Apple представи най-големия и скъп iPhone

IPhone Xs Max с 512 гигабайта памет за 1649 евро
13 сеп 2018 10:23, Бойчо Попов
127
Apple представи най-големия и скъп iPhone
снимка: Ройтерс

Американският технологичен концерн представи новите си смартфони и часовници на церемония в театър "Стив Джобс", носещ името на покойния съосновател на компанията, в Купертино, Калифорния.

След встъпителните думи на главния изпълнителен директор на концерна Тим Кук програмата продължи с представянето на четвъртата версия на смартчасовниците на Apple, които сега са с по-големи екрани и нови функции, сред които детектор, който може да регистрира нарушения в пулса и автоматично да изпрати обаждане до "Спешна помощ", ако потребителят падне. Предполага се, че тази функция ще го направи по-търсен от по-възрастните потребители. Джаджата може да прави дори ЕКГ.

Фокусът трябваше да бъде върху представянето на най-очаквания нов продукт на компанията - новите iPhone-и - iphone Xs и iphone Xs Max, за които се твърди, че са "най-усъвършенстваните" модели на компанията.

Xs е с 5,8-инчов екран (14,7 см), по-добър процесор и подобрени камери, а iphone Xs Max е с 6,5-инчов екран (16,5 см).

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа започва от 1249 евро. IPhone XS, подобно на iPhone X, започва на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите трябва да платят 1649 евро.

Както се очакваше, има и по-евтин нов iPhone - iPhone XR, който ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Първите два модела ще се появят на пазара в България на 28 септември, а по-евтиният ще дойде през октомври.

Повече по темата вижте в целия материал на Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: iPhoneapple
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
14
 
! Отговори
Манго 7.5 преди 5 години
Добър избор е новата серия на Nokia, смартфони.Те пестят нета, бързи са не греят, изглеждат луксозни и са на цена от 250 лв. нови.Две години имаш приличен смартфон, без да мислиш за нищо.3.1 е луксозен, 2.1 издръжлив 4000мА батерия.Процесорите им за среден клас се справят учудващо добре.Дисплея е ясен и не особено ярък като на Samsung, които са царе на смартфоните след излизането на Galaxy 6S.Дори нагризаните промениха моделната гама, заради загуба на пазарен дял.
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както и долара айфона и в Африка си е айфон останалото е ганьовска про,стотия и тьпотия
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тази фирма й предстои това което се случи с ролс ройс и бентли. Правиш ексклузивен продукт, уникален по характеристики уж, но ужасно скъп. В един момент публиката се усеща че им поне 10 др марки които предлагат същото или почти съшото но не се рекламират но на тройно по ниска цена. Днес ролс ройс е на бмв а бентли фау ве.... И не са еталон за нищо освен за цена и ненадеждност
36
0
 
15
 
! Отговори
Епъл фен До 33 преди 5 години
Хаха, яко. Видяла жабата че подковават коня и тя дигнала краче. Ако познаваше някой истински богат човек как изглежда, щеше да се смееш на пишлегарите изглеждащи "богати" на кредит. Изглеждат като пауни със забучен Айфон у ... вместо пера, на фона на истински богаташ. Истинските богати хора са богати и на други неща, не само на стоки и лъскавина.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе хор... Какъв ви е проблема в това, кой какъв телефон си взима и за какво го ползва?
34
1
 
5
 
! Отговори
Манго 7.5 преди 5 години
Тая грeшка на природата се купува само на старо. Дисплеен модел. Стават 5S i SE.Като за единия бих дал 100 лв., а за другия 250.Толкова струват.В момента джъгам цел месец с телефон с най-добрия Windows 7.5 за 80лв.В плана ми има интернет 300 Мб.Отново е от най-евтините на Теленор, покритието обаче е трагично. Ама върши работа и интернета ми стига.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 33Като комшията? 6 годишен мерцедес за 40000 лева си взе нашия. Бил много мощен и спортен. 2500 лева са му данъците. Врати от махагон и полилеи... в панелката. Знам, защото всяка сутрин се срещаме в закусвалня та пред блока. Ама вече не иска да а ходи. Дай по 8 лева за лате от стсрбъкс да даваме. Пред 2 месеца го съкрати ха от работа... И сега моли за пари на заем. Богаташ от сметка на сметка, не е богаташ.
32
14
 
5
 
! Отговори
Аз преди 5 години
до 32За да започнат парите да идват при теб трябва да приличаш и да се държиш като богат човек. Със скъперническо мислене си оставаш беден.
31
0
 
32
 
! Отговори
Смок преди 5 години
Не е важно да изглеждаш богат, а да бъдеш богат. Затова не си купувайте излишни неща, само за да се показвате пред хората. Купувайте си неща които ще са ви полезни за самите вас.
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комплексарите бягат към блиския МОЛ ;)Дано другата година изкарат поне 20 нови модели :)По 2000 лева, ще пада голям ЛиЗинГ !
29
2
 
7
 
! Отговори
Епъл фен до 26 преди 5 години
Май се досетих. Не ти разбирам понеже пишеш от предишния Айфон. Време е за новия. По бърз е по сочен откъм екран. Повече ще виждаш. Вредата е че си губите времето с тия телефони 90% от времето. Останалото е да кажем някакво облекчение, като банкиране, ориентиране по карти, бърза информация, комуникация. Но не може да се със загубените 90%
28
2
 
1
 
! Отговори
Епъл фен до 26 преди 5 години
Нищо не ти разбрах! Казвал ли съм нещо за някаква вреда?
27
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само глупав човек не би си взел айфон.Самсунгите струват пак толкова, но се скапват за година и половина.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24И как точно телефона с копчета, или този със сензорен дисплей вредят или допринасят? Ко реве толкоз?
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Т.е. - изобщо не им се струва недостижимо.
24
8
 
7
 
! Отговори
Епъл фен до cky2k... преди 5 години
Вземем посочената от теб сума в лв. т.е. мога да си позволя и с половин заплата това чудо. Но нямам време дори и да го зареждам и да го милвам. Ползвам обикновен телефон с копчета, зареждан веднъж седмично. Другото ми отнема много време - настройки, заплесийки, щуротийки. За мен са важни други неща като качество на живот, здраве, спокойствие, сигурност, комфорт, семейство. Дано като поотраснете се осъзнаете!
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 17Казвам ти, че балканите са им последната грижа и, и ако си хванал нещо от маркетинга, то си е страничен ефект. Аз нямам точно 7 месеца трудов стаж в България и ми е ясно, з какво иде реч. Но отиди в Норвегия... На никой не му пука с какъв телефон си. Всеки е с последните модел, защото искат бързо телефони с добра камера. Ако ще енякилко хиляди крони отгоре... Ми ок, все тая.
22
6
 
12
 
! Отговори
i'm преди 5 години
Голямо плюене, голямо нещо... Телефоните им винаги са били скъпи, но работещи. Вече 8 години използвам iPhone и никога не съм имал проблем нито с "желязото", нито със софта. И нещо много важно поне лично за мен...Телефоните им не ме занимават със себе си! Няма Андроид, който да изкара дълго без класическите досади с тази ОС.
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един приятел вика Три бона да ги направят че ми писна всеки трети да е с такъв.
20
5
 
8
 
! Отговори
.. преди 5 години
само глупави хора биха си взели такъв телефон... жал ми е за тях