Г-жо, кърмите на обществено място? Покрийте се! Ама кое точно?

Жената решава да бъде кооперативна
9 авг 2018 11:00,
227

Поредният случай на конфликт между жена, кърмеща детето си на обществено място и мъж, който е твърдо против това придоби популярност.

Случката се развива в Хонолулу, Хавай в ресторант. Непознат мъж изисква от жената да се "покрие" и очевидно тя решава да се съобрази... покривайки изцяло главата си.

В крайна сметка мъжът не е посочил какво точно би искал да се покрие.

Снимката е направена от Каръл Локуyд, която задочно познава въпросната майка, пожелала да остане анонимна.

Публикува я във Facebook и онлайн дискусията набира сила - за близо седмица има над 65 000 харесвания, 16 000 коментара и 200 000 споделяния.

Каръл споделя и че мъжът явно е пропуснал факта, че в деня на случката времето е било изключително горещо и би трябвало да е още по-съобразителен заради това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
14
 
! Отговори
Членестоног преди 5 години
До до 90Добре де, и пенисите са създадени с две основни функции: отделяне на непотребни течности и размножение. Нито едно от тях не е забранено. Означава ли че можа да си извадя пениса и да уринирам на обществено място?
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доста хора тук не са съгласни с учебника по биология явно.Не се притеснявайте място в заводите за рециклиране винаги ще има.
107
2
 
7
 
! Отговори
Я гледай.... преди 5 години
До Анонимен 99 Ми ако не прави демонстрации , как ще се похвали какво страхотно бебе има?
106
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес либералните фанатици искат да си кърмят където решат, утре ще започнат да ходят голи, в други ден ще започнат да се изхождат къде им падне, така че ние мнозинство, трябва да установим и наложим безкомпромистно граници, вече място за отстъпление няма!
105
6
 
8
 
! Отговори
Кърмаче преди 5 години
Аз лично предпочитам кърмачката да извади жлезата и да го накърми вместо вресливият гръмогласник да опищи орталъка.
104
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 102Значи да маструбираш и да се храниш е едно и също-разбирам
103
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Анонимен 97Моля те отвори учебника по билогия за 6-ти клас и ще се увериш сам.ЦИТИРАМ:ОСНОВНА БИОЛОГИЧНА ФУНКЦИЯ НА ГЪРДИТЕ Е КЪРМЕНЕТО.Аз казах,че гърдите не са ПОЛОВ орган.Къде прочете да пиша за полови белези.Но щом искаш отново цитирам:ВТОРИЧНИТЕ ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ СА ЧЕРТИТЕ,КОИТО ОТЛИЧАВАТ ДВАТА ПОЛА НА ЕДИН БИОЛОГИЧЕН ВИД,НО НЕ СА ЧАСТ ОТ ПОЛОВАТА СИСТЕМА.Сега пак си помисли кой не е наясно с човешкото тяло и кой няма 18.
102
1
 
6
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До 1234 86 Как така бе , нали трябва да покажена всички, че е продължила живота на белтъците.Глупави жени , а Боко ги прави политици , даже и за президент опита.
101
4
 
10
 
! Отговори
До 102 преди 5 години
Виж сега, когато живееш в лудница е обяснимо, че не познаваш хора които да са против кърменето на обществени места. Ако искаш ти можеш да си кърмиш в мола, а аз до теб ще мастурбирам? Навита ли си?
100
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между моралистите които пискат за това че има жени които не се крият когато си кърмят бебетата и последователите на брадатия които са готови да убият жена с камъни за това че не се е покрила с черен чаршаф няма качествена разлика..Само, че в случая тука моралисти те са последователи на кьосето което показва, че между едните и другите последователи няма никаква разлика
99
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 90Еми какво да ти кажа ако теб баща ти те е кърмил може би трябва да го попиташ дали не е бил жена преди това.
98
6
 
6
 
! Отговори
Възбуден преди 5 години
Аз се възбуждам от жени. Независимо как са облечени. Дайте да забраним жените да се движат на обществени места
97
2
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 5 години
Гърдите са създадени с главната функция- да хранят бебета.Тоест преди всичко БИОЛОГИЧНО това им е функцията.А това,че теб това те притеснява не е проблем на околните.--------Така...така...и аз често виждам кърмещи татковци!Нали гърдите са за кърмене!
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво като бебето си дърпа. Това си е негова дажба. Итой ли иска да се включи?¿Майката е могла да се прикрие с кърпа не на нейната глава или да отиде на по сранично место. Без да прави демонстрация.
95
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
миналата години пак чепкахме тази тема обаче в мола на стамболииски и каквостана така и не разбрах мненията се разделиха между за и против ходенето изобщов мола с малки деца камо ли пьк да се кьрмят в тази мрьсотия и бацили разнасяниот климатиците
94
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтефЖенските гърди са вторични забележи ПОЛОВИ белези! Няма да коментирам каква е функцията на женските гърди, явно си под 18 години и не са ти обяснявали още за пчеличките.
93
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук няма спор дори, от едната страна имаме либерастки деграданти представяващи 0.01% от обществото, от другата страна са 99.99% нормални хората, притежаващи ценности и морал - просто им казваш, че ако кърмят на публични места, ще изядат шамарите и приключваме.
92
1
 
0
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До Гepманистaн УбepалecПРАВ СИ
91
4
 
2
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Между моралистите които пискат за това че има жени които не се крият когато си кърмят бебетата и последователите на брадатия които са готови да убият жена с камъни за това че не се е покрила с черен чаршаф няма качествена разлика.
90
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам какво срамно има кърмаче да се храни където и да е. Всички сте минали през този"срам".