Украйна блокира 180 руски или проруски сайта

Забранени са и руските филми, създадени преди 2014 г.
16 юни 2018 08:02, Анисия Иванова
278
Украйна блокира 180 руски или проруски сайта
Архив: Булфото

Украинската служба за сигурност (СБУ) е изпратила до интернет провайдерите в страната списък от 180 руски или проруски уебсайтове и е наредила те да бъдат блокирани, съобщиха украински медии, цитирани от ДПА.

Черният списък включва новинарски сайтове като "Русия сегодня" - фирма-майка на тв канала "Русия днес" и на други медии, както и уебсайтове на сепаратистите в Източна Украйна и на властите в Крим - анексирания от Русия през 2014 г. полуостров.

Блокиран е и платен руски онлайн сайт.

СБУ е съставила списъка по нареждане на украинския Съвет за национална сигурност и отбрана.
Много руски социални мрежи, интернет търсачки и имейл провайдери бяха блокирани в Украйна миналата година, макар че много украинци използват заобиколни механизми, за да се включват в тях, отбелязва ДПА.

В Украйна са забранени и руските филми, създадени след 2014 г., а създадените по-рано се цензурират, ако представят Русия в положителна светлина. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
7
 
! Отговори
137 преди 5 години
Не мога . Аз живея далече. Не мога да си мечтая дори да постигна висините на българската евро мисъл?
125
13
 
2
 
! Отговори
гледала съм клипа преди 5 години
До YoutubeМизерията в Русия е откакто руската нация съществува !Мизерията никога не е свършвала поне за 80 % от руснаците ! Този клип е доказателство за руската мизерия - Къде и как живеят офицерите във велика Русия ! В този клип не може и дума да става за западна пропаганда понеже самият клип е руски и се интервюират руски офицери ,показват се семействата им и жилищата им , трагедията и мизерията са повече от ясни ! А щом офицерите мизеруват значи обикновените хора са още по-зле
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
136, СЕГА ИМА ТАКЪВ ПРОКТ "ДА ЗАРАБОТИМ В ЕВРО И ДОЛАРИ ОТ НАШИТЕ ГОСТИ" В ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА. ПОЗНАЙ ОТ ПЪРВИ ПЪТ КЪДЕ.
123
0
 
3
 
! Отговори
134 преди 5 години
Защо праеителството не спонсорира специалност" ПРОСТИТУЦИЯТА ВЪВ ВЕКА НА ИНФОРМАТИКАТА"-гарантирана работа в Германия.
122
1
 
11
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Потърсих, не намирам такива изказвания. Пак ще потърся. В Москва само сменям полет, бил съм в града само за 4-5 часа. Москвичите са "леко" надменни, но и в другите столици е така. За Петер незнам. Ходя в голям град молионник, не съм чувал някой да има териториални претенции нито към Украйна, още по- малко към Полша. Хората изпитват към Украйна най- вече съжаление за това, че умират жени и деца.
121
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
129- ТОВА НОВАТА ОПОРНА ТОЧКА ЛИ Е- ЩОМ НАС ФИЛИТЕ НИ НАРИЧАТЕ *** ЗА КОПЕЙКИ НИЕ ПЪК ЩЕ ВИ НАРИЧАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ *** И ФАШИСТИ- Е ДОБРЕ НО ЗАРАБОТВАМЕ В ЕВРО, А НЕ В КОПЕЙКИ И ЗАЩО БЪЛГАРКИТЕ НЕ ПРОСТИТУИРАТ В РУСИЯ. МИН ЗАПЛАТА ОТ 2018 Г 280 ЛВ, ДО ТОГАВА 240 ЛВ- ВИЖ В РОССТАТ КОЛКО % РАБОТЯТ НА ТАЯ ЗАПЛАТА.
120
9
 
2
 
! Отговори
Youtube преди 5 години
До АнонименУчител е с около 1000 долара заплата.....................................Влез в Youtube и напиши Жизнь в России !Изгледай всички клипове и ще разбереш колко получават учителите в руската *** ! Те руските офицери не получават дори 500 долара ,а ти си станал да агитираш ,че руските учители получавали 1000 долара ! Ако искаш може да гледаш и този клип -Къде и как живеят офицерите във велика Русия ?!Дори ти препоръчвам да споделиш този клип във Фейсбук с приятелите си !
119
1
 
5
 
! Отговори
до 126 преди 5 години
Вие бяхте ли там? Видяхте ли тези демонстрации и скандирания. Лъжата за нищо я нямате е европата.
118
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
118, 120- ПОЛИТИКА , ПОЛИТИКА, АМА ДОЛАРА Я ГО ГЛЕЙ- 62,55 РУБЛИ- МДАААААААА -ФИЛИ, ФИЛИ, АМА ДА ВИ ПЛАЩАТ В ДОЛАРИ,,,, ЧЕ ТО Я ГЛЕЙ ЕДНО ЕВРО- 72,54 РУБЛИ- ТИ СЕГА РАЗБРА ЛИ ОТИ В ГЕРМАНИЯ, А НЕ НА ИЗТОК.
117
2
 
