Путин подари на Си Цзинпин… руска баня

Тя е направена от 200-годишен кедър от Алтай
9 юни 2018 14:48, Елка Василева
108
Путин подари на Си Цзинпин… руска баня
Владимир Путин и Си Цзинпин. Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин, който е на посещение в Китай, е избрал оригинален подарък за колегата си Си Цзинпин - руска баня, предаде ТАСС.

Президентският прессекретар Дмитрий Песков е потвърдил избора на Путин за подарък на китайския му колега. Преди посещението си в Китай руският президент пожела да запази в тайна какъв дар е предвидил за Цзинпин.

Още по темата

"Китайската страна ще избере мястото и наши специалисти ще я монтират", казва Песков.

Прессекретарят е допълнил, че за изработването на дървената конструкция е използван 200-годишен кедър от Алтай.

По време на размяната на подаръци между двамата държавни ръководители Владимир Путин е показал на Си Цзинпин скица на банята, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
6
 
! Отговори
Извънредно положение преди 5 години
През 1987 година имаше нужда от едноличен лидер на власт в София.Трябваше да стегне държавата да залови няколко десетки нагли чужди шпиони вкарани във власта и да ги растреля публично/.Както направиха в Китайската народна република/Сега щяхме да сме по добре от Франция<Англия <Япония и САЩ заедно..Вместо това наркомани от Москва оставиха на 9 .11 1989 година власта да се окупира от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ..През 1991 година наркоманите окупираха власта и в Москва.
79
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименМожеш да излъжеш някой,който не е живял тогава в България,но не и нас.Фалира на кукуво лято!Фалираха я през прехода доброзорно!България беше райска градина,с безплатно здравеопазване,без бедни или бездомници и нулева безработица.
78
16
 
4
 
! Отговори
Путин няма избор преди 5 години
Скоро ще подари на китайците много големи територии от Сибир ,за които китайците претендират от десетилетия ! Кон за кокошка - взехме Крим , ще дадем Сибир !
77
1
 
15
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Кога най сетне някоя БГ електрона медия(не само днес.бг) ще се научи да пише истини а не да лаят с клишета от американски тип и да копират новини. 1 - Путин не е в Китай за двустранна среща с Цзинпин. 2 - Срещата е на организацията ШОС. 3 - Медите в България да се научат да пишат същността на тези срещи а не жълтенките в тях. 4 - Когато се отразяват такива среща трябва да е в светлината на организацията а не да се акцентира само на отделни държави дори това да са Русия и Китай.
76
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
76 и фалира! Кое не разбра??? ФАЛИРА! Всички тези бяха на загуба. ИМа си го в стенограмите на БКП.Има как са връщали машини дето уж сме продавали заради дефекти.Има защо Рено ни спира договора.Всичко си има. И фалита идва от забраната на търговия с Русия.То други пазари сме нямали. Та това ти се обяснява.Русия ти затваря износа 1985г и България 1986 г ФАЛИРА. И всичките ти там отиват в коша
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
74 като те гледам как не знаеш елементарни неща от българската история ,значи бая не си в час. Та не знам каква демокрация пак те гони, но аз лично писах ,че такова чудо не сме видели.То и всички партийци си го казват. А долу си цитирал разни там неша ,за които ти писах ,че е хубаво да попрочетеш кое какво е. А с отговора си ,още повече ми показа ,че не си много наясно с материята ,за която се говори.
74
4
 
19
 
! Отговори
Анал либераст преди 5 години
1988 баща ми взимаше 400 лв като милиционер офицер а майка ми 250 като служител в научно технически съюзи - да имаше такава организация. Апартамента с 1 спалня му го дадоха от МВР за 12 бона. ИЗплатихме го за нула време. А сега пак има заплати по 600 лв ама колко е един 2 стаен ??????Изобщо няма какво да говорим. Ако не си на 40 години и нагоре сега нямаш никакво понятие какво беше соца- е разбира се имаше си кусури ама бяха много по-малко от сегашния хаос и кражби.
73
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
72 и БЪлгария фалира.Това ясно ли ти е? ФАЛИРА! за 10 г фалира 3 пъти! Комунизма никъде не издържа защото е изкуствено създаван. И затова накрая за 3 г в комунизмът вземахме 10 милиарда дълг ,който е почти БВП по това време. Та малко мисли!
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пазарна икономика и демокрация заедно не вървят, защото ако имаш първото няма да можеш да си платиш второто. За това таканаречените лидери на демокрацията въвеждат какви ли не правила за да защитят пазарите си от чужда продукция и за да могат за завземат чужди пазари. Може и да си ходил в университет, но явно си наблягал на купоните, а не на ученето. Освен това ти липсват основни познания по междунаросна история и икономика ;)))
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
65 това не е вярно!!!! Това са им МИНИМАЛНИТЕ! На Литва е 430 евро. НА Румъния е 408 евро. А как се хвалеше наш Боко ,че сме преди Румънците.Ама *** им кажи да ходят пак при Русия и ще те гръмнат вероятно:))) Хората знаят ,само нашите промити мозъци още блуждаят някъде в некомпетентността си.
70
3
 
