Версия за стрелбата: Панчев натопил Пелов и той влязъл в затвора

Нито една камера не е записала инцидента в Ботевград
6 юни 2018 15:45, Анисия Иванова
40

Избягалият преди два месеца затворник Владимир Пелов бе убит снощи при престрелка в Ботевград от криминално проявения Марио Панчев.

Самият Панчев е в реанимацията на "Пирогов", откаран е снощи в много тежко състояние и е претърпял няколкочасова операция.

"Все още има опасност за живота му. На този етап лекарите на се ангажират с прогноза за живота му", съобщи за Bulgaria ON AIR говорителят на болницата Мария Пойразова.

Още по темата

Пелов и Панчев са се срещнали снощи в центъра на града. Двамата са стреляли един срещу друг, Пелов е убит с три куршума.

Въпреки многото камери в района, нито една не е записала инцидента. Преки очевидци на престрелката няма, а живеещи в съседните сгради са сметнали шума за детска игра.

Ботевградчани казват също, че Владимир Пелов и Марио Панчев са били приятели, а разследващите не изключват двамата да са извършвали криминални деяния в миналото.

Органите на реда предполагат, че най-вероятна причина за престрелката са неуредени финансови взаимоотношения.

Според друга информация Панчев е свидетелствал срещу Пелов, след което бившият затворник е получил тежката присъда за убийство.

Очаква се повече светлина за случилото се да дадат показанията на Марио Панчев, който обаче остава в тежко състояние и засега не може да бъде разпитан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
32
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Камерите не са снимали, защото и двамата рецидивисти не са били разписали документи, че приемат държавата да ги снима както е по закон за GDPR :) Те вместо да се опитат да се дига колкото се може по малко шум за да не става очеизвадно какви некадърници работят в МВР те *** наливат още масло в огъня с поредица коментари граничещи с олиг*ренясали г*вна. Толкова ли няма един служител на МВР с мозък колкото амеба поне да им каже - Колеги не говорете защото ставате за още по голям резил.
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Понякога животът се опитва да наподобява филмите".Може и да е вярно."Случава се",както казваше един *** (старшина)в казармата преди ... 41 години.Боже, как лети времето!
33
1
 
37
 
! Отговори
Др. Уотсън преди 5 години
Серджо Леоне може да им носи на тези герои дисагите, хехе.
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиха Владо, убиха Боби, убиха Левски, убиха Исус...
31
7
 
47
 
! Отговори
Агент Нови Чък преди 5 години
А дали наистина е убит баш Пелов или се слага "край" на случката с бягството от ЦСЗ?
30
3
 
47
 
! Отговори
7879 преди 5 години
..чистачка преследва избягали затворници,а криминално проявен на свобода,убива единия от тях в родния му град необезпокояван от никого.....НЕнормална действителност в НЕнормална държава..
29
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека си пуснал брада защото е знаел че няма кой да го жали а полицаите го помислили за поп ай честито родната полиция ни пази и закриля
28
0
 
55
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи мога да кажа ДОБРЕ, ЧЕ ТИЕ СЕ ИЗТРЕПАХА ВЗАИМНО! Инак НИ СЪД НИ ПОЛИЦИЯ НИ ПРОКУРАТУРА щяха да ни защитят или да си свършат работата! Те както се виде особено спец пролуратурата ЕДНО СКАЛЪПЕНО ОБВИНЕНИИЕ НЕ МОЖАХА ДА НАПРАВЯТ КАТ ХОРАТА! При това и хляба и ножа и сиренето и сичко е в техни ръце! Ай сиктир от таквиз "работещи" хора!
27
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само от най добрия приятел се става истински предател стара изпитана ДС организация ги вербуват именно по този начин
26
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХА-ХА-ХА! Как може всяко изречение по-горе е срам за нашата полиция и съдебна система!!! След тази статия трябва да валят оставки...ама едва ли.
25
0
 
53
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Какво НЕДОРАЗУМЕНИЕ!! Променил си външността този Пелов - А нашите полицаи са го търсили по старата външност - по снимка -- Ама че работа цццц Трябваше Пелов да прати снимка с новата си външност - а не някакви писма с оправдания ццц Слава богу нашата полиция е на ниво - и след престрелката вече може да върнат Пелов в затвора с краката напред )) Браво на МВР !!
24
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ли имам усещането, че ако не бяха убили Пелов. полицията никога нямаше да го намери...
23
0
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
два бандита по малко,радвай се народе!Но това не е благодарение на "компетентните" органи ,а просто по стечение на обстоятелства.
22
2
 
42
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Не, бре! Чешат си езиците само! Версии се пускат, колкото да се каже, че се работи по случая. Иначе, цялата работа на полицаите им е добре дошла. Двама са е избили, без те да са се излагали дори и на минимален риск, какво по-хубаво от това за нашата полиция?
21
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е нали беше уж заради жена? Хаха тия ушавите вече не знаят какво да лъжат. Аз даже очаквах да кажат, че и тия са се гърмяли за паркомясто
20
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако издирваха моя съсед и това беше много коментирано, ако той се върне у дома нямаше ли да разбера аз и всички съседи? Имал брада, та още повече щеше да ни заинтересува. Спокойно народе, правете си престъпленията, българина е малодушен и не реагира на нищо, ако не му върши работа! Затова у нас се укриват и чуждоземни бандити.
19
1
 
40
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 17Знаеш ли колко откачени хора сигнализират? Стотици, някой просто за да тормозят съседи и познати. Полицията няма много избор освен да проверява "лъжливото овчарче". Истината е, че един мъж с брада може да стане неузнаваем даже за хора, които го познават. Това е "търсенето". Проверки на коли, разпитване на свидетели и .. това е. Той беше достатъчно умен да не се опитва да напусна веднага страната. Не знам, защо очаквате чудеса. Българската полиция работи с доносници и .. детектор на лъжат
18
1
 
60
 
! Отговори
vS преди 5 години
Нашите полицай могат да съперничат само на африканските си колеги от Буркина Фасо или пук не. Компетентните органи в България са първо НЕкомпетентни и второ НЕфункциониращи органи. Всеки знае какво се слува с организъм чийто органи не функционират??? До кога държавата ни ще е инвалид?
17
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде герб пак почнаха с убийствата
16
0
 
52
 
! Отговори
:) преди 5 години
Добре бе, Бау...имали по 10-15 сигнала на ден, че е в Ботевград....по техни думи, някак си кръгът се е стеснил, не мислиш ли :)