Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!

Дарина променила отношението си към него и това било тормоз
417
Убиецът Викторио нещастен: Спря да ми вика мило, казваше ми бе!
Снимка: Facebook

"Дарина спря да ми вика "мило". Това е едно от нещата, от които Викторио Александров се е жалвал пред полицията от убитата вчера бивша негова приятелка Дарина Министерска.

Сигналът е подаден в петък пред 5 РУ в София.

Още по темата

26-годишният Викторио Александров, който уби майката на детето си в столичния картал "Надежда" бил подал жалба за психически тормоз в срещу нея в петък миналата седмица, пише "24 часа".

Тя го била напуснала в четвъртък, а на следващия ден той се оплакал от нея, съобщи шефът на СДВР Ивайло Иванов, който съобщи подробности около зловещото убийство.

Викторио, който е задържан за убийствата на Дарина и дъщеря им Никол, обяснявал в тъжбата си за психически тормоз, че Министерска променила отношението си към него.

В сигнала си той описвал, че тя го нарича "бе", говори му на цяло име, а това го травмира.

Той бил свикнал бившата му приятелка да го нарича "мило", което тя престанала да използва още преди последната им раздяла в четвъртък.

Александров подал сигнала на следващия ден. От 5 РУ са го препратили по компетентност на колегите си от 2 РУ.

Засега сигналът не е докладван в прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
288
5
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 5 години
До Анонимен, като ти гледам и мисленето, ти си същия бо-***! Военен - русофил, отде го измисли бе ши-бан г-ъз!
287
4
 
2
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Двама *** като се съберат и единият е с оръжие, стават страхотии. Кой знае каква *** и простачка е била жена му! Разбира се инфантилното му поведение не го оправдава а и поставя въпроса, как са му дали разрешително на тоя луд!!! Сега - доживотен затвор, но жената и детето никой не може да върне! А на тоя *** ще му сцепят гъ-за от *** в Централния Софийски.
286
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки втори в Булгариа е ***, а умирането е национален спорт
285
2
 
4
 
! Отговори
Тошо артиста преди 5 години
При колективизацията много деца останаха сираци. И видяхме голем зор - Т. Живков
284
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя да нее дучо место добър ден неговата приказка е да не я споменавам *** нали брат му е в софия полицаи голям какво ги интересува тука шест часа дърва цепи
283
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиа - Медиатор - Посредник - Връзка - Лъжа - Къси КРАКА - Болна ГЛАВА.Заместете несъответсващата дума с Истина или Обективност и намерете Разликите. Ненапразно написах коментарът за вибрационната честота на Имената на Децата. Всяко СЛОВО носи такава и Оформя Действителността. В Началото беше СЛОВОТО означава, че СЛОВОТО Е ТВОРЕЦ и Изразява Мисълта, Намерението и Волята на този, който го Излъчва. Не се сърдете, че ви казвам истини в прав текст, примесен с "притчи". Правя го за ДОБРО.
282
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори не сме сигурни май дали това е действителен случай или постановка на "ефирните господари" или "Большой Театър"...Защото описаното в статията като причината и мотивите за трагедията е крайно нелепо...Приказката за "лъжливото овчарче" я знаем...Пледирам към медиите да се отнасят ОТГОВОРНО към ДОВЕРИЕТО на читателите и зрителите си и да представят новините обективно според сериозността на углавни и криминални престъпления, за да не ги съдят за "фейк нюз" в официални НЕжълти сайтове.
281
3
 