4
 
! Отговори
до 110 преди 5 години
Монголо-татарите ли са собственици на Крим? Баце толкова си предозирал от шубе, че не знам как се ориентираш в краварника.?
116
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бате ГейкоВ Москва ,в Санкт Петербург и други големи градове имаше масови демонстрации още в началото на украинската криза ! Тогава " обикновените мирни руски граждани " масово скандираха - след Украйна идва ред на Полша ! Но такива събития остават далеч от очите на такива като тебе !
115
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия сред рроститутки най-много са именно рускините, надалече от Нюрнберг, има един град Инголщат, който си е като неофициален разпределителен пазар на рускинчета за платени услуги, по неофициални данни около 15 % от руските гастербайтери в Гермнаия, които саоколо 1,5 млн и са 2-та гастербайтерска общност след турците, та 15 % от тях са жени занимаващи се с оказване на платени секс услуги, което прави към 150 хил жрици
114
0
 
4
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
За какво им е да анексират Аляска?"доже скандираха по улиците ,чеслед Украйна идва ред на Полша" - това съм го пропуснал, къде да го видя?Аз само споделям наблюдения сред средностатистически руснаци. Имам такова. Вярно е, че има и просто уникални ***, ама то къде няма. Обикновения руснак далеч не е толкова политизиран, колкото изглежда от чуждите медии.
113
2
 
0
 
! Отговори
до 115 преди 5 години
Не искат да отглеждат деца на чужди ***. Така както са ги държали дегенератите надалеч от Русия,така и сега искат да не замърсяват грнофонда. А двуличниците с гугъл препратките да използуват гугъла за голодомора също.
112
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
118, ТАКА Е ПРИЯТЕЛЮ ЕДНИ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЕВРО ДРУГИ ЗА КОПЕЙКИ.
111
12
 
2
 
! Отговори
украинците са велики преди 5 години
Велик народ са украинците ! Безстрашни са и се борят дори с руските окупатори ,които са страшилище за почти цяла източна Европа ! Ако бяхме ние на мястото на украинците веднага щяхме да се предадем и да посрещнем руските окупатори с хляб и сол !Украинският народ заслужава много голямо УВАЖЕНИЕ !
110
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
30 Г НЕ МОЖЕМ ДА ИЗЛАЗИМ ОТ ЕДИН КИНЕФ, ТАКОВА УРВЕНСКО НЕЩО НИ БЯХА СПРЕТНАЛИ ЕДНИ НАШИ ФИЛИ ПРЕЗ 1996/7 ИНФЛАЦИЯ НАД 242% СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ЕДИН ДОЛАР- 1000-3000 ЛЕВА,ДОБРЕ ЧЕ НИ ВЪРЗАХА ЗА СКАПАНАТА ГРЪМНАТА МАРКА 1000 ЛВ 1 МАРКА А ПОСЛЕ ЗА ФАЛИРАЛОТО ЕВРО, И НИТО ВЕДНЪЖ ЗА БОГАТАТА РУБЛА. Я СЕГА ДА ВИДИМ КОИ СА НАШИТЕ ФИЛИ- ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И ИСТОРИЧЕСКИ ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ КАПИТАЛИЗМА- ВИЖ УСТАВА НА БСП ОТ 2017 Г КОГАТО СЛЯЗАТ ОТ РОЛС РОЙС И МАЙБАХ
109
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Впрочем време е да станат няколко атената на първенството да за уплашат туристите активизират полицията и алкохола да излезне както винаги на дебел минус ;)
108
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бате ГейкоОсобено по-малките народи има защо да се страхуват от Русия ! Русия няма смелост да анексира Аляска защото американците ще им разкажат правилата на играта ! Но спокойно си анексират Крим , рушат Украйна , доже скандираха по улиците ,чеслед Украйна идва ред на Полша ! Преди месец руски политик от партията на Путин каза ,че Русия дава заеми на руски граждани за да купуват имоти в България и по този начин щели да ни окупират ,тоест ще ни превърнат във втора Украйна !
107
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
113- ПУСНИ ЛИНК КЪМ ЕВРОСТАТ ИЛИ НСИ, АКО НЕ ГО ПИШЕ ТАМ ЗНАЧИ Е ПОРЕДНА ОПОРНА ТОЧКА ЗА КОПЕЙКИ. ПРАВИ ЛЮБОВ ЗА КОПЕЙКИ А НЕ ВОЙНА- МНОГО МИ ХАРЕСВА. АМА СЕ ПИТАМ ЗАЩО ЛИ ПОСОЧВАШ В ГЕРМАНИЯ- ПОСОЧИ КОЙ СЕ ОБЪРНА В РУСИЯ ДА НЕ ПРАВЯТ ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА СВЕТОВНОТО, ЗАЩОТО РАЖДАТ НЕЩАСТНИ И САМОТНИ, ТЪЙ КАТО ТАТКОВЦИТЕ СИ ЗАМИНАВАЛИ.