Владимир Пелов застрелян с три куршума – два в крака, един в лицето!

Избягалият затворник е бил от около месец край Ботевград
Обновена: 6 юни 2018 10:17 | 6 юни 2018 10:15, Красимир Ангелов
114

Снимка: Булфото

Застреляният снощи при престрелка в Ботевград избягал затворник Владимир Пелов е поразен от 3 куршума, стана ясно на брифинг в Съдебната палата, даден от директора на ОД МВР-София област Георги Григоров и ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Още по темата

Пелов е с три наранявания - едното в лицето, другите две в десния крак – в бедрото и дясна подбедрица.

Кървавият инцидент стана снощи малко преди полунощ в Ботевград.

Другият мъж, участвал в стрелбата, е криминално проявеният Марио Панчев. Той е настанен в "Пирогов" в тежко състояние с две наранявания в тялото, като състоянието му не позволява разпит в момента.

По информация на шефа на ОД на МВР-София Пелов е бил от около месец на територията на Ботевград и е бил с променен външен вид.

"Имаше брада, която досега не е носил. Беше със суитшърт с качулка, над качулката с шапка. Просто външно изглеждаше съвсем различно", обясни Наталия Николова.

"Няма как да получим информация в какъв външен вид се намира укриващ се", добави тя.

До настоящия момент е извършен един оглед на местопроизшествието, разпитани са 7 свидетеля, назначена е съдебно-медицинска експертиза.

По време на огледа са намерени три оръжия - 3 пистолета. Един в тревната площ, един на земята до трупа, и един в чантичка, която беше на кръста на Владимир Пелов", обясни Наталия Николова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Боко суджука мутренската държава.
1
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега от МВР ще кажат, че са били на 2 крачки да го заловят след дълги и мащабни издирвателни и разузнавателни операции, но Марио Сутеньора успял да го гръмне след скандал за паркомясто.