7
 
! Отговори
до 301 преди 5 години
Донякъде си прав, освен частта за -филството. Майки и бащи, които си кръщават децата по този начин са инфатилни пораснали деца. Характерно е и за малцинствата от роми да използват префърцунени имена за момчета. Преди да бъде избрано името на детето то трябва много добре да бъде обмислено, защото носи вибрационна честота, която може да му навреди или да привлече "лоши очи", както са казвали старите. В последно време наблюдавам доста добри попадения на имена, които нямат общо с баба или дядо.
280
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип име от сорта на Викторио е диагноза за родителите. Викторио, Леонсио, Етиен... Този е генетично обременен от падък, вероятно от семейство на военен-русофил.
279
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ти се връша, ***. Знам какво ми казваш с минусите, обаче не употребявам "дис кайнд ъф лав". Затова пък на теб видимо ти харесва щом ми се набутваш постоянно между шамарите. Да те предупредя - тухлите ги пазя..., ако ми разбираш тънкия намек.
278
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Купонът ще настане когато сегашните 10 годишни вземат да раждат и да правят деца след 10-15 години!Геймърчетата дали ще знаят как се гледат деца, всичкото Кънтър Страйк как ще си гледат децата, не знам.Ще свикнем с тези новини, за съжаление, както и за бездушието на всички наоколо, воглаве с институциите.Учителката ни по литература едно време ни казваше: Много внимавайте с кого правите деца, защото дори да се разделите, генът е страшна работа и не се знае кога и къде ще избие...Мъдра жена!
277
2
 
8
 
! Отговори
Набора преди 5 години
296, наборе! Разбирам те човече! Такива бяха времената... Ако те утешава - повечето първоешалонни БКП *** свършиха зле. Те имаха дрога още по онова време. Не са прокопсали! Ти бъди горд, че си се мъчил и имаш ценности!Поздравявам те!Имаме еднакъв път в живота! Не нам къде си стигнал ти, но ти желая успех. Едно ще ти кажа: днес излязох в 07:00 за работа, прибрах се преди час. Уморен съм, но умората е приятна. У дома (1000 км. от Сф.) ме очаква семейството, топла храна и чш хубава бира...
276
12
 
4
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Проблемът не е в поколенията, през деветдесетте имаше много повече убийства, просто българинът е *** и обича да умира
275
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 296Може, аз съм по-млад, наборе :)Но съм наясно какво е да се бориш сам от 16 годишен, и гледам как моите набори, на които е сипвано по партийна линия наготово, на 40 г . даже са емоционално незрели индивиди, с по 2-3 развода и морал нула.А за техните деца няма да коментирам, бащичко същи :)
274
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
290, преди синьото Виктори имаше кафяво... Представяш ли си, че 2,4 лв. и две седмици не можеш да ги събереш, младежо!:) Но пък беше КЛАСИ над синьото. Отначало никой не купуваше синьо.
273
2
 
13
 
! Отговори
от 288 до 290 преди 5 години
Дигиталното поколение просто не може да се вмести в "едно време", защото сега всичко е на един клик" разстояние и не са нужни нито особени физически усилия, нито напрягане на "сивото", за да постигнеш нещо САМ. Всяка епоха с рисковете си. Но мисля, че може да се намери оптимално решение хем да не се връщаме в патриархална България, хем да спрем настъплението на противоестествени за народопсихологията ни "ценности". Просто трябва да си припомним думите "морал", "етика" и "култура"
272
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българинът не е добър родител, ама никак!Преди беше: Учи мама, за да не работиш, дай да те оттървем от казармата с фалшива бележка. Важното е хората какво си мислят за нас!А сега е - на мен ми се живее, искам, искам, АЗ, АЗ...Детето - кучета го яли, няма да търпим семейния живот при толкова риба в морето, веднъж се живее...Всяко момиче, независимо от етническата група, много добре знае колко се дава за майчинство и за всякакви помощи, всяко!И транспорта до чалготеката го знаят идеално1
271
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки втори В Булгариа е ***, а умирането е национален спорт.
270
3
 
28
 
! Отговори
До 290 преди 5 години
Теорията ти е вярна, но замисли се, че преди 30-40 години хората на 18 г. са влизали за 2-3 години в казарма, изпращани са по разпределение в непознати градове и са започвали да се борят сами в живота!На 25 г. нашите родители са били зрели хора!Сега на 25 г. си емоционално бебе, мама меси, тати носи, на плейстейшъна и зор нула.Така, че не са виновни бабите, комфортът на младите е в повече!Ние събирахме 1 седмица пари за 1 кутия синьо Виктори, а сега те на 10 години размахват айфони, 2 бона.
269
0
 
26
 
! Отговори
riho преди 5 години
е щом едно "бе" и пълно име е тормоз - ченгетата веднага е трябвало да го пратят на психиатър и това нямаше да се случи