Ядене и пиене на корем - не било изгодно! Ще спре ли Турция "All inclusive"-а?

Според туроператори в южната ни съседка системата вече се била изчерпала
25 авг 2018 18:52,
90

Турция да се откаже от услугата All inclusive. За това настояват водещи туроператори в южната ни съседка. Според тях системата вече се е изчерпала, а приходите от нея ще намалеят.

All Inclusive офертите се оказват особено привлекателни за голяма част от туристите. Въпреки засиленото търсене, турските оператори отчитат по-малко приходи. Затова се обмисля и да се спре предлагането на услугата, пише Bulgaria ON AIR.

Идеята обаче не се приема еднозначно. Причината за готвените промени е желанието на туристическия бранш да печели повече пари от почиващите. Колегите им у нас обаче не смятат, че подобна система може да бъде премахната.

Експерти в сферата на туризма са категорични – нито една страна не може да се лиши от милиони туристи, които предпочитат системата All inclusive.

Всяка година Турция е посещавана от над 30 милиона туристи. Българите, прекарващи лятната си почивка там, са близо 350 хил. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турците са малко мудни в акъла...
45
8
 
26
 
! Отговори
ШахинЕнЕшчинсел преди 5 години
Щом е било толкова хубаво по време на османското "присъствие", защо тогава империята се е разпаднала? Даже арабите не са искали да живеят с вас и се вдигат на въстание.
44
3
 
13
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 41. Така ли, ами защо като са видели това, не са се обърнали да си идат. А? Ами са останали по чужди земи 500 г и точно тези хора, които " *** покрай масата на която пирува, и след като си избърше изкензтзаните си ръце в мазната си брада продължаващ да пирува на същата маса" са ги хрантутели на кьор софри, именно са тези ръце!!!
43
8
 
11
 
! Отговори
stomin преди 5 години
До Анонименя бе Иведик я погледни първо фанатизираните варвари които са с рали докато са яздели да тези които припознаваш като братя в турция и тогава ръси мозък прогресира ли се до джамията и толкова
42
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лятото гледам да не съм в България. От вонята ми става лошо. Като е студено е по-добре
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само хвърли един поглед на линка .Недей бе човек, без това завалийката душа под наем носи ще вдигне още кръвното и ще вземе да гебердяса. После *** му умират гладни без пенсията му от 200 лв.
40
2
 
10
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Глупости, ще изгубят милиони туристи. Тарикатите гърци ще ги привлекат, защото няма да се откажат от тази услуга. И не само там, Албания напира да става все по-привлекателна дестинация, имат прекрасни плажове и ще оберат туристите.
39
4
 
10
 
! Отговори
Вера преди 5 години
В момента сьм в Истанбул. Градьт е напьлно празен! Всички са на почивки...Дори и днес, защото утре е последният празничен ден!
38
8
 
2
 
! Отговори
ШахинВарКючюкСики преди 5 години
Не, но нашият враг няма да бъде заплаха за нас.
37
9
 
9
 
! Отговори
ОЛ ИНКЛУЗИВЕЦ преди 5 години
я като старомоден *** си, като се наям и си нося и една торбичка за обяд на плажа я пълня с кво ли не от масата, и после на вечерята си взимам и за стаята с ол иклузив винцето .....не плюйте добрия ол инкклузив, особено турския... Нашия много рядко има свестни хотели с ол инклиузив. Не става вечерта да ям кифтета, а на обед на другия ден мусака, то е ясно какво правят...От последното 10 дневно море се прибрах с 4 кг отгоре за 10 дена, отпочинал, поплувал, ***и доволен от живота.
36
3
 
7
 
! Отговори
До 34 преди 5 години
И... Кво? Бьлгария по-мощна ли ще стане тогава?
35
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо няма да правя. Радвам се, мощта на Турция изчезва..Ми нали не беше мощна бре?
34
4
 
11
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Neznam za Turciya, no nay-gadnoto neshto koeto moze da ti se slu4i e da ba4kash za balgarski 4orbadziya.
33
13
 
12
 
! Отговори
До31или който беше31 преди 5 години
Големите чистници са българите, а няма нито един коментар под новините в които съобщават в кои квартали на София няма да има вода. Те дори не забелязват че няма. Нито се къпят нито се перат освен в неделя. Честита баня!!!!
32
7
 
4
 
! Отговори
ШахинКараФахише преди 5 години
До 33Нищо няма да правя. Радвам се, мощта на Турция изчезва.
31
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хм----------------------Пенсионери,невладеещи езици.
30
0
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
И какво ще правиш когато лирата поефтинее?2 алл-инклусиф хотела в едно и сьщо време?? Ха ха ха
29
12
 
3
 
! Отговори
Беден ганчо преди 5 години
Кисело е гроздето в Турция.
28
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 27 И това го казва балканският дивак, смърдящ на чесън, пот и сланина от една морска миля, който се къпе веднъж в седмицата, бърше си ляйната от затника с пръсти и ги маже по стените не кеннефа като стенописи на св. Георги Зографа за турците - които се подмиват дори след тоалетна, зима и лете, мият си ръцете и краката поне 5 пъти на ден?!?? Какви времена доживяхме, боже мой!!
27
4
 
1
 
! Отговори
хм преди 5 години
Кой *** прави резервации през туроператор, когато може да си осигури почивката 10 пъти по-евтино? *** българи!