Убийството на Виктория: Какъв човек би извършил това зверство?

Адв. Марковски – начинът на престъплението е демонстративен
9 окт 2018 07:00, Петя Славова
137

Какъв човек би извършил подобно зверство? Този въпрос вероятно си задават много хора, научавайки за жестокото убийство на 30-годишната Виктория Маринова, която оставя без майка 7-годишната й дъщеря.

Още по темата


Адвокат Марин Марковски смята, че това е човек, който е с два крака, но е много въпросително дали е човешко същество, предаде Bulgaria ON AIR.

По думите му начинът на изнасилването и убийството е почти демонстративен.

Адвокат Марковски смята, че убиецът е мъж на възраст под 50 години, защото за подобно престъпление се изисква голяма физическа сила.

Адвокатът изключва възможността убийството да има връзка с журналистическата професия на жертвата, въпреки че последното предаване, водено от Виктория Маринова, е за корупционен скандал.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
жагос преди 5 години
синхал
79
0
 
1
 
! Отговори
Адв. Марковски преди 5 години
Аз съм дявола, само ви будалкам както винаги.
78
0
 
3
 
! Отговори
venix преди 5 години
Управляващата мафия не може сама себе си да залови!
77
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според наш ерудит,който сподели своето мнение с мене убиецът би следвало да е чуждестранен мафиот,ангажиран от вражеска централа да убие невинната жена,понеже се опитвала да прави разкрития за изтичането на евросредства,присвоени от комунистите. Моментът по тяхна преценка е идеален за прехвърляне вината върху Бойко- затова са го направили.
76
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
които и да е убил имаше достатъчно време да избяга извън страната туткането по разкриването е много неефективно от тук нататък е въпрос на късмет да го хванете
75
3
 
8
 
! Отговори
илиева преди 5 години
над убиеца има чадър и няма да бъде разкрит, умишлено е съобщено за убийството чак на следващия ден , за да могат да се унищожат следите, да се скалъпи фалшива версия за престъплението и да се провали разследването, всичко това е във възможностите само на държавната машина, което показва, че убийството е политическо
74
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
няма какво да добавя към статията за наглия адвокат,подържам напълно написаното.
73
2
 
22
 
! Отговори
ПРОКУРОРА преди 5 години
Марин Марковски и синът му Димитър Марковски са ПРЕСТЪПНИЦИ ИЗГРАДИЛИ КОРУПЦИОНА СИСТЕМА В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ДОКАЗАНО Е !!!ЗАЩИТАВАТ САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И ВСИЧКИ ДЕЛА КАСАЯТ МНОГО ПАРИ ДВЕТЕ ЛИЦА ОПИСАНИ ПО ГОРЕ СА ИЗГРАДИЛИ КАНАЛ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ ПЛАЩАТ МНОГО ПАРИ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ И ПЕЧЕЛЯТ ДЕЛАТА ЗАЩИТАВАЙКИ ПРЕСТЪПНОСТА И ИЗГРАЖДАЙКИ ИМУНИТЕТ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕЩУ МНОГО ПАРИ !!!
72
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв човек би извършил това зверство?Човек на който са платени много пари за да го извърши по този садистичен начин и да даде опорки в устите на топкриминалисти като Ботьо Ботев и адвокат Марковски.
71
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докажи с документи, че прибира 40% от поръчките?
70
0
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Как какъв - такъв, какъвто Марковски би защитавал. Той все такива защитава.
69
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, на тоя му замириса на пари и изпълзя.
68
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой пък се интересува какво смята тоя глиган?
67
5
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 5 години
Какво толкова има да се чуди топ-адвоката Марковски, профилът на човека или по скоро на животното което би извършило подобно нещо, е като този на редовните клиенти на въпросния адвокат ... !!!
66
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е каза ли ви го Марковски, убиецът няма да бъде хванат, защото ще издаде поръчителите и тогава става лошо за руско-българската мафия. Затова дай да си хванем ний някой психопат, наркоман или деградирал клошар и да ни е мирна главата.
65
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинските убийци са в народното събрание, президентството,правителство,прокуратура и МВР!Физическите извършители са помощен персонал!
64
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ако убийството беше свързано с работата на тази жена, нямаше да е показно и толкова жестоко! Щеше да е с един куршум както убиха данъчния или щяха да и "пипнат" колата и да последва катастрофа. Голямата икономическа мафия има достатъчен ресурс да направи това!
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С НОВИЧОК щеше да е фрапиращо и за това алкохолиците действаха по класическият начин.
62
2
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Свободата селяни прoсти, е на върха на копието ! Аткинсън. ЦРУ !!!
61
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалено много станаха тия които търсят психар за извършител на убийството. В същото време колегите на Виктория съвсем откровено заявиха, че ги е страх да говорят открито. Как гледа Европа на това убийство? При тях то се разглежда като убийство на журналист (а не модел т.е. лека жена както ни втълпяват в България) и то като 3-тото убийство на журналист в ЕС разследващ злоупотреби с еврофондове след тези в Словакия и Малта. Трите прасета управляващи България твърдят обратното.