Дирят 26-годишен за убийството в "Надежда", бебе е с него

Мъртвата млада жена била намерена от родителите си
Обновена: 30 окт 2018 07:51 | 29 окт 2018 21:46, Веселина Йорданова
102
Дирят 26-годишен за убийството в "Надежда", бебе е с него
Издирваният 26-годишен мъж. Снимка: МВР

Полицията издирва 26-годишен мъж, работил в частна охранителна фирма, във връзка с убийството на младата жена в кв. "Надежда".

Още по темата
Предполага се, че детето й - момиченце, е с него, съобщи директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов.

Той обясни, че 26-годишният мъж доскоро е живеел с убитата жена, но отношенията им приключили неотдавна.

Майката на изчезналото дете, което няма навършена година, е била намерена от родителите си днес около 18.30 часа, след като дълго време те не могли да се свържат с нея. За да влязат в апартамента на ул. "Бели Дунав", те дори повикали ключар.

Оглед на тялото на убитата жена тепърва ще установява къде и с колко куршума е простреляна, предаде БТА. Издирваният притежава законно оръжие, не е криминално проявен.

26-годишният мъж е бил с автомобил "Фолксваген", като в момента всички гранични пунктове на страната вече разполагат с негова снимка. Автомобилът е сив металик и всеки, който разпознае мъжа, може да сигнализира на тел. 112.

От МВР разпространиха снимка на издирвания и номера на автомобила му - СВ 46 99 АХ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще бъде ли съден за убийство на дете.А Московски за същото ?
82
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе къде са ви заглавията БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ ?!Защо така угоднически пак се отнаасяте към Тиквите и патрЕотите ?Нали при тяхното управление се случват всичките тези дивотии ?
81
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Представям си всичките тези убийства, самоубийства, изнасилвания и подобни ако се бяха случили по времето на Орешарски какво щеше да е - атака от медиите, разходки на зороши по Жълтите павета ...А сега всичко е мирно и тихо - защото Тиквата запушва устите с пачки банкноти.
80
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаа кой ще сплашваш с тия мотори това е надежда не ти е малата рокерче дървено
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не го ли намериха тоя м алоумник?И детето простреляно в главата до него.
78
8
 
4
 
! Отговори
до 80 преди 5 години
Ти пък, ГЕРБ ти били виновни за разюздаността. По-голяма тъпня не бях чувал, не че съм им фен.
77
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искаме най-сурово наказание!72 часа задържане под стража с поне седмица изпитателен срок!!!
76
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбра ли се къде живее този убиец та да идем с моторите да направим едно рокерско шествие за сплашване на съкварталците му?
75
3
 
12
 
! Отговори
Вайбе Хюсеин с болта преди 5 години
Дивашко племе. Избиват се като пилци...
74
6
 
13
 
! Отговори
Няма как преди 5 години
Няма как да има разюздани жени без разюздани мъже. И двата пола са еднакво склонни да изневеряват. Има една много умна мисъл, че мъжете ги е страх някоя жена да не им се присмее, а жените ги е страх някоя мъж да не ги убие. Прекалено много комплекси и агресия има у родните мъже, за съжаление.
73
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как какво е виновно детето?Обзалагам се, че са си живяли прекрасно преди да се появи и да им съсипе живота!
72
4
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не мога да разбера, защо трябва да убиваш заради една ку..а. Детето какво е виновно в случая. Да е отишъл да се хвърли от някъде, като не му се живее заради тая и другите да си ги остави живи, да си живеят живота.
71
2
 
7
 
! Отговори
ГутенБулгаришеАрбайт преди 5 години
Срама нямате еййййй
70
1
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Преди ни учеха, че семейството е основна клетка на обществото.Разбият ли се семействата, разбива се и обществото.Няма ли общество, намаляват съпротивителните сили на масите.Това е крайната цел.
69
11
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Разложението на морала е причината за тези три жертви.Жените биват насърчавани да изневеряват. Това ги правело свободни и значими. Модерни !Целта на цялата пропаганда е да се разбива семейството. Да няма здрави семейства. Да растат деца без родители и да стават лесни за манипулиране.ГЕРБ готвят чудовищни промени в НПК, според които няма да имаме право дори да повишаваме тон на жените си ...Целта е все по-разюздани жени и все повече разврат.Разложението на обществото е пълно.
68
1
 
13
 
! Отговори
шоп преди 5 години
Намериха го. В колата на една бензиностанция. Самоубил се е, застрелял е и детето, но то още давало признаци на живот. Лекарите ще се борят.
67
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Липсата на морал в жените - до това води!А липсата на морал се надажда от всички страни...
66
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Турция, в арабските страни и в ислямските страни, защо няма такива убийства... ами защото жените си знаят мястото, и въжете си знаят мястото...
65
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От такива "информационни" сайтове, като този, от тубата, от социалните мрежи, от телевизия , постоянно набивате, на жените, на подрастващите - да правели "любов", да живеят "за мига" , да ла пат и страничен (ако и падне) и т.н и т.н предложения все от типа - "отдай се на любовта". Засякал я е веднъж, дваж ....Тая глобална политика масонска политика "на любовта", до това води, а сега като приемете на второ четене абсурдите НПК - ще стане още по страшно! Давате свободия на жените, и после - рев
64
4
 
12
 
! Отговори
Смислов преди 5 години
много жени не знаят границата на мъжката търпимост и даже се забавляват когато я преминават. нямам представа тази жена с какво толкова го е подлудила, но очевидно не е преценила добре с кого си има работа и резултата е три затрити живота. а този, след като е посегнал и на детето е ясно, че не е с всичкия си.