Г-жо, кърмите на обществено място? Покрийте се! Ама кое точно?

Жената решава да бъде кооперативна
9 авг 2018 11:00,
227

Поредният случай на конфликт между жена, кърмеща детето си на обществено място и мъж, който е твърдо против това придоби популярност.

Случката се развива в Хонолулу, Хавай в ресторант. Непознат мъж изисква от жената да се "покрие" и очевидно тя решава да се съобрази... покривайки изцяло главата си.

В крайна сметка мъжът не е посочил какво точно би искал да се покрие.

Снимката е направена от Каръл Локуyд, която задочно познава въпросната майка, пожелала да остане анонимна.

Публикува я във Facebook и онлайн дискусията набира сила - за близо седмица има над 65 000 харесвания, 16 000 коментара и 200 000 споделяния.

Каръл споделя и че мъжът явно е пропуснал факта, че в деня на случката времето е било изключително горещо и би трябвало да е още по-съобразителен заради това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
9
 
3
 
! Отговори
Хасаня преди 5 години
Някой гей-Мюмюн, направил забележка те всички са извратеняци.
128
5
 
17
 
! Отговори
202 преди 5 години
На летището във Франкфурт се натъкнах на следната сцена. Семейство, придружавано от родителите на мъжа, седят в заведение и се хранят. Жената си вади ци..та (срещу нея седи бащата на мъжът и), свекърва и вади шише с минерална вода и почва да и полива вимето, а тя го търка и попива с кърпа. Беше подготовка за кърменето, което последва. Прекрасна гледка, от погледите на хората стана ясно, че беше прекрасна не само за мен.
127
1
 
7
 
! Отговори
до умницата 130 преди 5 години
Ква жена ***, ти самата си жена, бг-маммо. Или сте от прогресивните семейства тип "мама, мама и аз"?
126
24
 
5
 
! Отговори
леле че сме морални. преди 5 години
инак крещите вулгарно по улиците, натискате и се обарвате където ви скимне....Пикаете където ви падне особено по пътищата...но видите кърменето било голям проблем възбуждал се пореднич ***-ножковец....глупави хора но отвратителното не е че сте прости а че сте нагли лицемери..те някой да дойде да прави забележка на жена ми отрязвам му главата....
125
2
 
6
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До АнонименНали си наясно,че има и много по-неудържими пориви, но ще следвам твоя принцип, ще си ачкам и пишкам навсякъде, нали съм на зор.
124
0
 
11
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Случката се развива в Хонолулу, Хавай в ресторант." един от щатите, чиито съд отхвърли забраната на тръмп за незаконната миграция. поредната провокация на онези среди, които се оказват твърде толерантни към себе си и твърде арогантни (за кой ли път) към останалите посетители на земята за кратко...
123
2
 
13
 
! Отговори
платена истерия 2 преди 5 години
Онзи ден са внесли в здр комисия на щатския сенат предложение на педофилите да им казват "педосексуални", за да ги приемаме по-лесно. За джендърите да не говорим... Вегани, женища с извадени tsitsi, зелени, пембени, бурки насред Европа, легализирана дрога, лудост... АМАН ВЕЧЕ!
122
2
 
10
 
! Отговори
тая платена истерия преди 5 години
е поредната адженда за изкривяване на умовете ни и всички страни са губещи. Прокламиращите я за некой лев грантаджии са си дефектни същества. Майките-кърмилки и те - само по един звънец на врата им пасва на IQ-то. Губим и ние, нормалните хора, защото ни бомбардират с обвинения и статии по темата. Що не се осеферите бе, хораа? Какъв е този глобален напън да ни подлудят и защо му се връзвате?
121
4
 
23
 
! Отговори
една преди 5 години
И какъв е проблемът като иска да си кърми детето на обществено място поне да се закрие? Най-малкото не е необходимо целия ресторант да й гледа гърдите. Бебето може да се храни и по-дискретно, нищо няма да му стане. Нито пък на майка му ще й стане нещо
120
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Перко ИзперковСъгласен съм напълно, жени с голи гърди само на нудистки плажове. За жалост онези са същите дето искат да кърмят в мола.
119
1
 
9
 
! Отговори
ЕС-осовец преди 5 години
Не се хабете да пишете, бежанците ще ги научат на Шериата!
118
15
 
12
 
! Отговори
Перко Изперков преди 5 години
Айде стигате с глупостите...Значи ако мъж види на плажа яки циции и му залепва релето ,гледа като Бойко диференциално уравнение и всичко е точно,но ако същата тази жена седне до него да си нахране детето вече е голям проблем..айде стига лицемерие!
117
3
 
16
 
! Отговори
До 119 преди 5 години
Сега като отвори темата, има едни хора които практикуват секс с животни, и те са хора, и те имат нужди, защо пък да ги ограничаваме? Ти си кърмиш на пейка в мола пред всички, а те до теб си правят секс с партьора си животно - напълно нормален ден в страната либералните БХК деграданти, нали?
116
2
 
19
 
! Отговори
До 119 преди 5 години
Дали гърдите са полов орган или не ще проверим на място в мола, като развееш ако се възбудя, значи си е покана за секс. Както вече споменах, ти си имаш нужди да кърмиш, аз си имам нужда от секс и тъй като явно няма морал, няма ценности, нямаме елементарно възпитание, ние ще се подчиним изцяло на животинските си инстинкти. Като ще е хаос да е пълен, след като ще си развяваш гърдите, аз искам да си развям половия орган.
115
1
 
3
 
! Отговори
До116 преди 5 години
Ти може да си спретнеш. Аз секс правя само с хора.
114
4
 
23
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Простащината на една жена без свян и задръжки - не е друго , а проява на лош вкус.Някой го каза преди мен - когато съм седнал в заведение за обществено хранене - не желая да ми натрапват - млечни жлези. И аз имам дете ... но подобна npocтотия не мога да оправдая с възвишени чувства...инстинкти...или други алабализми.Да кърми...но да си наметне нещо....не е трудно!
113
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 107Разбирам,но сърдите не са полов орган,ама едно време *** като те караше да ходиш на училище ти дишаше лепило.
112
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се възбужда от кърмяща майка има непопълними дефицити. Или страда от сексуална инсуфициенция..
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧленестоногОтново разяснявам за по-глупавите ПОЛОВ ОРГАН не е равно на ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ. <html>Но все пак за членестоного пак си доста начетен.
110
5
 
18
 
! Отговори
До 107 преди 5 години
Ти си вадаш гърдите, аз си вадя половия орган и сме квит. И двамата си имаме нужди, повик от дивото и си ги задаволяваме, сега и на момента. Ако пък толкова искаш докато кърмиш, може и да гледаш как си мастурбирам, но от друга страна така и така морал и ценности ги изхвърляме на сметището, може и един животински секс да си спретнем в мола.