30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството

Съседът от махалата, който го закарал до Германия, нямал представа за извършеното
Обновена: 12 окт 2018 11:02 | 12 окт 2018 07:00,
136
30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството
Снимка: Facebook

Съсед от махалата помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова Северин Красимиров да избяга от страната и го закарал до Хамбург.

Още по темата

Синан обаче нямал представа за извършеното от Северин и обяснява, че извършителят мълчал през цялото време в колата и не казал нищо за убийството и изнасилването.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща - какво прави в Германия, какво работи... За толкова часове, да е говорил половин час", разказва Синан пред Нова тв.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан.

Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. 

По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

След зверското убийство в ромската махала, където е живял Северин, цари напрежение. В махалата в Русе се страхуват за безопасността си, носел се слух, че ще следва отмъщение.

Кварталът все още се охранява от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука няма да получи висока присъда защото държавата и съдът се ръководят от НПОтата на Сорос а те обичат и спасяват престъпниците от правосъдие
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мили хора. Този случай пак се използва от олигарховластта и олигархомедийната пропаганда за разделение на хората. Целта е ние да мразем всички роми а те всички българи. Онзи ден гербава персона в Монтана застреля ц и г а н ч е че си събирало сухи клони за огрев. Защо този случай се потулва а русенският най-важното е било че е ром. А никой не сочи главния виновник за падението на обществото ни - ОЛИГАРХИЯТА. Кога ще прочетем статия срещу ОЛИГАРХИЯТА - никога.
32
2
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
Германия веднага да връща този нерез обратно в БГ *** !! Тук му е мястото - да си сърба попарата която е сготвил- Най вероятно няма никакъв шанс в БГ -защото с нашите закони би трябвало да си излезе от кокошарника след 5-8 г и да продължи да убива гяурки-- Но народът бързо ще го прати при Свети Петър ,Света Петка ,Алах и т.н. Все някой нормален гражданин ще му вземе мярка за "барета" и ще го прати да --диша тревичката от към коренчетата!!
31
2
 
6
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 5 години
До Киро КарданапАК НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ, С ИЗВИНЕНИЕ ЧЕ БОКО НЕ Е ДОБЪР В УПРАВЛЕНИЕТО. МНОГО СИ Е ДОБЪР. Твоята гледна точка е такава като и моята гледната точка на смазания от управлението народ. Обаче той с управлението си прекрасно устройва неговите кукловоди. Ето за сметка на провала му спрямо народа той е постигнал невиждан успех в Германия има по милионер едва на 3000 човека а нашата хунта е довела нещата до СУПЕР НЕРАВЕНСТВО - МИЛИОНЕР НА ТРИСТА. От 20 хиляди милионера 19 самуПОДКРЕПА
30
1
 
0
 
! Отговори
До Киро Кардана преди 5 години
Мислиш ли че си първият който е стигнал до това прозрение за което пишеш?
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе беше обявено от властите за разкрито на четвъртия ден след извършването му. "ами то беше разкрито , но продължавайте с опитите за внушения. "...за да тича, подготвяйки така се за любителско състезание на следващия ден"официално според организатора не е била регистрирана за участие и никога не е участвала.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро КарданаНе съм съгласен че какъвто и ДИКТАТОРА, ТАКАВА Е И ОПОЗИЦИЯТА. Защото опозицията не си е избрала главен прокурор, което ако е така е погазване на конституцията, защото опозицията лява и дясна не е сринала страната по медийна свобода от 34 на 111 място. Защото Антон Тодоров не е от опозицията а от управляващите и той се заканва на един от най-сервилните на герб журналисти в ефИр пред цял народ с уволнение. Не не са еднакви. Има огромни разлики и или ДИКТАТУРАТА ЩЕ СИ ОТИДЕ ИЛИ ..
27
1
 
