За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...

Семейство руски туристи станали неволни свидетели на екзекуцията
Обновена: 3 юни 2018 07:50 | 3 юни 2018 07:30,
121
За убийството в Слънчев бряг: Чуха се много изстрели, свистене на гуми...
Снимка: Архив, Булфото

Показно разстреляният тази нощ в Слънчев бряг е 55-годишният Коста Николов. Информацията съобщиха негови познати, но до този момент самоличността на жертвата не е официално потвърдена от полицията.

Още по темата

Името му се свързва основно с хазартния бизнес по морето. Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и собственик на хотел "Цезар Палас" в Нова Загора. Освен това се е занимавал и с внос и продажба на автомобили, пише "Монитор".

Едно от казината му се намира в района зад сградата на Районно управление в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са срещу входа на култовия ресторант "Джани" и до известната дискотека "Мания".

Той е собственик на седем фирми, сред които "Кан Бет" ЕООД, "Цезар Палас" ЕООД, "Меджик Кан" ЕООД и "Кан-Белс" ЕООД, показва справка в Търговския регистър.  Всички те са регистрирани на адрес ул. "Васил Левски" №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел "Цезар Палас".

Мястото, на което килърите са причакали бизнесмена, е близо до едно от казината му. По всяка вероятност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с опасност за живота.

Неволни свидетели на екзекуцията са станали семейство руски туристи.

"Чуха се много изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, но не помня точно колко. После свистене на гуми, настана суматоха. Разбрахме, че има убийство, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук, докато дойде полицията. Видяхме как изваждат жената от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва", разказаха руснаците.

Приятелите и бизнес-партньорите на Коста Николов са в шок от случилото се. Според тях той не е имал врагове, нито дългове, а бизнесът му процъфтявал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поръчителят е деднал продто така и на дълго и широко е обяснил цялата си лична драма и подбуди пред килъра... полицията пуска подобни версии, за да може да излезнат наяве истинските кокаинови причини
26
0
 
16
 
! Отговори
доносник на герб преди 5 години
всички имат дългове. това че не са към банки и привидно чисти... нищо не значинема да го екзекутират така без солидна причина. бая се е осрал някъде. но сега да го правим на ангел в продажните медии. то и желязков го направихте на исус направо.
25
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
,,Днес.бг" ,бавно действате , събудете се - вече се знае кой е убиецът и защо го е направил !!!!
24
3
 
12
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Бойко е на власт 10 годни няма как да не почнат убойствата пак !!!!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа, хазартът е опасно занимание не само за играещите.
22
1
 
22
 
! Отговори
Полис преди 5 години
Комбинацията от хотели, казина, внос на коли говори за едно единствено нещо - НАРКОТИЦИ. Жалко, че в този край явно колегите са доста корумпирани!
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е имал враговеБил е приятел с цяла БългарияПомагал е на баби да пресичат на пешеходна пътекаБоядисвал е болници и училища лично с валяк и четка натопена в бала бояИ с ЦацаровИ с БойкоИ с ПеевскиПросто малко си е игралС личното си оръжиеИ се е застрелял10-20 пътиТака...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо да застава свидетел пред камера? Да вдига БЕЗПЛАТН рейтинга на телевизиите ли?
19
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавата е най-голямата мафия.
18
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По телевия казаха, че нито един(НИТО ЕДИН) от свидетелите не иска да застане пред камера. Това показва колко голям страх има всеки по черноморието. Това си един вид признание, че там е абсолютно криминална зона.
17
3
 
1
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
Само глупости говориш !!!!Адресната регистрация на фирма никакво значение
16
1
 
16
 
! Отговори
1912 преди 5 години
Мутри,***,тотален упадък,мизерия,България изгни отвсякъде!Но тъмите,службаджийчетата , старите моми и ЦРУ с НПОтата ни го натрисат онова недоразумение.
15
4
 
26
 
! Отговори
Vuio преди 5 години
О Тигре, Тигре! И после ми разправяйте, че не сме пак в мутренските времена! Даже е по-зле и от тогава! Сега е като по мутренските времена само че има нови методи за сплашване! Пращат ти данъчни, манъчни, хеита, риокос и някви др такива да те смажат колкото могат и ако пак не слушаш те довършват!
14
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоо как ще регистрираш 7 фирми на адреса на хотел? НАП, Икономическа полиция, данъчни, до сега как са извършвали проверка, по стаите на хотела ли? Алоо Прокуратурата, смърди на корупция тук.Е на бизнесмените искрено пожелавам ако не ме задминете, то поне на половина да ме стигнете ви пожелавам пращайки поздрави от сиднeйAв$тралия, от едно магистърче инженерче, на 2 км от Oперата, 6 цифрена годишна зaплата, готов съм да се върна в БГ срещу 7 цифрена заплата
13
2
 
9
 
! Отговори
От Варна преди 5 години
В кв. кайсиева градина има някакво престъпление. Долу пред блока има 6 -*** полицая, а хората от блок 209 са излезнали на вън. Почнаха пред блока да поливат с вода може би става въпрос за самоубийство.
12
2
 
33
 
! Отговори
@ преди 5 години
България е малка страна, сигурно останахме де факто има няма 5 милиона.Всичко се знае.Подозирам че има поне 20 човека които знаят защо е екзекутиран по този начин, на това място. Публично и брутално.Много други просто ги приспиват, получават удар докато спят.Това че нямал врагове е нелепо. Милионер, занимава се с хазарт и внос на коли, все тотално мафиотски сфери.Мила родна картинка.
11
1
 
17
 
! Отговори
ист преди 5 години
Бизнесмени, не откривайте повече от девет игрални зали. Десетата е опасна за живота ви.Опасно е да имате повече от девет млади блондинки. Ще ви завидят за десетата, и ще ви гръмнат. Ако ще се возите в луксозен Мерцедес, бронирайте го. Пътуването в стар Форд е безопасно, и няма да биете на очи.
10
1
 
27
 
! Отговори
шоп преди 5 години
той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с опасност за живота.-----------------------ще оцелее, тия ков/ри са като котките, не *** лесно.И оная на Самоковеца оцеля
9
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно не си е плащал членския внос на някоя "бокотиква"
8
3
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Чичко паричко най вероятно и е плащал и "военнен риск" все пак се е радвала на охолство без даже да се замисли че с такива типове рано или късно както се вози до него - животецът и ще свърши от някой рикошет - а може би се е надявала че ще са точни стрелците)) пример Косьо Самоковеца и Доктора