначе доста Овце са ти коментирали крадения Материал
207
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** делфини, първо са отказали да подпишат документа а после са спрели да ядат, само са гледали украинска телевизия горките животинки станаха жертва на кървавия режим о боже мой
206
11
 
3
 
! Отговори
Гатанка преди 5 години
Горна Волта с ядрени ракети.Що е то?
205
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха това направо счупи ***,от всичката пропаганда която съм чувал това направо изкърти всичко.
204
33
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия нама бъдеще
203
3
 
33
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
Ах каква хубава новина!Почти като новините от смърта на другара Ким Ир Сен:"Жерав сведе глава и пророни сълза". Тук пък: "бойни делфини протестират срещу узурпатора"Хайде стига сте ни облъчвали с глупост от единствената държава с по-*** от нас!
202
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказва се, че без укропски навигатори, делфините са се удавили...
201
4
 
8
 
! Отговори
да бе преди 5 години
До ПатриотПАТРИОТЕ ,ДУША ДАВА,НО НЕ СВОЯТА ДУША А ДУШАТА НА НАРОДА--БАРАБАР И ПАРАТА ПРЕДПОЛАГАМ ,ЧЕ СИ ОТ КРАСИВИТЕ СЕДЕРАСЧЕТА,ПОДСКАЧАЩИ ПО СОФИИСКИТЕ ПЛОЩАДИ И ГЕПИЛИ 50 МИЛИАРДА ЕВРО НАРОДНА ПАРА--НАРЕКОХТЕ ГО--ПРИВАТИЗАЦИЯ--ПАТРИОТАРЧЕ СИ ТИ С НЕЖНО ЧЕРВЕНО КОМУНИСТИЧЕСКО ГЪЗЛЕНЦЕ....ДЖЕНДЪРЧЕ
200
25
 
6
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Мдаа наистина пред путинизма и делфините са готови да умрат отколкото да боготворят и да са роби на изперкал ядреният Путингери с увреден мозък от многото пиене на боярищник от бакалията на Наташа на улТверская...
199
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** много умерена станала укропропагандата, аз очаквах да кажат, че Путин е изял делфините на вечеря.
198
1
 
11
 
! Отговори
До патриот преди 5 години
Хубаво, патриот си но били ми казал къде ни е държавата, производството, кадрите хм?
197
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
из роди направили от делфините убийци
196
0
 
3
 
! Отговори
?! преди 5 години
До Анонимен 218Какво, какво рече? Или просто се изпусна?
195
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Много е тъжно, че много украински военни, които през 2014 г. бяха дислоцирани в Крим, се отнесоха към въпроса за клетвата и верността към знамето значително по-лошо от тези делфини", заяви Бабин....................Умни хора, знаят, че незалежната няма да я бъде и са предпочели сигурното бъдеще.
194
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сатанатото да вземе да прочете нещо за газо-и нефто проводите "Сила Сибири" вместо да пише неща, на които да се смеят и умрелите делфини.А хохолите не могат да затворят тръбмата, зцащото от Западна Европа ще им таковат майката.
193
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИНТЕРЕСНО Е,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ СТРАНАТА СИ, КУЛТУРАТА И И ПР., НО ЕДИН МИЛИОН ОТ ТЯХ НЕ СА ОБЕЗОБРАЗЕНИ С ПРОКЛЯТИЕТО НА ИНТЕЛЕКТА И БЪРКАТ БЪЛГАРИЯ С УПРАВЛЯВАЩИЯ Я В МОМЕНТА РЕЖИМ, КАТО СЛАГАТ ЗНАК ЗА РАВЕНСТО...УТЕШИТЕЛНОТО Е, ЧЕ 300000 ОТ ТЯХ СА ОТ ДРУГ ЕДИН ЕТНОС.
192
14
 
5
 
! Отговори
Патриот преди 5 години
До 206:Ако англосаксонският ботуш означава капиталистическо развитие и богатство от сорта на САЩ, Канада, Западна Европа, Сингапур, Южна Корея, Япония, Австралия, Нова Зеландия, а руският - комунистическо "развитие" и бедност от сорта на Източна Европа, Русия, Китай, Северна Корея, постсъветските републики, Куба... Хм, ти кажи чий ботуш избираш.
191
20
 
3
 
! Отговори
Интересно е преди 5 години
Ясно е, че сред "русофилстващите" БГ-индивиди има много рублофили, но има и доста хора, просто симпатизиращи на руската култура, език и участие в освобождението на БГ, плюс малко Стокхолмски синдром. И тъй като далеч не са обезобразени с проклятието на интелекта бъркат понятията, слагайки знак за равенство между Русия, СССР, руски народ и управляващия в момента режим.