Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория

Проверяват се хора, склонни към такива престъпления
225
Украинец с румънски паспорт на "беседа" за убийството на Виктория
Снимка: Reuters

Полицията проверява украинец с румънски паспорт за евентуална съпричастност към убийството на 30-годишната Виктория Маринова от Русе, коментира за БТА директорът на областната дирекция на МВР в крайдунавския град старши комисар Теодор Атанасов.

Още по темата

Той обясни, че продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените действия за откриването на убиеца, а с въпросния мъж се беседва.

По думите на Атанасов се проверяват хора, склонни към извършването на такива престъпления.

Тялото на Виктория Маринова, административен директор на TVN и водеща на предаване, беше открито в ранния следобед на 6 октомври в обрасла с растителност зона край брега на Дунав.

На няколко метра от него бяха намерени и вещи на жертвата.

Сигналът за жестокото брутално убийство на 30-годишната Виктория Маринова, беше подаден в събота в 14:18 ч. на телефон 112 от случайно преминаващ гражданин. Тялото ѝ беше открито в храстите по крайбрежната алея в близост до тенис кортовете в Русе.

Виктория Маринова е била жестоко пребита и изнасилена, а след това е била задушена.

На мястото е имало много ДНК, което според разследващите говори, че престъплението не е било извършено от опитен убиец.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.Нищи се и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Според главния прокурор Сотир Цацаров действията на престъпника, посегнал на жената, са изключително брутални и жестоки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 108Ха-ха-ха-ха.... Пари ли на червения ***, пари ли?
100
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямат идея кой е. Захванат ли с медийна информация за беседи и прочие лакърдии, които да създават усещане за напредък по случая в обществото, значи са до никъде. Язък за момичето и близките й!
99
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само си представете, ако този беше задържан (дори и да беше извършителят), как се появяват румънският консул, молдовският консул, че може и украинският консул ...Който е гледал последното предаване на Виктория Маринова, в него става дума и за ролята на румънският консул при задържането на журналиста от Бивол и на румънският му колега през септември, когато #GPGate горят документи.
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Украинците са корави жестоки бандеровци. Тоя нищо няма да признае още повече, че *** норми не позволяват физически аргументи или психотропни вещества. Най вероятно тоя да е съпричастен с деянието, но ако не се намерят,, железни"доказателства пиши го бегал в Бандеристан!
97
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали уж беше молдовец с румънски паспорт, бе!?Сега стана украинец!?Та, какво ще ни "предложат" - румънска Мъмалига или украински Борш?????Като писа колегата по-долу - родната прокуратура го обърна на "Кастинг"!!!!
96
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберастки тролчета, отново пробив в сигурността.Търсете Цветанов за нови опорки, защото старите отпадат.Току що Полицията в Русе отрече задържаният да е заподозрян за убийството на тв водещатаХа-ха, е няма такъв Цирк наистина
95
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно, че убийствата се разкривали много бързо в др. страни. Разследват ги педантично, внимателно, понякога с години, за да не набедят някой невинен. Ако с разследването се заеме някой кариерист, преследващ израстване в службата, или има политически цели, тогава подхвърлят улики, набеждават невинен и т.н.Бързо разкритие целят при изчезнали или отвлечени лица. Защото намалява шансът отвлеклият ги да ги остави живи продължително време.
94
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЪГЛАСЕН СЪМ,ЧЕ Е ВЕРОЯТНО *** И ШУМКАРИТЕ ДА СА ПОРЪЧАЛИ УБИЙСТВОТО И СЕГА ДА ПЛЮЯТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ
93
5
 
15
 
! Отговори
ЖЕРТВА преди 5 години
Аз казах, че някой ще опере пешкира. Дори и УКРАИНЕЦА да е физическия убиец, никога няма да се достигне до поръчителите! Украинецът се е продал за няколко хилядарки в евро, като е рискувал доживотна присъда за деянието. Аз мисля, че престъплението е много по сложно от това, което се вижда. Сега ще се плчнат едни доказателства без чет като при Белнейски, които ще прикрият поръчителя и мотива му!
92
4
 
5
 
! Отговори
чукча преди 5 години
Той може да е украинец по паспорт но от Донецк или Луганск.Накрая пак Путин ще е виновен-натам отиват нещата.
91
4
 
16
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Напоследък всичко се обърка в тая мутренска държава-убийствата зачестяват,като в 90те,цените нагоре,никакви ценности,за управниците,които лапат здраво ние сме РАЯ...Докога ще търпим????Защо сме толкова жалки,че позволяваме да ни тъпчат едни некадърници,лапачи и лижедупци????Време е да вдигнем глава,иначе ще става много зле,а децата ни ще бягат от тук,прокудени от мафията...
90
1
 
7
 
! Отговори
dred преди 5 години
да проверят и този 'скучайно минаващ гражданин', ей така за статистиката
89
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е човек,който е познавал жертвата,знаел е и навиците и.Или някой близък на жертвата е дал информация за навиците и.Това не е външен човек.
88
1
 
12
 
! Отговори
Кво стана преди 5 години
Свърши ли кастинга, обявиха ли победителя?
87
9
 
6
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Колко мандата още,на управляващите комунисти,ще са им виновни опозицията комунисти?
86
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а дали *** не е поръчала убийството,и сега да подстрекава към протести?
85
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАПЪЛНО ВЕРОЯТНО Е ДА Е НЯКОЙ УКРАИНЕЦ-ТЕ В БОЛШИНСТВОТО СИ СА УБИЙЦИ И КРАДЦИ . НЕ ПОМНИТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО ЖИВИ ХОРА ИЗГОРИХА В ОДЕСА,КОЛКО МНОГО СВОИ СЪГРАЖДАНИ ИЗБИХА В ДОНБАС
84
11
 
12
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Украинците са приятели,дайте някой руснак,некакси по правдоподобно звучи .
83
8
 
7
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
Не всички БСП експерти са тук - сам съм!Ха ха ха ха
82
10
 
18
 
! Отговори
Съдбата преди 5 години
Вместо да нищите,характеризирате и плюете излесте на улицата да се измете тая ***, дето ни управлява,а не само да си чешем езиците тук...