Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone

Рекламният отдел на Samsung определено не си поплюва
Обновена: 29 юли 2018 14:32 | 29 юли 2018 14:10,
134
Война с... клипове: Samsung се гаври с функциите на iPhone
Източник: Screenshot, YouTube, Samsung US

Samsung пусна поредните си клипове, с които съвсем директно се подиграва с някои от функциите, които Apple има на своите iPhone смартфони. Прави го чрез серията Ingenius, която бе създаденa с цел осмиване на Apple.

Във видеата винаги основният герой е служител на Apple, който трябва да обяснява защо някои функции не работят, както потребителят иска, а в същото време ги има в по-добър вариант на смартфон Samsung Galaxy - в случая на последния S9.

В първото видео млада афроамериканка иска да разбере как да раздели екрана си на две, за да работи с две приложения едновременно (Multitasking), удобно подчертавайки, че нейната сестра я има на нейния Galaxy S9. Уви, в края и двамата разбират, че нейните нокти имат Multitasking, но не и iPhone.

Второто видео посочва различните начини, по които се съхранява информация в един смартфон. Жената търси слот за външна microSD памет в iPhone-а, тъй като не иска да съхранява информация "в облака", но такъв няма. Естествено, в Galaxy S9 има.

Третото видео е може би най-интересно. Потребителят се дразни на малкия отрязан правоъгълник в горната част на iPhone X, който в повечето случаи закрива или снимка, или видео. Samsung Galaxy S9 няма такъв отрязък, но все пак има горна и долна рамка, така че осмиването може би нямаше да е напълно удачно. Но пък семейството, което има прически под формата на отрязъка в iPhone X напълно върши работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който няма кинти и мозък до си ги спечели трябва да си купува са евтини китайчета ...С много ъпдейти за да да си оправят бъгавия софтуер...
53
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе нема ли некой да се сети да направи по-различно изглеждащ телефон? Всичките ми изглеждат еднакво. Операционните им системи също до голяма степен са уеднаквени. Външния вид е закотвен на 95% еднаквост. От тази гледна точка, какво значение има какво си купил? То и цената на флагманите е сходна. Навремето поне Нокиа правеха разнообразие от форми. А сега всичките са еднакви. Поне цветовете да сменят, а те само черно блъскат и много рядко други цветове. Баси досадата!
52
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все тая. На моя от 2015-а още върви YouTube, Spotify, Netflix и камерата снима с туй нешту - ЧетриКа.Освен ако не му "разцепят дисплея и панела" или не умре от самосебе си, няма да го сменя скоро.
51
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фалира производителят на луксозни телефони Vertu! Тея имат слаба функционалност и много диаманти!
50
0
 
4
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Верту загина геройски още миналата година
49
5
 
3
 
! Отговори
ss преди 5 години
стегнете се малко ! нито айфона нито самсунга стават за нещо ! ползвах айфон когато си беше просто айфон нямаше 2-4-6 и т.н. сигурно доста от вас още бяха прави под масата и от тогава НИКОГА ПОВЕчЕ ! За самсунг няма да коментирам пълните им ***, за сега китайчетата са много по-напред ( за хуауей и ксиаоми става въпрос). Двете марки са основно са масовката от хора а за успелите хора си има верту ! Няма нищо хубаво освен един бутон "v" но той ти стига за всичко което ти потрябва .
48
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Обективноми от него, що питаш ?
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ъпдейти означава единствено, че телефона има проблеми, които трябва да се отстраняват...Уважаеми, Многото ъпдейти значи че фирмата производител мисли за своите клиенти и за поддържането на продадените си продукти във висока функционалност. Телефона ти се оптимизира автоматично след всеки ъпдейт. Пък ти като не си *** ползвай това което намираш за добре. И парите и акъла са си твои!
46
4
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
До алкатела 49 - тук сега от алкатела ли пишеш :) Щото аз си пиша от таблета :)
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз пък съм от 3 години с алактел идол, за 39,90 и бачка без грешка :) па Вие им пълнете гушите
44
8
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Трета година съм с 9,6" таблет на Самсунг и още си го ползвам и съм доволен от него. За съжаление няма 4G и затова ще го сменям около Нова Година. За телефоните - Sony Xperia X Performance е No1 за мен. От няколко месеца съм с него, супербърз процесор, страхотни снимки и звук, батерията държи по 3-4 дни на слабо натоварване и 1-2 дена ако непрекъснато го ръчкам. Xperia X Performance е телефонът, няма да сбъркате.
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и едните и другите ги правят в Китай, какво качественно искате да дойде от там
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
повече от 500лв за телефонче е неоправдано. J7 например има всичко необходимо на добра цена бях супердоволен от 2016 особено от батерията затова като ми омръзна си взех 2017ката кви 1000 лева , кви Х-ове .. на много познати Sките и айфончетата са с начупени дисплеи щото не им слагат кейсове да могат да ги видят че са дали 3 заплати за тухличката
41
3
 
9
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Самсунг тръгнаха по пътя надолу след епъл. Нови модели с леки козметични корекции спрямо старите, но с цена на ипхоне Хъ. Разликата между с6 и с7- никаква, същото е и със с8 и с9. Единственото хубаво в тази ситуация, че предния флагман става на приемлива цена и практически не отстъпва на новия. За епъл няма какво да говорим- изпята песен. Китай обаче не спи- Хуавей, Сяоми, Оппо, Виво- все по напористи на пазара. Вижте Виво Некс Х- епъл даже близко не са до него.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм с LG V30 и съм много доволен. Имам всичко от което се нуждая и качеството е на ниво. Не бих го заменил за никаква ябълка
39
5
 
4
 
! Отговори
Димитър преди 5 години
А замисляте ли се, че Самсунг продава в доста по-широк цениви диапазон и затова е напред по брой продажби?
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ъпдейти означава единствено, че телефона има проблеми, които трябва да се отстраняват...Huawei имат най висок SAR - ниво на вредни излъчвания... Точно многократните им ъпдейти показват колко много неща имат за оправяне...Но Бай *** си мисли точно обратното разбира се...
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за около 3 години бях със апъл. 2 айфона- 4 и 5 и един айпад 2. от няколко години съм с самсунг и LG и не смятам да се връщам на ябълките засега . просто нищо ново не предлагат. иначе айпада хардуерно работеше супер цели 6год , но накрая ставаше само за фоторамка заради ъпдейтите които те карат да си купуваш винаги новото. не искам да държа един телефон 5 години затова сега съм с по ниските серии galaxy J смяна всеки 2 год и съм напълно доволен
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очаквам с нетърпение ъпдейта на Huawei с подобрение на производителността чрез CPU turbo, носещ до 60% подобрение на графичните способности на смартфон-а и до 30% намаляващ разхода на батерията.
35
4
 
15
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
Абсолютно, ползвам panasonic toghpad FZ-X1, 4 години вече 6200 ma/h батерия не е мръднала, протиоударен, водоустоичив, 32 гигабайта вградена памет, тия самсунг мамсунг, ябълки круши са пълен майтап, това телефони за джукести мацки с 2 грама акъл в мозъка, то в България само такава техника фърФи де