18 души, сред тях и полицаи – ранени в Кемниц

Близо 8 000 души са протестирали вчера в града
2 сеп 2018 16:48,
60
18 души, сред тях и полицаи – ранени в Кемниц
Снимкa: Reuters, архив

Най-малко 18 души, сред които трима полицаи, са пострадали при вълненията в източния германски град Кемниц вчера, предаде ТАСС, като се позова на местната полиция.

Предишните данни бяха за 11 ранени.

Още по темата


Обстановката в Кемниц е напрегната след убийството на 35-годишен германец в града на 25 август, за което бяха задържани иракчанин и сириец.

Вчера в Кемниц се проведоха протести на крайнодесни групи и контрадемонстрация. По уточнени данни в проявите в града са се включили общо над 11 000 човека.

Предишните информации бяха за 8000 демонстранти.

Нощта в Кемниц като цяло е преминала спокойно. Над 2000 полицаи са били разположени в града, където не са били регистрирани нови инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е виновен иракчани и сирийци да са в Германия и в Европа? Иракчани и сирийци си стояха в държавите преди войните на Европа и САЩ в техните страни. Афганистан е още по-стара война от Сирия и Ирак.
11
5
 
42
 
! Отговори
Евро преди 5 години
Значи е нормално тези гости , завалиите , на които им дадоха супер държава , храна и бъдеще итн. да насилват , бият у дори убиват своите домакини по най-неблагодарен начин , а не е нормално един народ да си пази правата , живота и здравето и да каже НЕ на това да бъде насилван в собствения си град или страна? Неолибералните простотии пуснати от американците. Била нормална политика , а всички са крайноооо десни ако желаят да живеят нормално. Отвратително! Подкрепям Кемиц!
10
4
 
35
 
! Отговори
ЩАЗИ Меркел преди 5 години
Полицията в Германия прикрива безчиствата на гостите, а после репресира хората на които им е дошло до гуша.
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така де нещата вървят в правилна посока ред е и на французите да се събудят и да бият шута оня.
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ченгетата пазят ислямиските орди на меркел и бит немцците с чиито данъци им се плащат заплатите. Истината, е че и там властимащите са като наще, но просто има мнооого повече за крадене и не се усеща като тук.
7
2
 
46
 
! Отговори
Логиката наИсторията преди 5 години
Кемниц е само началото ...
6
2
 
47
 
! Отговори
Избори! преди 5 години
Предсрочни избори в цяла Германия - иначе всичко ще продължи по старому! Цялостна смяна на мигрантската политика - Меркел аут от Управлението!
5
7
 
33
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Презира европейци,но се моли за ЕС!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
4
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия се събужда...
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Саксонците никога не са били с мечета по гарите докато ония вече им почват сестрите по тоалетните слизайки от влака много изтормозени, разбираш ли!
2
12
 
20
 
! Отговори
бай Тошо преди 5 години
време е властта в Германия да бъде поета от истинско социалистическо правителство
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Da ne ste chuli ot men! Tam deto stapi "chiifut" mir nqma !!!