Напрежение в Бараково: Мъж се барикадира в къща! Убиецът от Благоевград?

Селото е блокирано от полиция, предполагаемият нападател е въоръжен
Обновена: 27 юли 2018 12:02 | 27 юли 2018 12:00,
34
Напрежение в Бараково: Мъж се барикадира в къща! Убиецът от Благоевград?
Снимка: Reuters

Полицейска акция се провежда в село Бараково, властите издирват убиеца на жената, която бе застреляна тази нощ в благоевградския кв. "Струмско".

Полицията е обградила една от къщите в селото с укрил се в нея мъж. Това съобщи кметът на селото Стойчо Стойчев пред "Фокус".

По-рано днес полицията започна проверки на всички коли, влизащи и излизащи от селото, издирвайки убиеца на 58-годишната жена.

Още по темата
Заподозреният се е придвижвал с джип към селото, заедно със свой познат.

Единият от двамата е бил задържан, но вторият се е барикадирал в необитаема къща в селото. Предполага се, че той е убиецът на жената в Благоевград - Радослав Стипцаров - Соколето.

Полицаите чакат барети, за да проникнат и го да обезвредят, той е въоръжен.

По думите на кмета на Бараково полицейски екипи са блокирали една от улиците в населеното място.

"До колкото успях да разбера, става въпрос за двама мъже, които са преследвани от Благоевград. Единият от мъжете е заловен, а другият се е укрил в къщата. Предполага се, че е въоръжен”, каза Стойчо Стойчев.

Къщата е необитаема.

Към 5 ч. тази сутрин бяха задържани за разпит 61-годишната майка и 42-годишният брат на заподозрения, който не бе открит тази нощ, съобщи "Канал 3".

В 1.30 ч. тази нощ пред бл. 17-Б в жк. „Струмско” бе открита убита 58-годишната собственичка на заведението за бързо хранене, известно на благоевградчани като „Мръсното кебапче”.

Жената е починала от силна кръвозагуба, след като й е прерязана сънната артерия. До тялото й е открита счупена бутилка от бира.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко започнало, след като в сряда сутринта двама редови полицаи и двама оперативни работници отишли да задържат Тодоров във връзка с разпоредената от прокуратурата акция по задържане на лица от криминалния контингент. Изненадващо обаче Чакъра започнал да стреля по тях. Уплашени, униформените скочили назад и паднали в гьол, разказа главният секретар на МВР.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако все още не са евтаназирали ония питбули от Сотиря, да ги пуснат на ползу роду в Бараково.Поне да свършат едно добро дело.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди това лежал в затвора след като пребил дъщерята на жертвата.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре ще е да го ликвидират или да се самоубие.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека го "самоубият" ще е най-добре за всички!
3
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надявам се Соколето да излезе истински мъжкар, за какъвто се пише, и смело и самопожертвувателно да си пръсне татуираното туловище, спестявайки по този начин дългогодишен обществен ангажимент да го храним у пандизо!
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вожда така беше обезвредил един с гранатомет преди години .
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Полицаите чакат барети, за да проникнат и го да обезвредят, той е въоръжен."Значи да очакваме поне 2-3 претрепани куки преди да го обезвредят.