Путин подари на Си Цзинпин… руска баня

Тя е направена от 200-годишен кедър от Алтай
9 юни 2018 14:48, Елка Василева
108
Путин подари на Си Цзинпин… руска баня
Владимир Путин и Си Цзинпин. Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин, който е на посещение в Китай, е избрал оригинален подарък за колегата си Си Цзинпин - руска баня, предаде ТАСС.

Президентският прессекретар Дмитрий Песков е потвърдил избора на Путин за подарък на китайския му колега. Преди посещението си в Китай руският президент пожела да запази в тайна какъв дар е предвидил за Цзинпин.

Още по темата

"Китайската страна ще избере мястото и наши специалисти ще я монтират", казва Песков.

Прессекретарят е допълнил, че за изработването на дървената конструкция е използван 200-годишен кедър от Алтай.

По време на размяната на подаръци между двамата държавни ръководители Владимир Путин е показал на Си Цзинпин скица на банята, пише БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
12
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Силата се премества на изток и ние пак сме на грешната страна ....май....
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истина ли си лъжа ли си ,какъв си. Ми не знам Европа да ти направи 3 национали фалита. Та ако имаше сиво вещество ,щеше да се сетиш сам защо е това. Ама щом мислиш Бойко, Нинова, Станишев, Луканов, Доган, Костов за демократи ...значи заслужаваш да си беден. Прф.Пантев- " Първо ще ни направят прости , а после бедни" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрация имало????? Къде бе другари ХАХАХАХА Смеем се с глас.
57
4
 
9
 
! Отговори
ИСТИНА! преди 5 години
До Анонимен 43Еврориентираните, след като се грижите толкова много за бедна Русия и беден Китай, защо не се погрижите за гладните и бездомните българи, за българските деца, които умират от глад, за умрелите от бяла смърт семейства. Какво сте се разплямпали за Русия и Китай, когато има българи в мизерия. Отговорете европатриоти кафяви. Докато има българи живеещи в мизерия, не ми хвалете новия режим защото не сте стигнали стария. Капиш?
56
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
54 За 1985 какво визираш?Вероятно ,че Русия иска да станем 16 република и т.Живков им отказва. И оттам те му правят зверски натиск да се откаже.Настройват цялото БКП срещу него.Начело с Младенов,Луканов и Лилов. Като един от тях е трябвало да го смени.Все руски възпитаници. Тошко чак до Германия е ходил да се моли нещо помощ.Оттам ни спират търговията и България фалира. А тримата продължават анти-Живков политиката. Така че като не правиш какво ти каже руснака. Винаги е сгазвал като не е неговото
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
70 % от Герб са бивши агенти на Държ.сигурност.Патриотите г извадиха- около 80%. БСП са децата на ръководните структури на партията. ДПС я създадоха 12 офицера от Държ.сигурност с цел ако се наложи да брани статуквото с гласовете си. Доган ги поведе. И до днес той разпределя парите.Костов е последния иконимически съветник на Живков. Станишев е ясен. Минахме Лукановата зима, Виденовата съсипия. И всичко си е по-старпму с отворени граници само че. Та да ,определено това е демокрация. Трагично е...
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофиле, каква демокрация бате? дето викаше един професор - " Нещото ,което ни представят за демокрация".Па вземете вече се образовайте.Попрочетере.Задавайте си въпроси.Даже управата казва ,че ПРЕХОДА много се проточи. България е пост-комунизъм. 70 % е як комунизъм. Управляват ни на Тошо хората. Гледай приватизирането кои я направиха и се облажиха! Всичко е на ДС. Каква демокрация те гони. Назначенията са си по стария принцип-наши хора. Само дето се карат като 1985г ако знаеш какво е станало !!
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руската баня е важен елемент от руската национална култура. В най-малкото селце има баня. Освен хигиенно, тя има здравно значение. Когато Луи XIV и другите евроатлантици са вонели и са се заливали с парфюми, за да не се усеща толкова смрадта, когато въшки са пъплели под перуките им, в Русь хората са имали култ към банята, брезовите метлички, кваса или пивото след ледената вода след парилката и чистите ленени ризи.Усвоили, суkи паршивые?
52
3
 
6
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
"..какъв дар е предвидил за Цзинпин."Президентът на Китай се казва Си. Цзинпин е малкото му име. Учете мандарин, може и кантонски, това е езикът на бъдещето!
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом нациналните предатели - сороските *** увиват като бити добичета: значи света се развива добре!
50
6
 
21
 
! Отговори
Русофил преди 5 години
Дядовци,докога ще ровите костите на комунизма,ДС и Т.Живков?Минаха 30 г в демокрация,пазарна икономика и евроатлантизъм!Сегашното ни дередже е плод на новите ни приятели и техните ценности!
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До сикТова твоето сик от сикtир ли е съкращение? Попитай някой от прайда ти какво точно значи в превод! Не се отвивай толкова, че ще го отнесеш болезнено!
48
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
47 не можеш го обясниш на тези. Инетересно ,че само с влизане в ЕС, Хърватска,Словения,Румъния,Литва,Латвия,Естония литнаха в небесата. Словения вече има 800 евро мин.заплата.Естония е с 500 евро. Само ние не забранихме червените да ни управляват и тънем в мизерия. Фалираха всичко и си го раздадоха за без пари.И сега пак дерибействат. И право го каза-връткат далавера с руските олигарси. Обаче за *** вината все е другаде.
47
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
43 питай другарите които не сдават властта. Питай ги защо руснака данък не плаща, защо 4 милиарда ни изцоца само с газа, защо изчезнаха милиарди в руски проекти. Защо България аи стои яко в комунизма. Защо шуробаджанащината движи държавата. Защо ДС си раздаде всичко и са съвременните работодатели. И все ето такива въпроси. Единственото е че се борят коои да управляват- хората на Живков или тези на Луканов или Лилов.
46
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
37 не ми карай по глупостите на вождовете ти. Същите ти сипват по 3-4 милиарда на година които се крадат от руските ***. А за реакторите вземи се образовай. Никой не е искал затваряне. Нашите сами ги затвориха вмвсто да дадат пари за един щит. Така че като не знаеш , по- добре не се излагай. Докато не се измете цялата комунистическа *** от власт младите ще бягат. Все сме надупени на изток. Или още не си разбрал че и сега сме така?!?!?! Много неграмотен народ
45
8
 
5
 
! Отговори
деодедов преди 5 години
Не било руска баня.Май ми било руска рулетка.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40Путин какво трябва да си поиска от Русия опитваш се нещо да кажеш ли Тили ще му наложиш санкции бе *** ?
43
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еврориентираните, след като се грижите толкова много за бедна Русия и беден Китай, защо не се погрижите за гладните и бездомните българи, за българските деца, които умират от глад, за умрелите от бяла смърт семейства. Какво сте се разплямпали за Русия и Китай, когато има българи в мизерия. Отговорете европатриоти кафяви. Докато има българи живеещи в мизерия, не ми хвалете новия режим защото не сте стигнали стария. Капиш?
42
2
 
3
 
! Отговори
38 преди 5 години
По-добре звучи ЕВРОСИФИЛИСТИК. Да не забравяме откъде другаря Ленин го докара?
41
6
 
0
 
! Отговори
до сложилите преди 5 години
минуси на 33. Господа плоскочели, подвластни на неандерталката-комсомолска Меркел, трябва да преплувате някой от океаните за ми це... заааа..... а. Привет от ...