Откриха мъртва 40-годишната рейнджърка

Тялото било в къщата на любовника й в Сопот
7 дек 2018 21:10, Анисия Иванова
80
Откриха мъртва 40-годишната рейнджърка
Снимка: "Марица"

Тялото на 40-годишната военнослужеща Десислава Стоянова беше открито тази вечер в Сопот, съобщава Нова тв. Тя бе в неизвестност две седмици, а от сряда Военна полиция започна издирването й.

В късния следобед в Мездра е задържан рейнджър от Сопот, с когото се предполага, че е имала интимни отношения.

При обиск в една от пристройките към дома му, е открито тялото на жертвата. По-рано през деня жандармерия и криминална лаборатория бяха разположени пред дома на военнослужещата в Карлово.

Още по темата

Разследващите направиха оглед пред жилищния блок на жената, а до един от автомобилите на паркинга бяха открити следи от кръв. Личният й автомобил беше открит в карловска автоморга. 

На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба. Оттогава тя е обявена и за издирване. Все още няма яснота, кога служителката на 61-а стрямска бригада е видяна за последно.

Десислава е разведена, 15-годишният й син живее с баща си, тъй като на него са били дадени родителските права. Причините за жестокото убийство се изясняват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
17
 
! Отговори
Yenkl преди 5 години
Изглежда всички тук, които я осъждате, сте самата непорочност и целомъдреност! Какво лицемерие само! Една жена изчезва, намират я мъртва!Познавах я, беше много лъчезарен човек! Хора сме, никой не изисква от нас да сме перфектни. Срамувам се, че българи могат да пишат такива пошли коментари. Но от непорочни като вас , такива гнусни приказки, особено отправени към човек, които не може вече да се защити, не могат да произхождат, не е ли така, господа морализатори?
44
17
 
8
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Има едни жени където са решили че могат да правят каквото си искат с 10 мъже едновременно. Убитата е от тях. Яла е кифтета, а после е ревала.
43
14
 
8
 
! Отговори
Ами да преди 5 години
Наиграла се е .
42
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как него е разбрала че него бива
41
5
 
14
 
! Отговори
жаго преди 5 години
и тия ги приемат в Българската армия, разчитаме да ни пазят...представяме си ако отидат на война ... ще чакат аскера подмити, със свалени ***... Българийо, докъде пропадна...
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
47 се е изказал(а) най-точно. Тъжна история.Това е от ирационалната превъзбуда на обществото.
39
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По определение военните са обучени професионални убийци. Този не е действал професионално. Ама никак.
38
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пича няма да лежи в софийския, Ще е във военен затвор.
37
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не може да се трепят жени само защото са шаф.рантии!"Ами явно не да е шаф.рантия не е било единствения и грях... Явно е имала и по - тежки, такива, които нормалните хора не прощават. Веднъж е получила опрощение под формата на развод и отнемане на правото да се грижи за детето си. Може би и други опрощения е получила, за които не се споменава. На никой не му е дадено да му се прощава вечно. Все някога трябва да платим за греховете си. Аз също.
36
9
 
12
 
! Отговори
Срама нямате ей преди 5 години
И аскера си убивате. Утре като ви нападнат турците кой ще ви пази?
35
8
 
7
 
! Отговори
Дей Жъмбаса преди 5 години
Да изнесе една тирада срещу ромската престъпност и да организира наказателна акция срещу маалата му, опс срещу квартала му? Няма ли нещо протест, шествие или бдение да има? Къде сте педриоти? Палете маторите и да ходим да сплашваме съседите му
34
11
 
15
 
! Отговори
тнтм преди 5 години
До Анонимену жертвата в парка беше намерена семенна течност от още 2-3 човека
33
3
 
2
 
! Отговори
www преди 5 години
До А беТака си е, трябва да им правим паметници
32
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен,или приятеля и е бил агресивен,затова е изпратила детето при баща му,или е имала предположения,че може нещо да се случи,затова е искала детето да не е до нея.Обикновено децата се присъждат на майката,заради майчинския вроден инстинкт да се грижи за децата.
31
2
 
27
 
! Отговори
Златен скункс преди 5 години
"На 5 декември военно-окръжната прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Стоянова за отклонение от военна служба."*** фуражки са побързали да налеят гипса!
30
4
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой няма право да отнеме човешки живот. Дано душата й да намери покой. Относно убиеца - върнал се от мисия с психически проблеми и уволнен поради това. Къде е социалната политика в армията? Къде са им психолозите? Какво правят по време на мисия тези психолози(с всеки контингент има психолог)?
29
27
 
38
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Отвратен съм от коментарите тук! Какво ви интересува с кого и с колко е била? Яд ви е , че не е била с вас ли? На всеки човек интимния живот си е негов и прави каквото си пожелае!
28
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май стана навик да се убиват жени.Я се спрете вече!
27
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма загуба за любителите в Карловска околия...
26
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте името на рейнджъра де. За Северин знаехме всичко още преди да го заловят, а сега за този нищо не се казва. Прикриваме ли някого или....не се вписва в клишето за ромската престъпност?