Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"

Пострадалото 22-годишно момиче е с тежка травма и се бори за живота си
3 юни 2018 12:35,
160
Убиецът от Слънчев бряг – охранител, в колата му – "Макаров"
Снимка: Булфото

Пострадалото при стрелбата в Слънчев бряг 22-годишно момиче е с тежка черепно-мозъчна травма и с опасност за живота.

Снощи ѝ е извършена спешна операция и е настанена в отделението по реанимация.

Според очевидка на кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов младото момичето е било простреляно до автомобила на жертвата.

"Момичето тъкмо излезе от комплекса "Сън вилидж" и се запъти към колата на Коста, когато видя, че мъж стреля по него. То се развика "Спри, недей!", но в този момент убиецът се обърна и стреля в главата й", разказа пред "24 часа" жена, станала свидетел на престъплението.

Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин.

По-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов съобщи, че е задържан извършителят при опит да напусне страната на ГКПП Лесово и разясни, че най-вероятно става дума за убийство от ревност и неизяснени лични отношения.

Според "24 часа" задържаният за убийството на Коста Николов - Михаил Стоянов е работил за бивш шеф на общинския съвет в Несебър. По неофициална информация 37-годишният Стоянов е бил личен шофьор и охрана на бившия шеф на местния парламент Благой Филипов.

От известно време стрелецът работил във фирма за инкасо и имал законно притежаван пистолет "Макаров". Това оръжие е открито в автомобила му, когато Михаил се опитал да напусне страната през ГКПП Лесово, малко след 2 часа тази нощ.

Запознати разкриха, че мъжът е родом от Ямбол, но от години живеел в Бургас. Най-вероятно убийството е извършено с въпросния "Макаров", открит в автомобила на задържания мъж.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахаааа... И какво? Значи "убиецът" е тръгнал да минава кпп Лесово? При условие че на двеста метра от кпп може да се пресече границата без никой да го види. Или не е бил с всичкия си, или говорим за нещо друго. Но при условие, че те търсят, и да преминеш кпп... Незнам. По-добре е било сам да иде в районното, що ме толкова улав.
30
1
 
32
 
! Отговори
Народен трибун преди 5 години
До DJ на народаОще през зимата съобщиха, че се очаква много силен сезон на слънчака, дори вдигнаха цените, понеже и качеството се било повишило.
29
3
 
14
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
Ехей айде на море.на тавана дупка под юргана две
28
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бизнесменът е разведен с дете на 21г. ...
27
1
 
59
 
! Отговори
DJ на народа преди 5 години
Много силно откриване на сезона.
26
0
 
15
 
! Отговори
Рапончик преди 5 години
До МорскиНужни са 100% доказателства!
25
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези мъже откачат ли като видят силиконови устни и гърди.? Да им се чуди човек на ума! Отишла при възрастния с бизнеса, парите и колата - ами да си ходи, Защо този по - младия си съсипва живота заради такава лекомислена....?
24
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У Флагмана има снимки на девойката, веднага ми се препотвърди тезата относно професията и или моралните и ценности. Да бе мирно седяло, не би чудо видяло! Изперка народа по тия джукести пайнер-девойки. Тази култура налагана от Пайнера, съсипа много млади хора!
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МорскиДай доказателства?
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не вярвам
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Защо лъжеш? Лаjно! КГБ не съществува от 1991 г. Не знаеше ли? А руснаците сега имат страхотни пистолети, с които смениха добрия стар "Макаров", от който и ние, използвачите, произвеждахме, без да плащаме лицензионни право и печелехме.
20
0
 
5
 
! Отговори
Другата гледна точка преди 5 години
До ПредложениеНе е необходимо за това, не се превъзбуждай чак толкова!
19
7
 
22
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Премиера мафиот Борисов е замесен.
18
3
 
49
 
! Отговори
анонимен 14 преди 5 години
Каква ревност, какви 5 лева? Ако видиш снимката на "момичето", ще ти стане ясно каква й е професията. Такива за 50 кинта ги имаш, без да стреляш и да си опропастяваш живота. Цвъчко Интеуекта ги измисля все такива, щото друго не може да му роди главата.
17
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро имаше пак убийство заради жена,в Пловдив, която ходила и с двама, че не могли да я разделят...
16
0
 
28
 
! Отговори
бай-Кольо преди 5 години
" Ахмак човек ...и вързано куче го хапе" -българска народна мъдрост.
15
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22 годишно момиче, върти любов с човек който може да и бъде баща. В девойката е влюбен сравнително млад охранител, който също не е на подходяща възраст за това младо момче. Възрастния мъж си пада по крехко агнешко, момичето си пада по чичковци с пари, инкасото пък му е изпушила китарата, как може жената в която е влюбен да го пренебрегне заради възрастен мъж с пари и решава да сложи точка в спора за сърцето на златотърсачката. Тривиална история с три жертви на хора покварени от лошите нрави!
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако версията за ревността е вярна, пак не е трябвало да стреля и после да се налага да го съдят за тези деяния и то заради някаква си, която е решила да върви след парите...
13
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според така написаното се разбира 4е няма никаква ревност. Защо ше я убива като може да убие само така наре4еният бизнесмен и проблема свършва.
12
8
 
23
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Предлагам да изгоним руския посланик! Стреляно е с "Макаров", руско оръжъе. Хайли лайкли няма никакво съмнение, че това а атака организиране от Русия и лично от Путин целяща да дестабилизира демокрацията в България.