ДНК тест доказа: Японката Секаи Мори е дъщеря на Наим!

Тя ще получи част от наследството на големия шампион
8 авг 2018 15:30, Елка Василева
54

ДНК тест доказа, че японката Наоми Секаи Мори е дъщеря на легендарния щангист Наим Сюлейманоглу. Така наследството на спортиста ще бъде разпределено между четиримата му наследници.

Анализът на пробите от тялото на покойния Сюлейманоглу доказва категорично, че най-великият щангист в историята е баща на Секаи Мори. Така 27-годишната японка автоматически става правен наследник на имотите и състоянието на шампиона, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

След смъртта си роденият в кърджалийското село Птичар Сюлейманоглу остави в наследство няколко недвижими имота и 2 милиона турски лири, които се равняват на около 640 000 лева.

Преди месец тялото на Сюлейманоглу беше ексхумирано, за да бъдат взети проби за ДНК анализ. Това предизвика остра реакция от страна на законните дъщери на Сюлейманоглу – Нилай, Есин и Сезин.

Наоми Секаи Мори е плод на любовта между щангиста и японска журналистка. Двамата се запознават на Олимпийските игри в Сеул през 1988 година. За кратко влюбените живеят в Анкара, но когато детето навършва 2 години, с майката се връща в Япония.

Самият Наим никога не е отричал съществуването на Наоми, въпреки че се стараеше да пази далеч от медиите личния си живот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
А и много ми е интересно на какъв език са общували японката и Наим ?!Наим беше необразовано момче освен турски и български език не знаеше друг език ,дори турският и българският му език бяха толкова "добре" колкото моят китайски език !
24
18
 
6
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименЩом си правил секс с дадена жена ти също си отговорен за евентуалното потомство. То не е само нейно това дете,а и твое ....................Жената е тази която решава дали да продължи бременността или да абортира до третия месец ! Щом е решила да продължи бременността и да роди въпреки ,че няма сключен граждански брак с мъжа , това е нейн проблем и сама трябва да понесе отговорност за лекомислието си ,а детето да има право на наследство само от майката защото тя е виновна !
23
3
 
2
 
! Отговори
FullMaster преди 5 години
Аз само не разбрах защо името България на горнището на трненера във видеото (00:55) е изписано отляво надясно и огледално? На обратно ли си го е облякъл?
22
28
 
3
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Право на наследство да имат само законните наследници ,на които бащата е дал бащинство ,тоест фамилията си ! Не може всяка лека жена да ражда от когото й скимне и да децата да търсят наследство от бащата !
21
0
 
11
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее, то хубава работа било да си имаш деенка бе...ний на село като си нямаме и си гледаме децата без да питаме...жената стане трудна, после ражда и никой не пита отде е дошло-ами то детенце бе...Като оня момък, де отишъл на доктор и рекъл-Докторе, стерилен съм бе, и баща ми беше такъв, и дядо ми беше, та сигурно е по наследство бе ...а пък доктора рекъл-Чакай малко бе, ами ти откъде си дошъл тогаз...а пък оня рекъл-ами как откъде бе, от Хасково ида...гражданска му работа бе
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 19Щом си правил секс с дадена жена ти също си отговорен за евентуалното потомство. То не е само нейно това дете,а и твое ( ти си го правил) тъй че, какво общо има разписал ли си се или не?! Детето си е дете и е наполовина твое, без значение живееш ли с майката или не.
19
7
 
4
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Малка подробност обаче е, че за да получи наследство трябва да си смени гражданството с турско. Чужди граждани нямат право на наследство в Турция. А за да си смени гражданството, трябва да си смени името с мюсюлманско и да приеме исляма, като своя религия. Това е за демократичната Турция. Такива са им законите, иначе реват, че нашите едно време са ги били преименували. Ами аре някой да стане турски гражданин без да си смени името и без да се ислямизира да го видим как става номера!
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18С брак без брак да не живеем в 18 ти век пич! Брака деца не прави - по друг начин стават!Момето има право да вземе от наследството без значение какви са били отношенията на майка му и татко му
17
15
 
2
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Пази боже , човек да се страхува да прави секс с жена с която съжителства само на приятелски начела без сключен гражданки брак ! Току виж жената забременяла и иска наследство ?! Това е голяма грешка на " правосъдието " ! Законът трябва да бъде следният - всяка жена която рискува да забременее от мъж с който живее само на приятелски начела да поема сама издръжката на детето си и детето да няма право на наследство от бащата ! Целта на този закон е да предпазва мъжете от недоброжелателни жени !
16
25
 
2
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Че какво като е дъщеря на Наим ?! Той дори не й е дал бащинство , тоест не е на негово име ,не носи фамилията му ! Това ,че японската журналистка е решила да роди дете от Наим без дори да има граждански брак с него , това си е нейн проблем ! Тя можеше да роди и дете от Роналдо ,така децата й щяха да бъдат " милионери " ! Понякога и в правосъдието има пропуски и нередности , които трябва да се коригират с настояване на хората ! Не може някаква лека жена без гр. брак да ражда дете от някой си !
15
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само дъщери наследници, 4 бройки. много баби много нещо
14
3
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Че земе некоя турска лира момето ! Ама па она се обезцени...
13
0
 
12
 
! Отговори
не мои да бъди преди 5 години
640 000 бв наследство?!Та това е годишното спестяване на български евродепутат!!!
12
5
 
1
 
! Отговори
Сова преди 5 години
До БухалГлей' си работата бе, ибрик
11
3
 
27
 
! Отговори
Бухал преди 5 години
Как може да плюете Сюлейманоглу с такава злоба, не ви пука дори, че човека не е между живите. Алкохолик бил наркоман бил. Титли с опиати незнам си какво. Това може да го кажат само хора, който никога не са се докосвали до спорт, а камоли до толкова мъжки и тежък спорт. Какъвто и да е човека е спечелил медали и за България. Ние сме го създали като шампион, ама не от всеки става шампион. Сега има много по продажни...ама мълчите. Не бъдете хейтъри. Отидете вдигнете малко желязо в залата "пияни"
10
4
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 5 години
Много турци искаха да отидат в Турция от СССР се излизаше само с краката напреде за да угоди на турците бай Тошо измисли да им угоди това беше на-добрият вариант иначе никога нямаше да зърнат Турция дори на снимка ако тръгнеха да бягат на границата щяха да ги разстрелят обаче турчина си е турчин трудно вдява. Бай Тошо им спаси
9
17
 
10
 
! Отговори
ДО 8 преди 5 години
До АнонименГОЛЕМ ПРАЗ-НИКОЙ НЕ ГО Е ГОНИЛ ТОЗИ НАРКОМАН И АЛКОХОЛИК-ТОЙ ИЗБЯГА ПО БЕЛИ ***--ПИЯН-ЗАЛЯН..В ТУРЦИЯ ВСИЧКИТЕ МУ РЕКОРДИ СА С ДРОГА И ОПИАТИ--ЗА ТОВА И СИ ЗАМИНА..С ЧЕРЕН ДРОБ НА КАША....
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако турчина не си беше изпил дроба никога нямаше да я потърси, а щеше да си държи парите за пиячка.
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наоми май е кръстена на Наим, а този руски *** единственото нещо което направи бе да го прогони и да слави друга държава безхабернико !
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къв е тоя грим WTF >?