15
 
! Отговори
Анал либераст преди 5 години
Никога ама никога България няма да е така добре социално икономически както при Бай Тошо. С производство, селско стопанство, износ, промишленост и т.н. Да не говорим за науката и здрвеопазването. На 26 място в свето по индекс на развитие. Потребителската кошница беше в пъти по голяма от сега- за който знае какво е това. Сега пътуваме в Европа за да им работим на тях а не за БГ. Почивни домове и т.н. Ако не беше Тошо баща ми как щеше да вземе ведомствено жилище за 12 бона при 400 заплата....
69
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според русофилите , СИК,ВИС -2 и всички групировки ги е създала Европа хахаха Вероятно те правиха пирамидите , те биеха и колиха през 90-е , направиха хипер инфлацията, те фалираха всичко и си го подариха по за долар.Странно ,че в Европа влезнахме в края на 2007г. А всичко това и масовото обедняване и емигриране се случи по времената на Луканов,Виденов и цялата клика на БКП, станало БСП. Ама какво очакваш от хора не помнещи какво са яли снощи не знаещи колко е 2 + 2
68
1
 
12
 
! Отговори
Червонец преди 5 години
"Демокрация имало????? Къде бе другари ХАХАХАХА Смеем се с глас."________________________________________________________Чрез добилия популярност през 80-те години на миналия век демократичен инструмент наречен "вятърът на промяната", хегемонът доброзорно насади в България първобитен, колониален, компрадорски капитализъм.
67
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилчо , *** в университет да ти обяснят какво е пазарна икономика, демокрация , свобода на словото, тоталитаризъм и т.н. И като съпоставиш действителността , белкем зацепиш ,че нищо демократично няма в България. А нещата са си почти като преди 89-а.
66
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
64 беден ще си.Като не можеш да четеш ,мислиш и не свързваш събитията ,беден ще си. Професора е прави за 80% . Сърдите му се ,ама ...човека си го каза. Та не се чудете ,че сте бедни. Всеки адекватен знае,че България имаше търговия само какво му разреши СИВ. И като го блокира , икономиката отиде.
65
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
64 кой те лъже бе ***? Вземи чети какво отвориха от стенограмите. Ама има си вече всичко,Договори,какво си е говорил Тошко е неговите сладури. Как повечето сектори са на загуба. Как всяка година вноска на Раша. Официално БЪлгария 1986 г е ФАЛИРАЛА ДЪРЖАВА. Нали от там за 3 г вземаме 10 милиарда заем. 91-ва ни фалира Луканов.96-а Виденов отново. Не знам нещо общо да сме имали с Европа.Или великата приватизация нещо общо пак Европа да е имала. Айде вземете да се образовате вече.
64
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Средната заплата в Естония е 500 долара. В Литва е 430, в Латвия е 400. СРЕДНАТА. А нещата ще се влошават, защото основния им приход е от транспорт и транзит на стоки от и към Русия. А руснаците си изтеглят транспорта към собствените пристанища.
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАбе стига лъга,та ние имахме много нисък заем,а имахме да взимаме 3-4 пъти по толкова.Само имотите на Балкан по света на най-хубавите места, които окрадоха през "прехода",струваха милиарди.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега остава да споменете и че тази руска баня струва колкото тристаен в центъра на София ;)))
61
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
56 ДА. Това! ЖИвков е взел даже заем от Европейската банка да си платим данък към Русия ,който е бил 12 % от БВП. Радвам се ,че има българия ,които се интересуват и четат! Ако нашите пишман русофили ,който не могат да четат видят стенограмите от сбирките на ЦК на БКП ще си направят сепуко:))) Такива истини излезнаха , дето свят ще им се завие. Или забравяш национален интерес и се кланяш на СССР или... следваш *** на Луканов...