12
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
До Анонимения 40 Ами те разултатите от неговите умения и труд ги виждаме всеки ден!Масово развъждане на северинчовци гонене на българи от бг,убийства,смърт всеки ден,тотална мизерия особенно в прованса и много други!Може да е добър в маркуча ,но не и като управляващ държава!Човек трябва да прави това в което е добър а не да,се вкарва във филми..
26
0
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Лъже да не го обвинят в съучастничество ,но трепери онзи какво ще каже като го докарат.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ф.С.В.Не са БГ властите. Германските са. За съжаление ако се усъмнят, че няма да се проведе честно делото или както питаха "затворите ни европейски ли са", имат правото да не го екстрадират, а да го съдят и да лежи там.
24
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хораааа, вижте интервюто на Елена Йончева пред Антон Хекимян. Тази сутрин. Тя каза следните неща:1. Защо властите не допуснаха международно разследване на убийството.2. Годишния доклад на държавния департамент за България е ужасяващ - копупция, схеми за заграбване на собственост, източвания.3. Не по едно дело е осъдила управляващите за лъжи.4. Винаги когато изкара на светло огромна схема, е БИЛА ЗАПЛАШВАНА С ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА.5. Няма нищо общо с КТБ и ще съди и осъди Делян Добрев и тн
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са пълни глупости
22
3
 
5
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
До ВасилевТо дори и два ЕУ надника да изкараш брат пак си в кочинтъ!!Това е все едно да си купиш ферари и да си щастлив и после да го караш по дупки,да те дерът с данъци ,ГО ,винетки,еко такси и т.н,да ти го чупят пред блока ,да треперяш дали нама да ти налети някой дрогиран с 200км/ч и да си заобиколен от 20г таралясници!
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Киро КарданаДобре, че не си работодател! Как цяла комисия ще даде на човек прочел една книжка научна степен? Защо не извадиш твойте бележници и да ги сравниш с тези на "Еднокнижника"? По една телевизия гледах негов безпощаден критик, който извади ксерокопие на бележник от средното му образование и сам се чудеше защо се внушава, че не е образован.
20
0
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
БГ властите БАВЯТ прибирането на този примитивен нерез обратно в *** БГ-- Знаят че сега хората са настръхнали и ще има протести пред СЪДЪТ който работи на принципа-- Оневиняване на убийци- техните жертви сами са си виновни - БГ съдебната система след 30 г реформи е направена с хиляди врати за невинност и оправдателност в полза на богатите криминални банди с бели якички ! Имаме над 200 показни поръчкови убийства без разкрития. Убиецът тихо ще бъде върнат до месецСИСТЕМАТА ЯВНО НИ УБИВА
19
5
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До Киро КарданаТакива сме и всички ние като тях!!!Всички сме некадърни и комплексирани, а после защо сме последни по всички показатели в ЕС!!!Селяни, отивам да се трудя и да изкарам един среден европейски надник!!!Трябва да се трудите селяни прости, а когато влагате усилия и сиво вещество в работата, тогава ще вървите напред!!!Момичето стана жертва, защото я използваха чужди служби , за да компрометират българсите фирми на големи инфраструктурни обекти!!!Агент Ейдриън Джарвис!ЦРУ!!!
18
1
 
13
 
! Отговори
Михаил преди 5 години
Най-вероятно е знаел. И интересно Северин с какви пари е платил, защото ако е вярно до там не са малко километри ( а той не работи).?
17
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам че Борисов и Цацаров са му платили да играе ролята на убиец.Ще го осъдят на 10 години, ще го пуснат на 5-тата за добро поведение и ще си харчи на воля паричките.Просто спешно трябваше да се намери виновен за пред слабоумния народ и за пред външните партньори.Защото ако не отидеше някой в затвора, си отиваше Борисов и Шайката.А щяха да лъснат и всичките други подробности за изгорените два камиона с документи от двойното счетоводство за Еврофондовете. Вики беше на път ...
16
6
 
15
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
И да добавя какъвто е ББ такава и кака ни ***,патриоти,атакисти,станишевци,царе и т.н резултатите от техната 30г рсбота ги виждаме всеки ден!
15
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 24 Не приличал на убиец,а оставил свое ДНК /спеrма/ по жертвата!!!Стига сме търсили под вола теле!