Дни преди разстрела, Гуркова към мъжа си: Да бягаме от Африка!

Диамантеният бос имал проблеми с чешкия мафиот Радован Крейчир
28 сеп 2018 11:15,
81
Дни преди разстрела, Гуркова към мъжа си: Да бягаме от Африка!
Снимка: архив, Булфото

"Да бягаме от Африка!", това умолявала Наталия Гуркова съпруга си Джордже Михалевич дни преди да бъде убит в Бедфордвю, предградие на Йоханесбург, ЮАР, твърди сръбското издание "Сърбия Данас".

Тя се оплаквала на мъжа си, че не се чувствала в безопасност в Южна Африка, където живееше семейството в последно време и настоявала двамата да се приберат в България.

За последно са ги видели заедно преди няколко дни, след което Гуркова си заминала за София за Седмицата на модата, твърди източник на сръбското издание.

Още по темата

Според "Сърбия Данас" Михалевич бил свързан с Мики Джуричич, осъден на 30 години за убийството на небезизвестния Желко Ражнятович-Аркан. Убиецът на Аркан бил убит по същия начин - в кола, спряла на червен светофар.

Джордже е роден в Херцег Нови, а местната сръбска общност твърди, че бил уважаван бизнесмен. Според изданието той имал проблеми, след като скъсал с чешкия мафиот Радован Крейчир, един от най-влиятелните хора от подземния свят в онази част на света, който имал луксозна вила близо до мястото, на което е бил убит Михалевич.

Покушение заради неуредени сметки за наркотрафик или за търговията със скъпоценни камъни. Това според разследващите в Южна Африка са водещите версии за разстрела на черногорския бизнесмен.

Припомняме ви, че съпругът на "Мис България" 98 Наталия Гуркова бе разстрелян показно с два куршума в понеделник вечерта.

43-годишният бизнесмен е застигнат от смъртоносните куршуми на светофар в град Бедфордвю, недалеч от Йоханесбург.

Според очевидци Михалевич шофирал синьо "Порше Панамера", след като се прибирал от обяд в ресторант. Той спрял на светофара и тогава до него се доближил мотор "Кавазаки" с двама мъже на него. Те извадили оръжие и стреляли по страничното стъкло на колата.

След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл и паднал мъртъв на земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А братята Избегалеви що не искат да се върнат?
41
4
 
4
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Циника е луд ...спрете му нета докато не е късно!
40
7
 
9
 
! Отговори
Циник преди 5 години
До минусописцитеСрещата в Маракеш е факт!Мarakesh UN-Migrationspakt (Global Compact on Migration)Вкaрайте в Гугъл , и четете!Автор на статията е Norbert Zerr.Бившият еврокомисар Peter Suthurland e "инициатор" на пакта - Питър Съдърланд - лобист за Голдмън & Сакс, и финасовия кръг Билдерберг! Все неща , които няма да прочетете в слугинажни медии!
39
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В съседните страни на ЮАР има повече диаманти,чак до езерото Виктория и се продават по-спокойно с добри цени на место като горите в джунглата на место се оценяват.
38
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гуркова явно добре е знаела, че за хора с такъв бизнес като мъжо и у нас е най-безопасно....
37
22
 
23
 
! Отговори
Циник до 36 преди 5 години
Този декември...Мурксул ... и други европейска лидери...ще подпишат "мигрейшън пакт"...целта е - през следващите години в Европа да се заселят 300 000 000 африканци.Белият човек - става неудобен ... иска 3 години майчинство ... увеличение на заплатата - според инфлацията ... 30 дни платена ... детски градини ...образованиеБелите стават прекалено скъпи с тези им лиготии...време е да ги претопят!
36
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гуркова трябва да си направи курбан...изкарала е късмет че не е била в колата до мъжа си
35
1
 
22
 
! Отговори
Баткото преди 5 години
Мафията на никой не прощава.
34
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До *** до 18Единствения скок който белия западен човек е направил е да си бърка в дупката, белия човек след 50 години ще е изчезнал вид без петрол той не може да оцелее в тия градове и заровен до ушите в заеми. Който може да оцелее сред приодата може и да се спаси.
33
1
 
40
 
! Отговори
Циник до 18 преди 5 години
Шака Зулу ... и останалите диви племена ... са правили редовни набези - да събират роби, и да ги продават на белите за шепа стъклени мъниста. Оттогава до днес - са си със същия манталитет.Самоче днес - Холивуд ни пробутва филми - като "Черната пантера" ... не можах да спра да се хиля - когато на края на филма - шебеците решиха великодушно да "споделят технологиите" си с белия човек. Единствения цивилизационен скок който са направили е ползването на калашник при кланета помежду им!
32
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хора, които са избягали в ЮАР нямат много опции за ново бягане
31
3
 
19
 
! Отговори
до 26 преди 5 години
Аз така и мисля да направя ще ида некъде в Австралия там ще купя един шелтър 2-3 въдици една пушка и туй ще e изобщо не ми дреме за никаква цивилизация и жендъри като тебе.
30
0
 
60
 
! Отговори
... преди 5 години
Епа Поли Пантев нали избега на Аруба и нека да попитам де е сега? :) Нема бегане! Един път мафиот цял живот мафиот! А от мафията се излиза само с куршум в главата!
29
1
 
21
 
! Отговори
11 преди 5 години
Като бъркаш в джоба на другите е така.
28
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте още нещо измислете че ни е много интересно
27
0
 
51
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Някакси не мога да ги жаля.
26
6
 
43
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Ами ти кой модел лап топ произведен от Шака Зулу ползваш бе умнико.Я бягай да търкаш две клечки че да запалиш огън на майка си в колибата.И учи за матурата че иначе ще си останеш на това ниво. ЮАР беше държава когато белите я управляваха.Сега самите черни искат да са икономки,градинари,готвачи и прислуга защото им е по-лесно и доходно........Взел той благата на белите и обяснява колко са по по умни и иновативни черните .Утопист си като комунистите и при тях през1980 трябваше да изчезнат парите и
25
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е усетила дебелия и е избягала. Ако беше в колата с него и тя щеше да литне. Килърите живи свидетели не оставят.
24
10
 
35
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Доста вероятно е въобще да не е мафиотско убийство. В Южна Африка като цяло има голям брой престъпност като кражби и убийства. Всеки ден средно 50 човека биват убити в страната. Освен това черното население е все по-агресивно спрямо белите там. Дори преди няколко месеца президента на ЮАР е казал, че земята трябва да се върне обратно на черните, с две думи - почти война.
23
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неразбирам ако си такъв бизнесмен и мафиот каде ти е охраната бронираната кола ,или се мислят за безсмъртни?