Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!

Французинът Рашид Неказ е яростен защитник на правото на свобода
8 авг 2018 19:06, Анисия Иванова
216

Бизнесмен предлага да плати глобите, наложени на жени с бурки в Дания. От 1 август в страната беше въведена глоба за появата на обществени места с ислямски символи.

Рашид Неказ е френски бизнесмен от алжирски произход и яростен защитник на правото на свобода. На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки. И планира да прави това всеки месец.

Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят, в това число и правото на жените да носят никаб или да предпочетат да не носят. И го прави постоянно.

Още по темата

46-годишният бизнесмен е платил глоби в размер на стотици хиляди евро на жени в Белгия, Швейцария, Франция, Холандия и Германия.

Независимо от големите суми, Рашид е категоричен - няма ограничения колко ще плати, тъй като свободата за него била безусловна.

А иначе първата глоба в Дания след въвеждането им в началото на месеца беше наложена миналата седмица на 28-годишна жена. Тя е в размер на над 150 долара за носене на никаб в супермаркет в град Хорсхолм, съобщава Bulgaria ON AIR.

При повторно нарушаване на забраната може да бъдат налагани и по-високи глоби.

Освен активист Рашид Неказ е бил и кандидат за президент в Алжир през 2014 година. И един от малкото опозиционни лидери, които се радваха на интерес сред младите избиратели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 15 Ако Алах бе велик,нямаше да остави правоверните си да ***,като мухи под бомбите,да се давят в океана,пътувайки към социалните помощи на ЕС,където да молят за подслон и дори да припечелят.Фактите показват,че не Алах,а Христос е велик.
17
1
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Получовеците камилари се гаврят брутално с европедеругите,а онези стоят и си бъркат в отверстията от страх ,жалка история ;) !!!!
16
0
 
8
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
"Не му ли е жал за арабките,те всички страдат от липса на много важният за здравето витамин D3..."===Не, не му е жал, защото според неговата логика те имат правото да не получават витамин D3, ако сами решат. Това според него е свободата, която защитава.
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До амед15 Руснаците да ги приемат,защото ги бомбардираха жестоко,освен това,Путин им е построил най-голямата джамия в Европа.
14
1
 
20
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Да ги дават парите във бежанските лагери по границата със Йордания и Турция. И да дава във Африка . Да *** и паляка
13
0
 
21
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
При повторно провинение, 10-кратна глоба и предупреждение за директна екстрадация за всички наглеци и безскрупулни нахалници
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не му ли е жал за арабките,те всички страдат от липса на много важният за здравето витамин D3,защото не излизат от къщи и ходят забулени,като пингвини.Всички имат автоимунни заболявания.Косите и кожата им,не могат да дишат.В жегите от тях се носи миризма...
11
33
 
1
 
! Отговори
амед преди 5 години
Мир Вам, Аллах е Велик, на власт ще бъде Шериата!
10
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре,да плати еднопосочните, самолетни билети и право там,откъдето са дошли.
9
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май е време ЕС да започне да налага санкции на такива подривни елементи.
8
1
 
33
 
! Отговори
hj преди 5 години
Какви глоби, какви затвори ви се привиждат бе хора! Запада в момента е толкова ялов, безсилен и уязвим, че една искра ислямско недоволство ще запали такъв пожар, че гръцката трагедия ще заприлича на комедия, а меките скандинавски, британски, френски и немски китки ще разберат какво означава "турчин как бесней над бащино ми огнище". Те реално и сега предоставиха големите си градове и исторически центрове на компактни маси мюсюлманско население, което не се интересува от техните закони
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека плаща,да видим докога ще издържи.
6
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бизнесмен до мюсюлманките в ЕС: Носете бурки, плащам глобите!"Типичен камилар- не го вълнуват законите в другите държави, гледа само да си налага чаршафа и дупенето.
5
2
 
25
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Да бе.Няма начин.Службите ако се разшетат ще открият с "изненада "че парите не са на Рашид а на СА.Тея сме ги чували
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Рашид споделя, че е против никаба, но въпреки това ще защитава свободата по целия свят"Бурката и "свободата" са две противоположности. Направо антоними.
3
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е това са наглеците от пустинята,не го вълнуват закони.За това трябват драстични мерки еднопосочно без право на обжалване.ОПС ЗАБРАВИХ ЧЕ БРЮКСЕЛИТЕ КАРАТ ВЛАКА КЪМ ПРОПАСТТА.
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На 11 септември той ще пристигне в Дания, за да плати глобите на жените, които носят бурки."Само че законът освен глоби, предвижда и затвор. Ако иска и присъдите им да излежи?
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 11 Септвмври ,решил да плаща глобите Интересно съвпадение Отиди си в Алжир ,да си привърженик на свободата ..Искам да го разнищят тоя