30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството

Съседът от махалата, който го закарал до Германия, нямал представа за извършеното
Обновена: 12 окт 2018 11:02 | 12 окт 2018 07:00,
136
30 часа до Хамбург и общи приказки... Северин мълчи за убийството
Снимка: Facebook

Съсед от махалата помогнал на предполагаемия убиец на Виктория Маринова Северин Красимиров да избяга от страната и го закарал до Хамбург.

Още по темата

Синан обаче нямал представа за извършеното от Северин и обяснява, че извършителят мълчал през цялото време в колата и не казал нищо за убийството и изнасилването.

"Изобщо не ми е казал нищо. Беше през цялото време мълчалив. 30 часа карах. Говорихме си общи неща - какво прави в Германия, какво работи... За толкова часове, да е говорил половин час", разказва Синан пред Нова тв.

Той разбира, че е возил заподозрян за убийство, едва когато го оставя в Хамбург и германската полиция започва да издирва и двамата.

Синан се прибрал в България, за да даде показания. Не е задържан.

Видял Северин и на рождения ден в нощта преди убийството. 

По думите му предполагаемият убиец на Виктория бил пиян, но не толкова много. Празнували до сутринта. Северин си тръгнал сам.

В 11:30 часа нападнал жертвата си. Това разказва жената, която вижда Виктория за последно. Двете се разминали на алеята час преди това. Твърди, че не е е забелязала убиеца.

След зверското убийство в ромската махала, където е живял Северин, цари напрежение. В махалата в Русе се страхуват за безопасността си, носел се слух, че ще следва отмъщение.

Кварталът все още се охранява от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари