До мъжа, който ме ограби тази нощ: Благодаря ти, че ни остави живи!

Млада жена остави съобщение до крадеца на апартамента й
22 юли 2018 15:03,
132

Млада жена от София, която е станала поредна жертва на взлом, благодари на крадеца, че я е оставил жива. Заради това, че не е наранил нея и домашните й любимци, жената написа послание в профила си във Facebook, което само за часове беше споделено от хиляди потребител, съобщи Bulgaria ON AIR.

В посланието се казва: "До МЪЖА, който ме ОГРАБИ тази нощ: Благодаря ти, че остави мен и котките ми ЖИВИ! Пожелавам ти да носиш със здраве бижутата и очилата с диоптър, а парите да изхарчиш с чиста съвест! Документите ми не са ти нужни! Моля те, хвърли ги на някоя близка полянка! Благодаря!".

От поста става ясно, че момичето е ограбено докато спи, без да чуе, че става жертва на нагъл взлом. Заради документите и личните вещи, тя се обръща и към потребителите на социалните мрежи за помощ.

Още по темата

Младата жена е жертва вероятно на същия крадец, обрал дома на семейството на Мира Добрева. Вчера журналистката разказа за посегателството във социалната мрежа.

Междувременно експертите по сигурност напомнят, че едва 37 процента от битовите кражби се разкриват. В много от случаите домовете се избират неслучайно, а са подбирани по различни критерии. Не е рядкост да се влиза в една и съща къща по няколко пъти.

От отговорите под поста на Емона пък става ясно, че преживелите същото като нея не са малко. Десетки от изразилите съпричастност разкриват, че са ставали жертва на кражба, при това по няколко пъти.

В много от случаите нито охраната, нито камерите са успели да спрат обирджиите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
21
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Гледам на много хора са им изтрили коментарите !Свалете си Tor browser и така ще имате на разположение десетки дори стотици хиляди различни IP . Като ви изтрият коментара и като ви блокират от сайта да не можете да пишете коментари ,просто сменяте IP-то и продължавате да пишете с друга идентичност ! Някои хора трябва да разберат ,че с трииене на неудобни коментари само показват колко са слаби психически и също така по този начин ви провокират да ползвате Tor browser ! Желая Ви успех с Tor !
15
2
 
42
 
! Отговори
ex преди 5 години
Трябва да се разреши всеки да има оръжие и да не бъде съден ако застреля крадец!
14
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си купи немска овчарка и си решава проблемът.
13
1
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Въпросният е пасивен гей и него го пазят ИК, БХК и "Джемини"!
12
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
37% разкирити домови кражби,ми се струва меко казано пресилено! не че тези проценти са нещо, с което МВР-то трябва да се гордее.......
11
2
 
16
 
! Отговори
сталинската ръка преди 5 години
До ***-убийци!!!Тежко и горко на крадеца, семейството му,роднините и приятелите му докато го хванат!
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краденето е една от най-древните елементи в българската традиция и е един от градивните блокове на българската народопсихология. С една дума - доминираща черта в българската култура
9
22
 
12
 
! Отговори
този път е ром преди 5 години
Щом не е пребил от бой и не е изнасилил жената значи крадецът е ром ! Ако беше българин обирът щеше да е с брутално пребиване и изнасилване на жената ! Знам ,че на доста съвестни българи им се повръща от това ,което съм писал и затова прибягват да трият такива коментари , но за тяхно съжаление фактите са си факти и триенето на коментари няма да промени истината !
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите се мишкосват, чакайки да гушнат 20те заплати!.
7
16
 
12
 
! Отговори
МВР преди 5 години
До АнонименХарактерна черта на българина е да краде!Ако се заловят всичките крадци, тогава на свобода ще е само правителството!
6
2
 
23
 
! Отговори
qw преди 5 години
На всеки може да се случи, но да живееш в БГ без допълнителни мерки за сигурност, сам си го търсиш.Минимума е да имаш куче или СОТ (20лв на месец).Ние нямаме абсолютно нищо ценно в къщи, 5 годишен телевизор, 2 евтини лаптопа, няколко китайски мобилни телефона. Последните 20 години винаги сме с включен СОТ нощем/ако ни няма, в двора има и кучета.Не че ни е страх или имаме какво да губим. Не искам да изпадаме в ситуацията на г-жата - някой мизерен смрадльо да влезе и застраши семейството ни.
5
16
 
20
 
! Отговори
комуняги-убийци!!! преди 5 години
До АнонименПри бай Тошо всички бяхме предварително арестувани с двата крака във затвора!Няма неразкрито престъпление така както няма веднага разкрито престъпление!!!В милицията арестуваха първо някой невинен и му вземаха здравето докато разкрият виновния и освободят невинния...............
4
2
 
22
 
! Отговори
Благороден крадец! преди 5 години
Нещо като Робин Худ от Балканите - Бойко да го залови в срок от 48 часа и да му връчи Стара Планина!
3
1
 
31
 
! Отговори
истинска случка преди 5 години
До АнонименПри едно мое оплакване РУ на МВР ми заявиха, че крадеца е техен контингент и имат оперативна разработка за него! Не ни учете какво да правим!
2
12
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При бай Тошо си оставяхме колите и апартаментите отключени докато отиваме до близкия пазар, сега се залостваме с по два секрета даже да мръднеш на 100 метра от дома си.На ви демокрация, скапаняццииии.
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-малко от 1% от ограбените се оплакват в МВР, тъй като полза няма. От оплакалите се, на 37% МВР твърди, че са разкрили крадците, което е невъзможно. Мен също са ме обирали, обирали са и роднини и познати и няма и един случай на разкриване на крадеца. Едва ли МВР разкрива повече от една кражба на всеки 10000 кражби.