Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!

Джордже Михалевич въртеше бизнес с диаманти в Африка
Обновена: 25 сеп 2018 13:51 | 25 сеп 2018 11:56, Александър Попов
241
Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!
Снимка: Булфото, архив

Съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е бил убит в ЮАР снощи в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург. Екзекуцията е станала на светофар в града.

Свидетели разказват, че двама мъже на мотор са следвали автомобила, спрели са точно до него и са произвели два изстрела срещу водача, през страничното стъкло. След което са избягали.

Първоначално самоличността на жертвата не била обявена, но по-късно в социалните мрежи се появи информация, че жертвата е Джордже Михалевич – съпруг на мис България Наталия Гуркова, съобщава "България днес".

Джордже Михалевич е известен бизнесмен, за който се смята, че има връзки с подземния свят. Той управляваше бизнес с диаманти в Африка и от години семейството живее в Йоханесбург.

Полицейският говорител в Бедфордвю, Андре де Жардер обяви: "Жертвата е спряла на светофара до Клоуф и Ван Бюрен роуд. Докато е чакал на светофара, до него е спрял един мотор с две лица, които са го застреляли през прозореца. Разследването продължава".

Капитан Андре де Жардер каза пред TimesLIVE, че жертвата току що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка "Кавазаки".

"Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята", разкри още капитанът от местната полиция.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за ръка на подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни.

Информацията за това, че разстреляният човек е именно Михалевич бе разпространена първо в Twitter от местната разследваща журналистка Манди Уинър. Тя направи това чрез пост в социалната мрежа. В профила си журналистката припомня, че се е срещала с Михалевич в Сандтън Голд и Борсата за диаманти преди години, когато той е въртял бизнес с Караджич.

Михалевич е бил харизматичен мъж и винаги е твърдял, че бизнесът му е чист и законен. С Наталия Гуркова имат две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ги познавам тези, не ме интересуват.
119
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕдинНе бе мъжки , не позна ! Не ни пука кво ше прави тая , проблема е , че някой от нашите управници - мафиози е близък с нея и , като нищо ще я уреди с някоя вдовическа пенсия от десетина хиляди евро месечно , която ще трябва да плащаме ние .
118
9
 
31
 
! Отговори
Един преди 5 години
Според мен сега е време целокупния български народ да помислим какво ще стане с Наталия. ЩЕ има ли кой да я издържа, при кой ще отиде, ей такива неща. Както го мислим Гришо с кой си ляга, сега да помислим за Наталия. Давайте ***, напънете се.
117
2
 
20
 
! Отговори
Пич преди 5 години
"Саше, "разстрелян" означава, че е осъден на смърт чрез разстрел - правен термин.Е така де ... ти в ЮАР как мислиш, че се изпълняват присъдите от поредната хунта, която управлява? А Джордже си е знаел какво го чака рано или късно, поне си е поживал приживе.
116
4
 
28
 
! Отговори
Батка преди 5 години
Немой да го мислим Джордже. Поживял си е, по-*** е красиви жени, умрял е бързо и без мъки. Това е важно. Другото е живуркане и мрънкане ...
115
7
 
8
 
! Отговори
Измама? преди 5 години
Тази новина май е фалшива. Никъде другаде в Интернет не пише за това.
114
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР. Разстрелян на светофар!"---Саше, "разстрелян" означава, че е осъден на смърт чрез разстрел - правен термин.В случая се казва "застрелян". Този е бил убит като дивеч, като както се стрелят тези...
113
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще изчака 2-3 седмици за пред хората и веднага ще скочи на следващия.Българките не се славят с особено висок морал.Примзери колкото щеш.
112
5
 
40
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
българките винаги тичат след мръсни мангизи и след това си ядат ушите.
111
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, в такива моменти си проличава, че царя е гол, а именно...родна плеймейтка/миска...със сръбски "бизнесмен", със съмнителна репутация.Е, накрая нещата приключват по този начин.Само не ни го представяйте като красивата история на двама прекрасни хора, честни, любящи и миролюбиви...а такава трагедия да им се случи, изневиделица. Какъв лош живот.Така се случва, когато си в международния криминален бизнес. А, нашенката, да не се прави, че не е била наясно с бизнеса на мъжа си.
110
4
 
38
 
! Отговори
@ преди 5 години
Е, лек му път на човека! Оставя без баща две деца... лошо е.На всеки от нас може да се случи, не се заблуждавайте. Днес в задръстването засякох един джип, шофьора се спука да псува и да размахва пистолет. Имаше много хора и коли около нас, нищо повече не се случи, разминахме се. Но знае ли човек кога ще му загасят светлините...Не познавам човека и нищо лошо не мога да кажа. За разлика от други.ЮАР е наистина опасно място. Масово къщи на бели имат ток по оградите.Но има злато и диаманти.
109
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Поздравявам автора за промяната в заглавието и му пожелавам да не допуска в бъдеще подобни грешки.
108
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До хюго босС какво точно може да привлечем белите от ЮАР?Междувпрочем имам колега тук в София роден в ЮАР. Баща някакъв си, майка българка. Живели са там през апартейда, ама после са се преместили насам.
107
7
 
38
 
! Отговори
хюго бос преди 5 години
В ЮАР има тотален геноцид над белите- избиват ги със съгласието на властта. масово белите се изнесоха на пожар- в грузия има специален уебсайт и кампания з апривличането им, а нашето продажно правителство не направи нищо да привлече тези хора тук. Либералофашистите не искат бели в ЕС, не е политкоректно да разказваш как си тероризиран от ***. Там ще те гръмнат само защото си бял, а не че си в бизнеса с диаманти. Да не говорим как белите са със забрана за видове работа, соц. помощи.
106
3
 
40
 
! Отговори
??? преди 5 години
Миска и сърбин в ЮАР, какво друго да се очаква?
105
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно са искали да отнемат колата му. Те така там на светофарите те изхвърлят от колата. Ама той сигурно не я е дал.
104
1
 
72
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Всички отстреляни и у нас бизнесмени,също имаха чист и законен бизнес.Кой картофи, друг ученически тетрадки,трети детски играчки
103
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чист,чист колко да е,чист
102
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ЮАР , дори да си изряден и да нямаш работа с подземния свят , пак може да те гръмнат на светофар !
101
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С ЮАР няма взаимна спогодба за екстрадация. Затова бягат натам.