В началото абсолютно нормален човек! А когато извади пистолета...

Таксиджията, возил Викторио, проговори пред Bulgaria ON AIR
30 окт 2018 19:34, Красимир Ангелов
140

Случайността ни събра! Просто спрях на "Хаджи Димитър" на един магазин, дойде младо момче с малко дете, може ли, вика, до "Надежда 4", и аз му казах "Сядай".

Още по темата
Това разказа пред репортер на Bulgaria ON AIR таксиметровият шофьор, возил убиеца от "Надежда".

"Качихме се в колата, смяхме се, абсолютно нормален човек. И в един момент стигнахме до Надежда шеста част, на последната спирка на 85, и усетих удар в тила и се дръпнах по инстинкт и погледнах в тъмното, гледам на главата ми сложен пистолет! Моментално го зареди и ми каза: Ако искаш да живееш ще правиш това, което ти казвам!“, разказа шофьорът.

Той обясни, че първоначално Викторио го е накарал да кара към магистрала Люлин, защото бил избрал да се самоубие от висок мост край Благоевград. Нападателят е взел телефона на шофьора, за да не може да се свърже с полицията.

В крайна сметка го е накарал да смени курса към Горни Богров. През цялото време е държал пистолета с едната ръка, а с другата и с краката си е опитвал да успокои дъщеричката си, която по-късно убива.

В крайна сметка след неуспешния опит да се самоубие, Викторио е в "Пирогов". Лекарите обаче не успяха да спасят простреляното момиченце.

Разследващите стигат до Викторио и простреляната Никол с помощта именно на таксиметровия шофьор, който ги е взел от дома на родителите на мъжа в квартал "Хаджи Димитър".

Вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR какво каза 55-годишният шофьор.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
37
 
! Отговори
Учуден преди 5 години
Бре, сега пък изкарахте бакшиша виновен, че не е бил взел адекватно решение и да спаси детето. Някой от обвиняващите, дали някога са имали пистолет, опрян в главата, и тогава да кажат, какво са мислили в такива моменти ??? Айде, че ми писна от ***, а тук се правят на бабаити...
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента в който са решили да го кръстят Викторио, съдбата му е била предрешена. Ако беше нормален Виктор, днес щеше да си пие ракията и да си бие жената.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно не е искал да го убива щом е предложил на бакшиша да го вземе.Ама после вече е изщракал повече и това е края на една трагедия.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 38А знаеш ли всъщност какво се е случило в "порутената постройка" край пътя?Има ли видео?За акцията в Баневи нали имаше подробно видео?Къде е то СЕГА?
30
10
 
12
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До АнонименАми ако вземе детето и в този момент този вземе, че "види", че таксиджията "краде детето му" и му пръсне черепа?---------------------Ти много развихрена фантазия имаш. И ти така щеше да постъпиш значи, от страх да не ти замине скъпоценния череп. Дупнишкия сел так се е нас рал от шубе и е изпаднал в амок. Иначе е можел да спаси детенцето. Трябва да си пълно животно, за да оставиш малко дете в ръцете на престъпник с пистолет. Най-малкото го излагаш на опасност в престрелка.
29
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не намирам никаква логика ако планираш масово убийство и самоубийство, първо да убиеш майката, после да вземеш детето със себе си, да прекосиш половината град за да го застреляш и след това да се опиташ да се самоубиеш. Простата логика говори, че ще свършиш всичко още в апартамента. Защо ще бягаш от апартамента, след като няма кой да те гони и ще си приключил много преди полицията да се усети.
28
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
върнете младите в казармата и такива случаи ще са ежедневие.
27
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо не се връзва с шофьора на къде да го откара,така както разказва много е въртял до Надежда 6 и как за разни направления и посоки и все тъй в настроение си приказвали без уточнен адрес улица,номер,блок,а после свършили приятните приказки и почнали заповедите с отклонения в поведението,направленията,посоки на къде да кара,кой път да вземе,то към магистрала Люлин,че и моста в Благоевград,а после обратно към Горни Богров и през времето когато извадил пищова детето се стреснало,инак на весели не.
26
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам нещо- ако е смятал да убие детето, защо ще го взима със себе си вместо да го направи в апартамента след майката? И въобще защо ще му е да убива детето?
25
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същия един такъв най-обикновен охранител сме го избрали да управлява цялата държава. Единствената разлика е, че той стреля с гранатомети.
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не очаквам от неадекватен човек ,да вземе адекватно решение.По всичко личи,че го е било страх за собствения му живот.Не за някой друг.
23
4
 
27
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Сигурно не е лесно да вземаш решения с пистолет, опрян в челото- не знам, не съм изпадал в такава ситуация, но... От разказа на таксиметровия шофьор, оставам с впечатлението, че той даже не осъзнава, че е можел да спаси детето! Ако го осъзнаваше това, най-вероятно щеше да премълчи, че Викторио(що за име?) му е предложил да вземе детето. Ужасен ужас!!!
22
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До26Много добре е осъзнал какво се случва около него и какво ще се случи с това дете ако откаже на бащата да го взима-Ти от кога влезе в главата му, че взе да говориш от негово име: "много добре е осъзнавал"? От къде знаеш какво е осъзнавал и какво не? От къде може да знае какво ще се случи, как да предположи? А? От къде да знае този срещу него - "какво вижда" и "как го вижда"? Ами ако вземе детето и в този момент този вземе, че "види", че таксиджията "краде детето му" и му пръсне черепа?
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исках да кажа 26 не 58'сори
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав си 58.!!!!!Само,че някои хора не го разбират това,защото може би са същите ,като този таксиметров шофьор.
19
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До п*литкоумния защитник на таксиджията-б****: има нещо което се нарича гражданско общество. Много добре е осъзнал какво се случва около него и какво ще се случи с това дете ако откаже на бащата да го взима. Въпреки това е изпратил детето на сигурна смърт с отказа си да го закара на безопасно място. Какво не ти разбира малкото мозъче?
18
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаде сега осъдете и таксиджията, че "убил детето" ... ей, няма по-долно животно от полит-*** под статия в сайт за новини.Осъдете и таксиджията, че утре да "пожълте" пред Коня и пред двата лъва...
17
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страх,страх и пак страх!!!!Затова не го е взел.Собственият му живот е бил по ценен затова.По добре да го беше премълчал,че ти е предлагал да го вземеш!!!!!!!!!!Сега излиза,че си страхливец и равнодушен човек.!!!!
16
12
 
12
 
! Отговори
до 19 преди 5 години
Реалността е такава, че с действията си този бакшиш е убил детето съвсем съзнателно.
15
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГларусМожел е да спаси бебето от психопата,обаче не го е интересувало.-Как е можело да го спаси бе, *** ? Как? Като го вземе, и оня вземе че му пръсне черепа. От къде знаеш какво се е въртяло в главата на момчето?! Много филми Рабво и Роки си гледал, ама реалността е друга...