След спор на детска площадка афганистанци убиха германец

Мигрантите се карали с жена, починалият я защитил
352
След спор на детска площадка афганистанци убиха германец
Снимка: Reuters, архив

Германски младеж е убит късно снощи при сбиване с мигранти от Афганистан в град Кьотен, провинция Саксония-
Анхалт, информира на сайта си в. "Билд", цитиран от БТА.

Още по темата
Трима афганистанци влезли в спор с германка на местна детска площадка. Двама минувачи - граждани на федералната република, се намесили и се стигнало до сбиване.

22-годишният германец бил ранен и починал в болницата от кръвоизлив в мозъка.

Задържани са двама заподозрени, граждани на Афганистан. "Мотивите и конкретните обстоятелства още не се знаят, тече разследване във всички посоки", съобщи прокуратурата в град Наумбург.

Загиналият има брат - десен екстремист, допълва "Билд".

През нощта срещу 26 август в саксонския град Кемниц почина от раните си 35-годишен местен жител, намушкан с нож. По данни на следствието нападателите са били мигранти от Сирия и Ирак.

Двама от тях са арестувани, а още един - иракчанин, се издирва.

След инцидента в града имаше протести, понякога съпроводени с безредици.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
3
 
53
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Това не са престъпници - това са зъболекар и ядрен физик от Афганистан. Спорили са за теорията за относителноста и просто са били на различни позиции. Това са "гостите" поканени от Шмеркел да влеят нова кръв във германската икономика.Трабва да дойте отново оня мустакат чичко и да вкара ред в ***.
232
7
 
12
 
! Отговори
имигрант преди 5 години
много правилно са постъпили.кой е немецът да ги напада???И Я покажете по медиите филми от 01.01.когато българия и румъния Влезнаха в ЕС,И когато 2014 поканиха и приеха кюрдите.оооооууу шваба каквото повикало това ви е дошло.НЕ забравяйте с МЕД и ПИТКА ги приехте.
231
1
 
22
 
! Отговори
Gost74 преди 5 години
Хайде Frau Мерки, Честито нови граждани.....прибирай бързо още , че не останаха ...
230
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебелото пихтиесто животно Мурксул око няма да му мигне.
229
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юпи , съвсем очаквано. Германците какво си мислят , че в спор с талибани вишата математика ще им помогне ли , или нежните приказки. Започнал е битка , която неможе да спечели , трима срещу един. Срещу тия се излиза с оръжие , не с нож , с оръжие , ако нямаш носиш мечета и вазелин.
228
7
 
44
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
Един обикновен и скучен Германски ден!Нямам нищо против да вадат *** униформи,стига тоя път пак да не сглупяват да потеглят на изток :)
227
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само искам да ви кажа, че България в миналото дълго време не я искаха по Европа, заради същите неща. После Европата стана някак по-модерна и по-отворена и ни приеха и нас и започнаха да ги приемат и тях (чеpните). Преди години търгувах с автомобили. Ходих в Германия и внасях по 2 коли на платформа. Правих се, че все едно съм сърбин защото ако чуеха, че си българин, повече не искаха да разговарят с теб. И така беше в цяла Германия. И в Холандия също.
226
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като загиналото момче има брат десен екстремист, тогава може и да се стигне до справедливо правосъдие, макар и неофициално.Иначе Меркелисткото официално правосъдие ще намери начин да посочи смекчаващи вината обстоятелства, с които да оправдаят "горките бежанци"!
225
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МитетоИзлиза, че Германия и България са едни много нормални държави.
224
10
 
2
 
! Отговори
де Кемниц де е Рияд преди 5 години
и немое са разбра защо Буда оди да га пипата арбаски мъже дорде га учът къ да врътка седалката измежду батковците със сабите.ей го де е Кемниц. да иде там ем че да га еВнът и ме че да га научът къ да ножари хора с които спорят
223
21
 
7
 
! Отговори
ФАКТ! преди 5 години
Каква прекрасна новина.Дано ги привършат тия немски бо.луци де.а гнусната държавичка!
222
41
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, в Германия от време на време убиват по някой заблуден... Тоя път бил някъв на който брат му бил фашиcт. Най-вероятно германчето се е заяждало с афганците и си е изпросило да яде бой. И се е заяждало чисто и просто от расизъм.И веднага "аааууу, станала е Германия като планетата на мaймyните" и т.н. разни само глупости. Много са си добре!А в разни други държави се убиват сам самички всеки ден и/или умират от препиване с перилни препарати, Боярщник и тем подобни, обаче никой нищо не казва.
221
5
 
11
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Aferim na Bojko Boriso..... pravilno postapi STOP za MIGRANTITE
220
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият шанс германците да се събудят от либералната наркоза е да започнат да ги избиват по улиците.
219
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯКОГА ИМАЛО ЕДНА КРИСТАЛНА НОЩ.
218
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БАВно и полека Германия се превръща в планетата на муймуните.
217
1
 
12
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До: Митето,Мите,гена ли да те уча къде се носят пари?Там където никой мъж не пипа, само се моли да не са ... мъже с преобладаващ естроген!То и в САЩ има гета, където като сбъркаш спирката на метрото и те грабят посред бял ден.Избягвайте гари и автогари!
216
6
 
3
 
! Отговори
Една добра идея преди 5 години
До АнонименНали знаеш,че безплатното излиза най-скъпо накрая?Оплодените яйцеклетки ще се произвеждат и поселват в сурогатните майки в промишлени мащаби и цената ще падне,но няма да е без пари.Може би аутосорсингът е добро решение-в България има подходящи условия и евтин ресурс,дори за отглеждане.Може би ще има само проблем с възпитанието-да не се зарази продукцията с ганювски номера,ха-ха.
215
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 7 години в Марсилия вечерта 22.30часа на гарата аз и мой братовчед бяхме нападнати от четирима негрu за да ни оберат! .Тези не са били мигранти, а французи. Преди 7 години нямаше толкова навлеци.
214
0
 
49
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Ако това продължава, и правителството в Германия не започне да действа по-твърдо, мнозинството от германците ще започне да харесва "десния екстремизъм". А по-възрастните може вече с умиление да си спомнят за един водач с къси мустачки.